Skoči na vsebino
Kupujem Mazda 6
Napisano

Hvala za vse komentarje in pomo?.

Meni so v salonu menjalnik predstavili kot po?asnej?ega napram DSG, ak tudi je.

Ampak, prestavlja zadovoljivo hitro, prav tako je dovolj dobro odziven.

Lep vikend.

Lp, g

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kupujem Mazda 6
Napisano

Motor pri novi je nekako naravnan na udobje in prefinjenost manj na performance. Zato dejansko ne izgleda tako eksploziven saj je v primerjavi s staro Mazdo 6 2.2 129CD + powerbox bil kar zaznavno po?asnej?i pri vmesnih pospe?kih (od 60 - 140km/h).

Testirano lani na internem forumskem testou porabe.

Ne vem kako to?no naj zastavim vpra?anje.. Zakaj bi potem dopla?al za biturbo motor,

?e nudi enako kot osnovna (150ks) varianta?

Torej lahko pri?akujem le ve?jo porabo, da?je zavarovanje in vi?jo nabavno ceno?

Prosim popravi me v kolikor se motim, izku?enj za Mazadmi namre? nimam ravno veliko.

Hvala.

LP,

g

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kupujem Mazda 6
Napisano

Pozdravljeni foruma?i,

Kupujem novo Mazdo 6 CD 175 AT REVOLUTION SD ; 175 ks, avtomatski menjalnik.

Testiral sem 175 konjsko verzijo z ro?nim menjalnikom. Ker me je zanimalo kak?en je

avtomatski menjalnik, sem probal ?e 150 konjsko avtomatiko; prodajalec namre?

nima testne '?estice' z 175 ks z avtomatskim menjalnikom. Presenetilo me je, da nisem

ob?util nobene razlike v mo?i med obema izvedbama. Ali me ob?utek vara, oz. ali je tako

velika razlika zaradi menjalnika - z AT menjalnikom, naj bi bil sam pospe?ek in pro?nost

vozila slab?i - po uradnih tehni?nih podatkih.

Torej, nisem ravno prepri?an ali se izpla?a skoraj 5000 EUR dopla?ila za mo?nej?i motor.

V tej ceni je zajet tudi razli?en nivo opreme (revolution vs attraction)

Za primerjavo, sem vozil prijateljevo ?kodo Ocatvio RS TDI DSG novi model, in moram re?i da je

avto bistveno bolj prepri?ljiv kar se samih performans ti?e, kar pa je konec koncev namen mo?nej?ega motorja.

Ali ima kdo kak?ne izku?nje? Mnenja?

Hvale?en bom za vsak odgovor oz. komentar.

Hvala.

LP,

Gregor

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.