Eh mehaniku sem omenil, da se mi med 2 in 3000 obratov pojavi včasih "rezek" zvok pri močnem pospeševanju ponavadi v hrib v drugi in tretji prestavi. Podobno je slišat kot da je izpuh predrt ali kot priAlfah 25 in več let nazaj, ko si jo našpanal do daske.... 😁
Pregledal in izprobal je vse in je vse bp... 🤗
Kako je pa admin napisal na list je pa res bolj čudno in liči na ono s kompresorjem... 🤣😉
To moreš posnet, drugače tak noben ne vzame resno.
E5,10 sta bila vpeljana zgolj on samo da bi se kao znizal Co2. Torej marketing in vedno tu potegne najkrajso masina ....no pa tudi zato da se je promoviralo nova goriva, se pravi spet marketing....
Meni lepo piše v knjigi of Forda, da če misli dalj časa mirovati naj točim E5, ker z E10 zna tank roštat.
Tak da ja, se strinjam, grd ekomarketing, da vozimo na hrano in še škodo delamo.
pred 14 urami je jures napisal:
E5 ni nic drugega kot 95 v drugi preobleki....
Hmmm E5 je 95 😉
E5 in E10 je max vrednost Etanola. Lahko tankaš E10 z 1% etanola in E5 z 5%. Če imaš srečo.
Dej ne nakladej, dino, ga je povozil s 14 let staro tehnologijo, ti pa še kr živiš v svojih svetih prepričanjih. Veš kaj ni pošteno od tebe, da mimoidoči morebitni kupci, ki pregledujejo forum, ne dobijo realnih informacij, ko se odločajo za nakup novega vozila, zaradi tvojega trolanja.
X motor je pač zgodovina in moral se boš sprijazniti s tem. Ne rečem da je slab motor, je pa v večini parametrov korak za g140, pa če ti to sprejmeš ali ne.
Ni še zgodovina dokler sta oba na prodaj.
Vedno bo en novejši, drugi starejši. Ne morejo tolko motorjev hkrati razvit na enkrat.
In prav je, da je več motorjev, še več bi jih moralo biti na izbiro. Kaj bolj močnega pogrešam.
Kolega je delal na Petrolu in goriva niso pustili plačat, ker bi se lahko zgodilo, da bi tankal manjše količine in bi oni negativo naredli. Oziroma, bi norali plačati trošarine več, kot si preostanek ti plačal.
Tako da ne verjamem, da se je sedaj politika spremenila.
Hlede kartice, a ni logicno da mas placilno, ce hodis na petrol? Kaj ti bo samo zvestoba, vsakic ko si tam moras placat nekaj...
Ne da bi jih zagovarjal, ampak nekaj logike pa je.
Petrol GO in noter Revolut.
Natankam in odpeljem, trga se direkt in takoj.
pred 1 minuto je jures napisal:
Da bi pa sedaj se istavljal samo tam kjer je zastonj pa ne gre.
Ne iščem. Ko otroki zagalamijo lulat stojimo. Mogoče je res sreča ja.
pred 2 minutama je jures napisal:
Tudi v Mc in burgerkingih so uvedli kavcijo...oz kodo, ki jo dobis na racunu.
Res je. Tudi v Franciji je tako. Ne samo Nemčija, Avstrija ....
Tu pa ti lahko negativno izpostavim Prago.
Mc računa WC in dobiš kupon kot na Petrolu. Ampak ker si vajen tega od drugje, vzameš prvo hrano in greš z računom (in otrokom) proti WC-ju. Kaj naj potem s dobropisom.
So take lisice, da velja samo 48ur in v točno isti poslovalnici.
Predstavljamo vam novo funkcionalnost, ki ste jo marsikateri nestrpno čakali: Petrol GO zdaj omogoča vstop v WC kar s...
V celi Italiji ne plačujem. Je bilo to pred 20 leti, zdaj ni nikjer.
Letos tudi po Franciji in Španiji nisem niti 1x plačal.
Vsi javni wc-ji v Genovi so gratis. En noter sedi, če postopiš, ti takoj pokažez roko in reče Prego.
Dars bi bil dolžen krit na vsakem počivališču zagotovit javne sanitarije. Največji polom je Barje. Greš v Meka jest, potem pa ti rečejo idi na Petrol WC plačat.
Nazaj k vprašanju, kdo bi bil kriv? Praviloma se ne sme prehitevati preko območja prikolopv stranskih cest, a znaka ni imela, imela je prekinjeno črto...torej?
Jaz bi rekel, da se more ona prepričat, da je priklop prazen, ko prehiteva.
Podobna zgodba na mojem bivšem polu gti. Na tehničnem je trdil, da xenon luči niso original. Pa sem lepo rekel, naj preveri pri pooblaščenem prodajalcu serijsko opremo, pa je nekaj odvrnil v stilu "njanjanja" in ni več težil. Ok, za tisti letnik in majhen polo mogoče nenavadno, ampak to morajo vedet.
2010 GTI jih je dobil?
Ker smo pol leta prej kupovali 1.2 TSI in jih ni bilo možno dobit. Jeseni z GTI-jem, pa so se pojavile pri Highline.
Drugače pa mene je na Focusu vprašal če so kilometri realni, potem če je uvožen....
Nikakor ni prebavil, da ima HUD in full adaptivni led, pa kupljen v Sloveniji.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Se strinjam. Raje Vaginalno vozilo, kot SUV.
Pa zdaj morem jezik prat z žajfo, ker sem si upal pomislit na to.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani