Skoči na vsebino
Mazda CX-30
Napisano

Alex trol, kaj ti ne diši?

dne 7. 8. 2025 ob 7:57 je Janez007 napisal:

Verjamem, da se samo dela takega, da je v osnovi dober človek. Izpade pa res tako. 

Dvomim

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
dne 5. 8. 2025 ob 13:25 je Alex napisal:

Saj pravim, vsak kupi tisto, kar je zanj najboljše oziroma najcenejše. Ker smo lahko opazili, da je pri nakupu cx30 za večino tukaj na forumu  pomembna cena. In potem vzamejo cx30 . Nekateri si pač izberejo nadomestilo za stare  2.0 motorje, drugi vzamejo sofisticiran x motorje. 

..... za nekatere pa je potem problem plačevanje servisa na uradnem servisu :) 

Zajeta slika.JPG

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
pred 8 urami je Alex napisal:

Ne, moj prijateljček. Če bi hodil v šolo in bi znal bolje brati, ne pa hodit okoli šole, bi vedel, da smo mini dinota  testirali trije člani mazda foruma. Modri dirkač (oziroma x), bo potrebno večkrat bit na tem forumu, da ne bomo streljali neumnosti. 😉

Dragi Alexek, imam življenje in moje, za spremembo od tvojega, ni na forumu. 🤞

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
pred 3 urami je Alex napisal:

. 😉

.😄

😉

Sta pa dva kolega na moje priporočilo kupila cx30 z X motorjem in ga ne moreta pohvaliti. In ja, pri njiju ni bil problem denar. 😉

In potem ste šli vi trije testirati in primerjati oba avta 😂😂

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.