Skoči na vsebino
Nakup nove mazde
Napisano

Pozdravljeni

Ponovno se javljam ampak sedaj,kot ponosni lastnik nove mazde 6 SPC 20i TE PLUS karavan.

Pa lep pozrav vsem in hvala za nasvete. :bravo::bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup nove mazde
Napisano

No jet mislim ,da se bova odlo?ila za 6-ko,pomagali so mi tudi malo va?i nasveti.

Danes ?e greva pogledat to posebno sreijo 5-ke.

Potem pa mislim ,da se boova kar odlo?ila .Pa mislim da za 6-ko ha ha ha :rispekt:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup nove mazde
Napisano

Odvisno od opreme... pri visjih paketih (GT, GTA) so 18" ... in na novo sestico pasejo najmanj 16", ker so za 15" diski preveliki ...

Midav bi kupila Mazdo 6 20i TE PLUS.

Zanima me ali pa?ejo dimenzije 205 /55/16 na ta novo 6 ko.

Ali pa Mazdo 5 20i TX PLUS.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup nove mazde
Napisano

Pa pazi izbiro motorja. Jaz dizla skoraj odsvetujem, ?eprav ga imam, in to zaradi vsega DPF sranja. Pa glej pri registraciji: razred zavarovanja je od 80 do 100 kW, naslednji je od 100 do 130 kW. Med obema pri 50% bonusa je nekako 150 do 200?|razlike.

?e ?e jemlje? bencinarja, je 2.0 108kW enaka registracija kot 2.5 z 130 kW al kolk jih ima, sej ne vem to?no.

Najve?ja mo?na neumnost za na? trg so pa sodobni dizli (Ford, Vw, Mazda, Citroen) ki imajo vsi po vrsti 103 kW in zaradi u?ivih 3 kW pla?uje? tisto glupo razliko 150 ?.

Potem primerjaj ?e obutev, saj je med 16 in 18 colami lahko tudi 400 ? razlike pri nakupu enega kompleta gum.

Upam, da se bo? dobro odlo?il.

Aja, pa da prehitim na?ega vrlega admina - ?e bo? kupil bencinarja razmisli o plinski instalaciji - meni se po?teno kolca po njej, ampak imam dizla in odpade.....cena goriva se ti prepolovi.

Pa sre?no pri nakupu.

Sam kolikor jst vem ma nova mazda 6 ,17 col .

In ali pa?ejo na njo plati??a od stare 6 ke , 16 /55/205 gume .

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup nove mazde
Napisano

Ma sva ?e obe testirala.

Moja pravi samo zato bi mela 5 ko ,ker je visoka in ima drsna vrata na elektriko.

Jast pa bi imel 6 ko ,ker ima bolj?o opremo in so bolk?e vozne lastnosti.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup nove mazde
Napisano

Z ?eno sva pregledala forum in sva cx7 ?e kar izo?lila,glede porabe in registracije .

Samo sedaj se ne moreva odlo?iti med mazdo 5 in mazdo 6.

?ena bi na vsak na?in mazdo 5,pravi, da mazdo 6 smo ?e imeli.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup nove mazde
Napisano

Pozdravleni

Z ?eno nameravava zamenjati mazdo za mazdo.No tukaj nastane problemm,ker imava tri zelo dobre pnudbe.Vendar so za razli?ne modele.Za mazdo 5,mazdo 6 in za cx 7.?ena pravi ,da naj bi kupila mazdo 5,jaz pa ne vem .

Ne morem se odlo?iti med mazdo 6 in cx 7 .

Sedaj imava mazdo 6 letnik 07 becinarja 20 TE plusline.

V oktobru pride ven 5 ica malo modrenizirana z dodatki,kot so ogrevani sede?i, krom dodatki v kabini,2 dodatna zvo?nika in pa zadnje lu?i od GTA mazde za isto ceno kot sedaj brez dodatkov.

Nova mazda 6 mi je zelo v?e? , tako pa tudi mazda cx7.

Zelo bi bil vesel kak?nega nasveta,mogo?e se bom potem la?e odlo?il.

Lep pozdrav in hvala ?e v naprej

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.