Skoči na vsebino
Bencin OMV ali Petrol
Napisano

Mam M6 2004, SW 136 kw, cerka 3 leta. Tankam na vseh pumpah, razen-PETROL!!!!. :(

To je moj tretji dizl, k na PETROLOVO nafto slabo reagira. Znamke ki sem jih imel (IBIZA-nova, Nissan Primera in zdaj M6). Dosledno se dr?im tega pravila. Ibiza je imela SDI motor pa ?e nova iz trgovine. ?e zmer je M6 :punk:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

graje serviserjev
Napisano

Vsak dobr li?ar ti bo povedu da se barva na plastiki zmeraj malenkost druga?e odzove kot na plehu. Tako da ?e pri novem v trgovini je v razlika v barvi med odbija?i in plehom. Ne se sekirat, malo opazuj tudi na cesti pa bo? vidu da so razlike skoraj pri vseh znamkah.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Plati??a
Napisano

Pa kva to kupujete tako drago, js sem zase kupil original 18" litke MPS za 300? vse 4 in prevoz iz londona. ?zmeden?

Jaz to vem, samo za ostale informativno ?e ?e ho?jo vedt. :harhar:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vidim da je interes za te zlo?ljive klju?e, par ljudi je izrazilo zanimanje za naro?ilo teh, ?e bi radi naro?ili in nimate paypala lahko naro?im, samo ne mislim pa si delat stro?kov z razva?anjem oz. po?iljanjem okoli, prevzem v celju ali mb.. cena 12? + stro?ki carine (?e se jim ne dopade paket znajo v?asih obdav?it.. ).

Jaz bi tudi naro?u 2x za mojo M6. Ni problem za prevzem v MB-ju.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.