Skoči na vsebino
zaletu se v drevo?
Napisano

Fazer mene ni navdu?il :( sem pri njih vzel pragove, pa niso najbolj podobni tistim, ki sem jih naro?il, pa tudi cena je bila vi?ja kot re?ena.

kok pa si odlomu pr njih za pregove? cana me zanima ful...drgac gledu ustyle...sam mal prevec extremno to zame.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

zaletu se v drevo?
Napisano

hahaha,pa ja moment nezbranosti...iz ceste ne zletim kr tko...ja sej popravilo lahko tut jst zrihtam pomoznosti se prek zavarovalnice...parking pa to...zanima me pa za te pregove ja...k ce je to zdej za barvat,odbijac pac...k je ane...bi se mal kej dodav da je bl zanimiv zadek...opravicujem,se BL zanimiv zadek :) sm dubu zdej stran od fazer d.o.o pa da vidm kaj bi naredl :) razn ce je kako drug predlog za izvajalca?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

zaletu se v drevo?
Napisano

slikice raj ne dajem...udrto je uzadi pac,upam da ni havba zadna se zamaknla se....barva se lusci...sej bom popravu,samo jst bi dodav zdej se zadni prag...da mal podalsan odbijac pride...zadn...ja drgac pa,hahah cist preprosto...telefon,povne roke,avto povn folka,zatemnjene sipe...rikverc...booom!!! v deblo najvecje! :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

zaletu se v drevo?
Napisano

katastrofa...smotan ko sem,se zaletim v drevo...zadni odbijac mam zdej fu?...tok da me zanima ce kdo ve ( pac zdej k je tak bi ga zamenju al pa popravu zravn pa se zadni prad nastelu) ce kdo ve kej bi blo najbol,oz. ke da dobim da bi blo to prov za mazdo 6 2004...tko da uzadi se mal nizja zgleda...thnx

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?e ma? bose woofer si naredi ali pa kupi predoja?evalec. ?e res nisi zelo zahteven, ti bo taka majhna ?katlica naredila iz wooferja pravo bombo :-). Jaz sem zelo zadovoljen :)

bombo aa? :) hehe,ja ja hocm jst to! ok narest ga pomojem ne bom znou...tok da bi ga kr kupu,al pa neki...ti mas to? ke si to najdu,jst bi mev isto k ti...ce si tok zadovoln :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?e ma? bose ozvo?enje, ma? woofer ?e v prtlja?niku v rezervnem kolesu :)

ja je woofer...sam bi mal mocnejsga :))

Za bol?i bas lahko izdela? dodaten predoja?evalec, ki ga montira? v original sub, je ob?utno bol?e. Vse o izdelavi in vezavi ima? na forumu, pa tudi tweeterje lahko izbol?a? z menjavo kondenzatorjev.

uff,kje d na forumu najdem k je tok stvari...

Na Bose ozvo?enje(?e ga ima?) se ne spla?a vezat ni? (dela na 2 ohm)!.

?e ho?e? prave base,napelje? novo napeljavo(direktno iz baterije) in dodaten fer?terker.Sub zvo?nik montira? na mestu,kjer ima? sedaj sub (pod pokrovom v prtlja?niku,kjer je rezervno kolo).

Lahko naredi? pa tudi modifikacijo visokih in suba (nekje na forumu je ta tema) in to bi bilo vse.Zvo?niki so kartonski (made in mexico),2ohm (da vse skupaj glasneje igra) in skoraj nima? zamenjave za njih.

Opcija je edino komplet menjava (skupaj z kabli,ki so original zelo boge kvalitete).

Radio je ponavadi Panasonic,(vsaj Bose sistem) in je za original ?e kar v redu (eden bolj?ih na tr?i??u za original vgradnjo). ;)

Tukaj ima? nekaj na to temo:

http://www.mazda-si.net/index.php?showtopic=5898

post-399-1286213738_thumb.jpg-original Bose sub

:D ja mam bose...in vse je tko ja k treba...sam to bi jst najraj pelu nekam pa d mi to zrihtajo...k jst se na to spoznam , ama cist nic :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

zdravo vsem skupi!

meme sam zanima neki,uni k mate /ste mel mazdo 6 k ma ze serisko ojacevalec pod sovoznikovem sedezom...kolk je mocan? a bi lahk jst ksno tubo gor prklopu,ne zdej neki d je ful mocno...sam tko pac...pa ce bo to treba menjat da mi mev tubo...pa kako se bo pol to zvezal na radio pa vse to...ce kdo kej ve o temu...

hvala,lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

glej a3m nima pojma, 2 ti govorita in se jaz ti recem da bo drgnilo (meni je drgnilo se ET 40 pa sem mel 7.5 sirino in 205 gume)

(in nima veze ce das vzmeti al ne, v vsakem primeru bo drgnilo)

ma sej ce pa bo pa ne uzamem,pa ko jih **** sej men je itaq sumlivo to cist...

ma sej ce pa bo pa ne uzamem,pa ko jih **** sej men je itaq sumlivo to cist...

aja,pa dej pol pa mi priporocite kasne nej bodo gume,jst sm vem d morjo bit 18col...k 17 so bv (moje mnenje)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pozdravljen

Ker sem se tudi sam odlo?al za nakup 18" plati?? za 6-ko, ti lahko iz prve roke povem kako je bilo s tem pri men.

Najve?ji problem je najti plati??a s pravim ET-jem za 18" in ?irino 8J mora biti ve?ji od 50 druga?e ti bo drgnilo ob blatnik.

Sam sem nad tem iskanjem obupal in kupil original 17-ke (seveda rabljene-cena ugodna)

Glede 18" bi dal gor samo od RX8-ke, ?e kdo ve za kak?ne naj mi sporo?i. ?e bo cena ugodna, jih vzamem takoj.

ma ja nwm vem sploh sam vec...men v a3m zagotavlajo,d to ne bo problem mam vse narocen,oni mi to postimajo...in nej nebi blo problemov...sej ce pa bo jim bom pa **** ***** :> ker sm jim 5x reku..."da mi slucajno ne bo drgnl po blatnikih,itd...sam k nwm kok jim zaupat...sam ok,ce pravjo tko...bo ze drzal...al kaj? jao...obol...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kot prvo,vozil se bo? kot v valjarju (brez vzmeti),ker kot si verjetno ?e sam opazil,je ?e original M6 trda.

ko bo? dal gor ni?je vzmeti bo ?e bolj trda,ko bodo gor ?e ekstremno nizko prese?ne 18-ke ?e bolj.

Sicer je to stvar okusa in gu?tov.

Kar se ti?e ?irine feltne 8.5 in ET-ja 40 pa ne bo ?lo pod blatnik sigurno.Tudi z homologacijo bo hudi?,ker

ne vem,?e je noter ta dimenzija (prej 225/40/18).

Bodo ?e drugi kaj dodali...

a misles d uzamem raj brez vzmeti?zdej je tko ful viskoa...jst sam nocm d mi bo drgnl na vse stvari,pa nucal gume...

a misles d uzamem raj brez vzmeti?zdej je tko ful viskoa...jst sam nocm d mi bo drgnl na vse stvari,pa nucal gume...

aja pa kasn nej bo pol et pa vse to?d bo pac tko k treba...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

zdravo prvo vsmskp!vozm mazdo 6 letnik 2004,in sm se odlocu da bom dal gor nove gume,feltne vzemti...pa povejte kaj si mislte...18x8.5 5x141.3 ET40 235/40R18 Ponteza RE050A XL pa vzmeti h&r znizano 35mm...

zdej mi pa ovejte uni k mate kej vec znanja o temu,kaj vse mi ne bo stimal...a mi bo drgnl po blatnikih,a se bo dal homoligerat,pa ce bo vse tko k treba...v a3m mi pravjo d bo kao vse kul...sam me zanima se vase mnenje!

lep pozdrav...pa hvala

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda tuning
Napisano

A ga nima? ?e ugrajenega? :ne vem:

Kaj ima? karavan ali katerega drugega??e je karavan,bi moral bit vgrajen v prostoru,kjer je rezervna guma.

Je pa okrogle-plasti?ne izvedbe z vgrajenim 16" bas zvo?nikom in bass refleksom.

Ta je pritrjen na rez.gumo,le-ta na karoserijo in se tako nizki toni "predvajajo" po celem vozilu.

?e pa ko?e? kaj bolj konkretnega nabavi ?e dodaten fer?terker za sub in dodaten sub zvo?nik.

Par variant vgraditve je na spletu-google varianta.

aha kul,nimam karavana mam limuzino...pa nimam nc vgrajenga...vsaj mislem ;) no bom pogooglu mal,thnx

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda tuning
Napisano

Sej pri Bose-ju pravih bass-ov sploh ni.So bolj mid-bass-i. ;)

Da se priklopit,samo mora? vle?i nove ?ice zadaj.Aja,pa rabi? tudi nov fer?terker.Na Boss-ejevega ne more? priklopit drugega.

aha,se prav rabm jst bose woffer? al kako?predlagaj mi neko varjanto... thnx
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda tuning
Napisano

Mal po forumu pobrskaj, pa povej ?e ima? Bose al ne.

ja mam bose ozvocenje,ojecevalc pod sedezom...se da to kej na woofer prklopt?sej muzika zbija v nulo...sam rabm se bass! :>

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda tuning
Napisano

zdrovo! jst bo mal predelu mojo mazdo...kar se sprednih mask tice pa spojlerjov pa tko...ve kdo kje bi se dal to narocit/dobit? ce mi date ksne linke,aja pa se zanimam me kaj bi mogo kupt moji m6 d bi mi delal mp3 cd-ji...k bobolevam k ne morm poslusat mp3 :> aja pa se zanimam me kok je kej tale bose ojacevalec zmogliv,bi se dal ksn woofer prklopt na ta ojecevalc? pomagite mi mal prosm pr teh stvareh...thnx! lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

kupujem mazdo 6
Napisano

predlagam, da si vzame? ?as, pa proba? najti kaj na to temo, saj se je o tem ?e veliko pisalo,

da pa bi ti kdo kaj pametnega napisal o motorju 2.0i - predvidevam da bencincu... pa jo je imel poky.... pa ?e en s primorske ?e se dobro spomnim

ma sm gledu pa ne najedem...dej me mal vodi kje da pogledam...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

kupujem mazdo 6
Napisano

Zdravo! ze v naprej se opravicujem,ce ta tema ne pase sem...odlociv sm se da bom kupil mazdo 6 letnik 2004. 2.0i me pa zanimajo nasledne stvari...

homuligaciski kartoncek - velikost feltn , sirina gum koliko je dovoljeno za homolugacijo

poraba bencina

kako je kej z masino,komu dela kej problemov?

ali kdo ni zadovoln z mazdo6?

uglavnem vse me zanima kar se gre za mazdo 6,in prosm d mi svetujete,oz.pomagate!

THNX lp. :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.