Vine, neki mor? ukrent, je pa res da ?koda da jih nis "zahopsu" ?e ob samem prevzemu vozila, ker takrat si mel zanesljivo najve?jo pogajalsko mo?, a ?al isto?asno velik drugih stvari u glavi (re?mo ?tetje bankovcev), pomoje!
P.S. - si pa trenutno edn redkih Slovencov, ki si lasti 3 osebne avtomobile!
Ha od tega je eden ?e neregistriran, drugi je nepremi?nina, tretji se pa prodaja.
Pri meni je bilo podobno: dobil samo 1 original+daljinec. Vendar pri prevzemu nisem ozna?il, da sem dobil tudi rezervni klju?. Rekli, so, da ga bodo dobili naknadno(bullshit!). In tako sem �el lepo na servis, kjer so mi naredili novega in so tudi starega prekodirali. In so poslali ra?un prodajalcu. Se pa je seveda nekaj piz*** in repen?il, da ne bo pla?al, ampak ker sem imel na prevzemnem listu napisano, da nisem dobil rezervnih klju?ev, ni mogel ve? komplicirat.
V pogodbi nikjer niso omenjeni klju?i, ?eprav mi je posrednik obljubil da se bo potrudil da dobi ?e druge klju?e. Vendr to ni zihr. Ne vem ?e od njega lahko zahtevam klju?e.
?udno se mi zdi da ti je moral prodajalec pla?at ra?un, ?e sta napisala da ma? samo en klju? (razumem da ?e to napi?eta, se z tem strinja?)
Kak?n pa je bil stro?ek izdelave novih klju?ev in prekodiranje?
Mam eno vpra?anje in sicer kolega (Golf SDI majstr) je resno zainteresiran za tole ma?inco, kaj si mislite o avtu? Med drugim vidm da dajo pisno garancijo za kilometre, se prav jih lohk za?ije? k zmaje, ?e se ugotovi, da je nateeeg!
Sem mu pa svetoval, da je tale motor 100 KW ful u redu in bolj?i kokr potem od Fejslifta 89 KW (?e se ne motim se potem za?nejo te?ave z DPF, medtem ko do FL tega ni blo)?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Tudi ?e bi listek ?e imel, kako bo? dokazal de je bil listek v tvojem in ne v kak?nem drugem avtu?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani