zanima me ?e je kdo zasledil kake gewinde za xedos 6 al pa vsaj ?portne fedre razen fk-ja... pa ?portni amortizerji..kolko sem se zanimal se ne da n? dobit..
ewo jaz pa sem se pelal po rahlem klancu navzgor mimo po?ivali??a polskava pa me je radar blisno ko sem mel na ?tevcu 215km/h radar pa me je zmero 212....
ewo mene pa zanimajo va?i predlogi kak?no barvo dati na mazdo xedos 6 da bi avto zgledal lep ter privla?en??
ok avto je ?e v rafuzi tak da bo narejen najkasneje ?ez dva tedna... tak da pol pridejo slike...mislim da bo kr dober pa 18ke gor , robi vun potegnjeni pa do konca spu??en pa ?ist grne ?ipe pa je to to... sam ?e zadn kuferamski spojler morn gor spasat.. niam orginallnega...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
zanima me ?e je kdo zasledil kake gewinde za xedos 6 al pa vsaj ?portne fedre razen fk-ja... pa ?portni amortizerji..kolko sem se zanimal se ne da n? dobit..
Povezava za deljenje
Deli na druge strani