Tole je iz kopra? Se mi zdi da sem tam zadnjic videl en podoben autocommerce. smile.gif Kaj tocno pomeni, da ima fajn poru?ene blatnike, za nas, ki nismo ravno iz obale? Ceprav ce zdaj pomislim, je sumljivo, da je slikan samo z leve strani, heh.
Pa motor je bil zamenjan, ker je prejsnji crknil, al kaj?
- H?erka od lastnice ni glih pazila na avto, obrobe blatnikov niso samo obdrsane ampah prow vdrte in rjaste...
mamo tle dost ozkih ulic na Obali pa....
- prej?nji motor je crknil ker je zaribal - h?erka ni gledala olja ...so rekli mati...ahhh...
- je pa bil ?raufan pri enem mehaniku na autocommercu bojda.
Nisem pa niti pri?el do tega, da bi v?gali avto (ker po moje itak ne bi v?gal, ker stoji ?e ene 2-3 mesce)
@bejkee - a pol si bil ti tisti, ki si prodajalcu ponudil 1,5 k ...mal ?uden tipo je bil ta prodajalec, imel sem ob?utek kot da na en na?in sploh no?e prodat - oz. ne verjame da bo prodal spljoh. Sicer pa meni ni cukal ker sploh nisem pri?el do 90 km/h...smo sam tam po nekih LJ ulicah vozila....druga?e je bil not lepo ohranjen....
@x-layer -> mal mi je dale? do SLO.Bistrice prit gledat pa tud 220k km....sej vem da je Mazda samo vseeno . Je pa avto res fensi na fotkah...podalj?ke si sam gor dal?
zamenjan motor pa 3 blatnike fajn poru?ene, lastnica dela na Autocommerce (tam so jo tudi ?raufali kao) pa h?erka je vozila, zdaj ni ve? dobra zanjo....po moje ne bi bila niti zame
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Hvala mazdaman...se pravi motor pogleda? ?e je opran (sumljivo), pokrov?ek olja za kako majonezo tudi?
?tance stabilizatorja: to sem pri vseh avtih menjaval bolj potro?na roba....
Motor 1,5i mora verjetno zvezno potegnit brez cukanja....jah kr malo sam sebi modrujem
?e kdo kaj svetuje?
lp
RaW
Povezava za deljenje
Deli na druge strani