Skoči na vsebino
Zanimivi oglasi!
Napisano

Mah po pravici povedano ?e sam nevem:) 323f 1.5 sem ?e imel...delala kot urca..sam kej k obstajajo mlaj?i bratje pa ti jo dvakrat sesujejo:) presedlal na bravo Jtd 105 in me je vedno neki matralo(3 vrata ..pa ni coupe, prtlja?nika majn kot mazda....edino poraba je bla OK). Zdej pa gledam nekaj do 3500? plus minus...

Ideje so pa bile: mazda premacy 1.8 - uporabnost/mazda zanesljivost upam

- clio 1.5 dci 80 ?aprov?ek, sem pa sli?al za kar nekaj problemov glede inektorjev

323 mi je bila zanimiva predvsem zaradi cene.....tko da tudi ce popije/oz zavarovanje stane malo ve? prinese? not z razliko v ceni. Aja pa primera gt v kolikor se najde kaka za zanimiv denar.

...v kolikor imas kak?en predlog kar na dan...ker sem po pravici kar malo neodlo?en kaj vzet

LP, Andrej

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Se pravi da si se odlo?il za nakup:) v nasprotnem primeru jo grem pa ?e jz malo pogledat.....?e ko kupujem nov avto in je mazda spet v igri:)

LP,Andrej

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

JAP klub & forum
Napisano

Nisem ravno oseba ki bi se ji dalo veliko pisat, in zato mi je nas forum vsec.....saj si sprejet v to enkratno druzbo ne glede na stevilo postov...vedno se pocutis clan...ne pa zgolj opazovalec. Je kot da bi se s prijatli dobil na kavi ..ne pa da rinem v mega disco :bravo:

Absolutno proti drugim....Mazda-si.net ne damo :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Reklama tega foruma
Napisano

Sama ustanovitev kluba...dru?tva ni problematicna..imam tudi jaz in nekaj prijateljev drustvo.... Najvecji problem je vsekakor kje je sedez drustva saj smo clani razkropljeni po celi sloveniji.Zal ni kraja kjer bi sedez lahko zazivel v pravem pomenu besede... Kar se pa financ tice je tako...ce so ni nobenega problema ..se pac najame se racunovodski servis..oz obcasno. Vecji problem vidim v tem da je pravih ljubiteljev vozil mazda bolj malo...no res da nas je prijavljenih 1000...samo to niso aktivni clani...

Sem pa pripravljen pomagat ce se bo kaj premaknilo v tej smeri...kot kaze bomo pavzirali....in bo casa na pretek:)

LP, Andrej

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Koliko je pa realna cena takega letnika....? Ker bom ko prodam mojo gledal za avto okoli..1000-1500? no ze k vem me primera mika za to ceno :bravo:

Malo ze smetimo <_< to temo

LP, Andrej

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Ja tud mene matra neki podobnega... zdej mam namen mojo 323f prodajat...pa kupit neki cenejsga...k Racunam da pride se kaka Hornetka h hi?i...bomo vidli kaj pravjo finance :bravo:

LP, Andrej

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Ja sem jo ze jaz gledal(tista v Gorici)...zacetna cena je bla 2400 ????? je pa letnik 92 se mi zdi... cela malo v praskah ..ter kar zbledela barva...nima klime., ima sibedah Km pa se mi zdi da okoli160k.

LP, Andrej

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Miata- mx5
Napisano

Pred 4 leti ko sem ?ivel v Dravljah(LJ) je imel eden delavnico za bullbare, tko da mozno da dela tudi loke. Bi blo vredno it pogledat ce sploh se obstaja. Je blo pa nasproti daninnoc se mi zdi.

LP, Andrej

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.