Žal zaradi takih in drugačnih zadev.... je padla odločitev, da Mazda cx3 Takumi G120 l2017 nekaj čez 73000km bo morala it od hiše😟. Škoda, da stoji parkirana v garaži.
Baje, da benzinci kar drzijo ceno. Kolko bi bla na hitro vredna?
Mazda
Na ležečem policaju ju je dvignilo
Po 2 mesecih neuporabe cx3 sem da poskusil zagnati. Nič... baterija kaput. No z busterjem je bp štartal in pustil sem ga uro laufati...
Ni lepšega občutka, ko se vsedeš v avto, klikneš na ON in pohodiš gas ter poslušaš zvok motorja generiranega iz zvočnikov in frekvenčnike 😁⚡️
Ja se bomo navadili....😆
Po dolgem času sem vozil našo cx3 g120.
Opazil, da spredaj nekaj poka ko vozim čez grbine in makadamu. Amortizer, roka....?
Če ne gre lepo, ma konjički se zbudilo komaj nad 4500 obratih. Vozim samo dizle in nisem več vajen benza😁
Ojojo.
Kolega je imel opel corso in nonstop mu je nekaj nagajalo... Stalno napake, problemi,.....
No, Corso je kupil rabljeno v avto hiši. Po izteku garancije (nevem, koliko je imela garancije) so se težave stopnjevale.
Na koncu so ugotovili, da je bil avtu celoten potopljen v vodi. Sledil je odpis.
Poznam. Avto kupu tam.
Ta je lih taprava😁😆
Ne počnite tega doma! Nekateri terenci (oz. vozniki) niso narejeni za »surov« teren - Zanimivosti - Avto Magazin
Kot sem seznanjen take mašine kopujejo firme d.o.o., ki delajo za državne inštitucije.... Vsekakor za doseganje nemogočih terenov.
Se malo predelan amarok 🤘
Beast 2.0: PREDELOVALSKA hiša delta4x4 se je SPRAVILA nad Amaroka
Možno. Kolega ima Etrona in tudi neke hude konje. Pa mi je reku, da je menda samo 55kW motor.
Danes sem peljal službenega vwja na servis in v salonu si ogledam enega ID GTX elektrik. 220kW oz. 299 konjev. Ja bi ga imel. Ma 66k€ je tumač.
Sem štromar ma vseeno mi ni dalo mira glede motorja 220kW?! Si predstavljate kake kable bi potreboval za povezat 220kW? Min. 400mm2. To ni to to....
Pa vprašam prodajalca: Dej povejte mi po pravici, kak motor ima ta 220kW avto? Tip se mi zasmeje in reče 77kW. Teh 220kW je samo kao kratkotrajni pik oz. občutek napram klasičnem motorju.....
Ja.
Bo Tinca golobčeva hitro začela kričat😆.
No, lahko posodim pusko in akcija🫡
RazširiŠok pri motorju. Nasrečo sem opazil samo tačke od mačke.... Ma kaj ji je tako dišalo to?!
Namen je bil naliti vodo za pranje šipe.
Izolacija zamenjena. Krije kasko.
Na servisu je vprašal, kje je bil avto parkiran. Reku, da pri KC lj pri Lublanci.
Serviser se je samo zasmejal in povedal, da se lahko zahvalimo Nutriji, da ni bla preveč lačna. V zadnjem času imajo veliko takih primerov iz okolice Lublance......😆 tako, da lublančani pripravite se na pojedine....😁
Voznik ne sme gledati in tipkati. Ostali pa lahko. Posebno, če imaš en kp gremljinčkov na dolgi vožnji... 🤪😝
Dobra zadevca ma kar draga.
Ma jaz nisem imel večjih problemov z mojo cx5 awd CD176 konjev L2013. Imel sem jo 6 let, prevozil nekaj čez 92000 km. Dnevno sem naredil povprečno 22km (služba in nazaj). Največji problem so bli diski, ki so jih garancijsko zamenjali. Olje se ni nikoli dvignilo, nobene lučke z filtrom... Mogoče pa sem imel srečo😉. Upam, da jo ima tudi nov lastnik.
Poraba se pa je bila cca. 7,3l/100km klik
Napisano
Lih v soboto mi je kolega razlagal o njeni M6 dizl. do 300.000 km ni bilo problemov, potem pa vse po vrsti... Šobe, turbina,....
Prodal in kupil novo M3 benz in trenutno zelo zadovoljen. Pa dela 190 km na dan 😁
Povezava za deljenje
Deli na druge strani