jah - sm bil js u podobni dilemi - ampak sm poskusu in je tega ?e ve? kot pol leta pa avto ?e samo prede kot mucka - s tem da manj pije in da so plini bolj ?isti!!!
?e kdo ?eli poskusit se lahko obrne name po kak nasvet (oz. navodila za uporabo), imam pa tudi nekaj tablet na zalogi (1.8? po komadu-en komad za 2 tanka)
kar se ti?e pa motorja: ta tableta razgradi gorivo na na manj?e delce (ve?jo meglo) v izgorevalni komori kar pomeni da je izgorevanje bolj?e - posledi?na manj?a poraba, manj trpi katalizator, manj?e onesna?evanje
ampak to js govorim za FFI tablete, ker baje so se pojavile na trgu tudi nekatere druge, katerih pa nisem stestiral in jih ne poznam, toda sem sli?al (!!!), da baje deluje na malce druga?nem principu in da bi naj to ne bilo to - toda poudarjam;;; to se sli?al od drugih!
no takole je: js uporabljam tablete od FFI - sm jih naro?il kar nekaj tako, da ?e kdo rabi se lahka kamot zmenmo (nekatere zanima tudi po?iljanje - lahko tudi komu po?ljem na moje stro?ke)!!!
stvar je pa taka - js jih uporabljam ?e nekje pol leta in sm sm za?el pri prvih dveh tankih z dvema tabletama nadaljeval pa z eno, vendar sm pri petem tanku skor znoru, ko mi je poraba spet narasla nazaj na za?etno raven,toda mazdini motorji so (kar se porabe ti?e)tehni?no kar dobro dovr?eni, tako da sm js z eno tableto na tank stvar predoziro, za?el sm uporabljat po pol tablete na tank in od takrat je vse v redu!!!!
cena: ko sm jih js nabavo je bil komad poo 400 SIT trenutno pa ne vem to?no kaka je(ampak se da vse zment za primerno ceno)
zmenj?anje porabe: trenutno imam porabo med 7,0 in 7,4 l - odvisno od vo?nje (pri zelo lepi vo?nji pa sem jo spravu celo na 6,6). sam opa?am nekje pribli?no 7dc manj na 100km - se pravi okrog 4 litre na tank (oziroma dodatnih 60 km);no in recimo, da pride 4 l bencina 4?, polovica tabletke pa 0,9? - pa prihranim pri tanku nekaj ?ez 3? - ni za obogatet ampak tank na tank........
sm pa nardil tudi test izpu?nih plinov brez in z tabletkami - no in ne js in ne mojstri na tehni?nem nismo mogli verjet taki razliki - tako, da stvar res deluje!!!!!!!!!!!
taka je pa? moja zgodba, sicer se pa tako vsak sam odlo?i, ?e mu je vredno prihraniti kak ? pri tanku!!!
aha pa pozabu sem - vozniki z te?ko nogo naj ne pri?akujejo revolucije glede porabe, ker pri taki vo?nji je pa skoraj ni!!!!!!!!!!!!!
lahk me ?e kdo kaj vpra?a tudi na zasebni mail lahko pa se tudi ?ujemo!!!
Mate: tvoja poraba pri taki hitrosti normalne vo?nje je povsem realna - pri tak?nih obratih motor v normalnem teku najmanj pije - js posebno opa?am da je tako nekje do 130 na uro kar je pa ve? se pa ?e kar pozna!!!
no kakorkoli ?e - meni avto pije najve? 7,5l (?e imam precej kakih kratkih relacij in kar nekaj vo?nje po zelo razgibanem terenu), zadnji tank pa je bila poraba 7,0l...
fantje (in seveda tudi dekleta) priporo?am vam preizkus tabletk - razlika je opazna!!!
Redevil: kateri avto sploh ti vozi???? sode? po porabi mora biti prava mrcina!!!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
jah - sm bil js u podobni dilemi - ampak sm poskusu in je tega ?e ve? kot pol leta pa avto ?e samo prede kot mucka - s tem da manj pije in da so plini bolj ?isti!!!
je pa res, da se vsak sam odlo?i!!!!
je pa mo?no, da mi ?e jutr avto eksplodira
Povezava za deljenje
Deli na druge strani