Skoči na vsebino
Vozilo je bilo ukradeno
Napisano

Js trenutno samo upam da dobim kaj nazaj o AH kjer pa sem nabavil mojo rx-8ko pa je ?koda izgubljati besed saj bomo ?e govorili o AH

Zj pa je zgleda najbol pametno da gremo ate prodajat v italijo in naredimo enako kot delajo oni:)

?e pa ne bo ?lo v italiji pa gremo proti bosni ...:) Nekak ?e bo

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali mogo?e veste
Napisano

A mogo?e kdo od vas ve kako je s servisom npr. usa avtomobilov pri nas kje so in ?e se sploh lahko dobijo deli in koliko ?asa to traja ?e ima kdo kak kontakt ali link naj mi prosim sporo?i

Lp

bLiNkI brez mAzDe;(((

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vozilo je bilo ukradeno
Napisano

Saj ni va?n kira avto hi?a je nem zaenkrat koga obto?eval ker ?e vedn upam na nek primeren dogovor z njimi ampak dokler se na policiji vse premika tako po?asi tut ne vrjamem da bodo sploh pri?li ?emu do konca al pa je vse to sam politi?na fora avti so bili po?teno kupljeni pri nas dr?ava je itaq dobila od tega davek zdaj pa nastrada narod mislim vse skup je sramota.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vozilo je bilo ukradeno
Napisano

No moja rx-8 je bila kupljena preko avto hi?e v sloveniji in so mi sedaj policaji avto zasegli in zbirajo podatke dokler pa da oni ne zberejo karkoli ?e in dajo naprej na sodi??e lahko jaz samo ?akam in upam na najbol?e to so mi povedli zdaj.

Imam kupo prodajno pogodbo ampak v na?i brezpravni dr?avii ti tudi to da si po?teno kupi? avto ne pomaga celo policaj ti re?e da v bistvu ne more? nikogar to?it mislim ko pa dobim kazen pa jo moram poravnati v dolo?enem roku policaji pa zgleda nimajo nikakr?nih rokov in lahko delajo kot se jim zdi

Ko bom vedel ?e kaj vam sporo?im ?e pa ?e ima kdo kaj za povedat na to temo pa kr:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vozilo je bilo ukradeno
Napisano

Pozdravljeni

Ne vem ?e ima kdo izku?nje s tem ?e ti policaji po letu in pol zase?ejo vozilo, da je bilo ukradeno potem pa zbirajo podatke vsaj v mojem preimeru ?e dva meseca in ?e vedno ne vedo kaj bo z mojo mazdo.

?e ima kdo kakr?no koli idejo kaj je pametno ?e narediti na koga se obrnit naj mi sporo?i

hvala

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Splo?no o rx-8
Napisano

LP

Zelo se zanimam za nakup mazde rx-8 sedaj pa me zanima mnenje od vseh, ki jih imate ali ste imeli in sicer:

kak?na je poraba, kako ste zadovoljni, ali se ta avto spla?a imeti, vzdr?evanje...

Vglavnem karkoli veste vse informacije so dobrodo?le.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.