za enkrat bl mal. mam nou radio, nou auspuh, pa novo bunko na menjalniku. zdele enkrat bom pa se armortizerje zamenu da bo mal nizji. pol pa spomlad pridejo spojler pa pragovi pa odbijaci pa nove feltne OBVEZNO!!!! Pa vrjetn jo bom prebarvu ker je barva mal boga.
mam tisto k se z inbus klucem gor da. lahk pa useen slikam. kaj pa ce bi odzgori se jezka prsiu da bi se dal regulerat sirino na vrhu vrece, a misls da bi pol bols drzal?
dej povej mi kako si uno vreco za menjalnik radeu pa kako ti jo je ratal mot spraut(zahaklat za tisto plastiko) zsej sm si kupu novo rocko za menjalnik ful huda. sam una harmonka mal cudn zravn zgleda, pa dse za rocko se je ne da zahaklat tko kt pr originalu tko da dol leze ucasih. Nasvet pri vreci pa pre tem da nou dol lezel. PROSM!
A mi lahk gdo pove ker sportn filtr bi biu dobr za mazdo 323 sedan l.95 1.5 16v. pa kok bi to stal, pa kok konjev bi dodal? pa ce lahk se kksno slikco.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
za enkrat bl mal. mam nou radio, nou auspuh, pa novo bunko na menjalniku. zdele enkrat bom pa se armortizerje zamenu da bo mal nizji. pol pa spomlad pridejo spojler pa pragovi pa odbijaci pa nove feltne OBVEZNO!!!! Pa vrjetn jo bom prebarvu ker je barva mal boga.
Upam da bo tut moj gdaj tko zgledu!!!!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani