prej sem imel hondo accord sem ga dal ?ipirat pri digitronics v Avstriji sem bil zadovoljen edino za?ela me je zajebavat sklopka ?ipiran je pa bil z 140 na 180 KM pri mazdi pa ne gre samo software spremenit ampak mora? nekaj lotat baje da je bolj zakomplicirano in rizi?no
levi auspuh dobis na mazda servisu pride ti 411 e..brez montaze itd.. uprasal sem tudi tukaj v kranju mislim da je Gantar je hotu 380e za:
- 2x nastavek
- lonec
- mislim da ena Y cev
- drzala itd., in delo..
js sem pa dal v makedonij za 145e za 2 nastavek in vse ostalo imam gor mislim da ze skoraj 2 leti,nastavki so kot novi nc zarjaveli vse je tipi topi...lonec pa ce se prov spomnim je dal od enega renoja je bil nov ampak manjsi od original pa nimam nobenih problemov...
levi auspuh dobis na mazda servisu pride ti 411 e..brez montaze itd.. uprasal sem tudi tukaj v kranju mislim da je Gantar je hotu 380e za:
- 2x nastavek
- lonec
- mislim da ena Y cev
- drzala itd., in delo..
js sem pa dal v makedonij za 145e za 2 nastavek in vse ostalo imam gor mislim da ze skoraj 2 leti,nastavki so kot novi nc zarjaveli vse je tipi topi...lonec pa ce se prov spomnim je dal od enega renoja je bil nov ampak manjsi od original pa nimam nobenih problemov...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani