js sm na moji 323f-ki (98) vrata dol snel. pa je tud konektor treba blo prevrtat. sm tut druge kable potegnu. ne maram takih drotekov ko za telefon:)
sam kok je pa tist z 8ohmi, te pa ne zastopim najbolj.
a bo? mel zaporedno vezane oz kulk zvo?nikov bo? pa vezu na kanal?
al ma? slu?ajn 8ohmske?
kr vtem primeru pozabi da bo to kej glasno!
Mam 2x4ohm pa amp, ki ni stabilen na 2ohm. Kar se glasnosti ti?e, bom ?e poskrbel, da bo treslo, samo zdaj kupujem avto, pa se trenutno ne valjam v dnarju...
Se pravi, bo treba konektor vrtat. Kolk to sovra?im...
Ma, pri peugeotu ma? samo tisti smotan konektor, ki ga je treba prevtrat, pa fajn pazit, da ne zavrta? "v ?ivo". Pa zoprno je pol tiste debele kable skoz mini luknco basat... Bom ?e kako :ne vem: Ostale stvari pa na armaturko, samo to je pa spet zgodba zase... 3way!
Lep pozdrav, v roku 1 meseca bom lastnik mazde 323f (2002), pa me zanima, ?e je kdo od vas ?e vlekel mo?nej?e zvo?ni?ke kable v sprednja vrata. Pa ?e so kaki problemi spravit HCC kabel skozi po?arno steno.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
No, ja, najprej moram avto dobit. Se lahk pa psihi?no pripravim na podvig. Dozdaj sem samo za 16-ke panele delal...
Poro?al bom pa, ko bo kon?ano.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani