To, da sredi dneva lu?i zadaj nimajo pametne razlage...s tem se ne strinjam...
?e zadaj nimajo, imajo ?e manj spredaj.
?e je ?lovek vsak dan v avtu, naredi 500+ km, ugotovi, da so zadaj pri?gane lu?i pametna stvar...in manj mote?a, kot spredaj dnevne LED lu?i...
Mestna vo?nja je eno, vo?nja, v kateri prehaja? iz sen?ne lege na son?no in nazaj, je pa druga stvar...
Nasproti voze?i avto ni na moji strani cesti??a..me ne moti, ?e nima lu?i...pa ?e ima ali nima lu?i, je trk neizogiben...in ni moja krivda...
?e pa dohitim avto na odseku ceste, ko mi sonce sveti v o?i, avto se pa z barvo zlije v okolico, je pa velika nevarnost, da ga spregleda?...sploh ?e se cjazi...
Ma...ogromnokrat je, ko avto ni viden, ?e mu zadaj lu?i ne gorijo...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Spregledal...narobe sem se izrazil.
Mislil sem, da je manj viden.
Kar se strokovnjakov ti?e...so pa ve?inoma teoretiki in oh in sploh...
So pa nekateri novej?i avti ?e tako po?timani, da imajo dnevne led lu?i spredaj IN zadaj...
Me pa ?udi, da nisem za na cesto...pa so miljon?ki v km za mano...
Kar se zadnjih lu?i ti?e, ne bova pri?la skup, to je dejstvo...?eprav ti v ve?ini primerov dam prav na tvoje izjave na forumu.
Najenostavneje so kratke lu?i spredaj in zadaj. Brez elektronike, brez senzorjev, brez pozabljivosti...
Mazda6 letnik 08 ima super re?eno.
Senzorji so problem...se ?e pri parkirnih senzorjih ob?uti...
Nekateri dodatki v avtu so brez veze...ampak nujno zlo...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani