Skoči na vsebino
Pomo? pri servisu 323 ba
Napisano

Nikar! Sem rekel 135mm torej 13 cm pa pol. Vsaj pri meni je tako ampak vseeno bo bolj ziher, ?e prej pomeri?. ;) Imam tut Mazdo 323 letnik 97 samo C model.

Ja, bom moral cela vrata razdreti, ali lahko odprem tisto "kao" mre?ico?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pomo? pri servisu 323 ba
Napisano

filter za klimo al za ventilacijo, za ventilacijo majo baje sam tiste z avtomatsko klimo.

Ja, to je klinc, vsake tolko se mi na armaturki nabere ful praha, pa kar neki delci.. itd. :whatever: V kabini ful smrdi od monoksida, ?e bi bil nek filter bi blo dosti bolj?e. A se da to kako zrihtat?

Hvala Hrd?o, a potem so noter ovalci? ali 13-tke ? Najbolj?e, da kar pogledam, za ziher. Mogo?e pa se od modela do modela razlikuje velikost zvo?nikov.

Klima mi pa dela vredu, samo vpra?anje je, kdaj je bil filter klime nazadnje menjan, pa sem reku, da ga bom zdaj zamenjal za ziher.

Lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pomo? pri servisu 323 ba
Napisano

Pozdravljeni!

Kmalu bom naredil servis na 155.000, torej menjava olja, filtrov, mogo?e bom zamenjal tudi akumulator. Prej?ni lastniki so avto vozil na poobla??en mazdin servis v Britof pri Kranju. Za razliko bom jaz namesto valvoline 10-40, nalil shellovo 10-40 olje. Problem mi predstavlja filter za klimo, ker ne vem, kje sploh je :ne vem:

Zanima me tudi, kako pri tem avtu menja? prednji sistem zvo?nikov oziroma kak?ne velikosti so. Moram jih zamenjati, pa tudi tweterji so dobrodo?li :bravo:

Hvala za odgovore

Lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.