Moj prvi avto je bil Accent 2001 letnik. Mislim da je bil 1.3 motor. Koliko konjev sem že pozabil.
Prvi avto in bencinar. Pot ni bila enaka.
Ne spomnem se več koliko je pil.
Pol so bile pa same astre. Ena bencinar ostalo vse dizel.
Tudi bencinar je pil manj.
Dizli pa jasno da obcutno manj.
Getz 1.6 105KM je pil 7.5l pa je vožen bil mešano. Izredno poskočna žvad.
Renault 4 GTL mi je pil 10l, ko sem ga podedoval. S teranjem in servisi, sem ga spravil na 9l.
Jaz se držim ZKP-ja. Torej večja kot je kobikatura, bolj je poraba enakomerna. Če je pri istih konjih turbah, je pri nežni nogi nižja, pri preganjanju višja. Seveda tudi krepko bolj leti.
Torej, ker ni odgovora, na servisu še nisi bil?
Kaj pa z @NevLado si se dobil na kavi in šel na en krog z njim?
Ker je polno nejevolje nad avtom in porabo. Reševat pa še nisi začel. Za to pa normalno, da se uporablja sarkazem.
Jaz sem bil na i20n 3x na tedn na telefonu, pa vsaki teden tam, dokler niso garancijsko uredili.
Saj to potem izpade kot da sem jaz kriv, da ne dela kljuc, da škripa notranjost, da barva leti iz avta... Aja pa da gre stevec nazaj gor za gorivo tudi... 🙃
Toliko si kriv, da še nisi šel na servis. Ali pa si vsaj uredil servisni termin v prihodnosti.
Ko sem ustavil in ugasnil je bil range 580. Ko sem ga nazaj prižgal je takoj padlo na 570. Torej se ne izmišljujem in tega nisem doživel še v nobenem do sedaj.
Prižgal ali dal kontakt?
Kaj če gor skoči, ker vžig potegne več goriva. In ker je pobrisano, je poraba za ta 1km od pumpe krepko višja.
Samo razmišljam na glas. Ker žal je Mazda 2Y nazaj šla in tista je bila 2010, torej čisto drugačno delovanje....
Pa dejmo tako, kaj dobiš pri X motorju, da je vreden 2k več?
Moj motor v Focusu ima isto navora kot 150 KM. Krivulji konjev, sta identični do ca. 3.5k obratov. Izbral sem 182KM, ker ga rad pritisnem in ne želim, da je mu zmanjka sape nad 3.5k obratov.
Isti razlog je je za X. Res, da ima G dosti več navora do 2k obratov, potem se skoraj enačita. Nad 3.5 je zgodba drugačna.
Torej za tiste, ki ga zavrtimo kdaj skozi. Včasih preprosto ni časa zamenjat prestave, ali pa pač, ker nam je všeč, da se motor kdaj zavrti.
Tako da jaz in @Alex imama rada motorje, ki vlečejo skozi celo območje. Racionalno, ne vem če je, je pa čudovito.
In še zadnja. Moja Alfa je bila anemična do 2.2k. Pa razen speljevanja v hrib pri polno naloženi, ni bilo nikoli težav.
‐‐-------------
Vsak si naj kupi to, kar misli da rabi ali mu je všeč. Natolcevanje v smislu kdo ma večjega, mi ni všeč.
Jaz sem bil s Polom 18x na garanciji, samo v prvem letu.
Na Alfi so mi menjali manšeto okoli menjalnika, ker se je glodala.
Na Focusu je jamstvo menjalo mehanizem pri sklopki, ki je "klikal" in tesnili so pokrov verige, ki je začel mastiti.
Na i20n so menjali tesnilo stekla na voznikovih vratih in desno letev ob vetrobranskem steklu.
Meni je garancija ok. Služi kot neka varovalka, ki sem jo pripravljen krit s ceno servisa.
Aja, da se vrnem na Mazdo. Ja 2 leti garanciji, kupil sem jo 3.5 leta staro. Servis se je z mano strinjal, da je ESP enota hin, menjali so jo samo tistim, ki so to opazli v garanciji. Ker je bila prej lastnica, se seveda to ni menjalo.
Uradna cena 2100€ + delo.
Na autodoc-u sem našel samo mehanski del ATE enote za 350€.
Tudi tu bi malce daljša garancija prišla krepko prav.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Getz 1.6 105KM je pil 7.5l pa je vožen bil mešano. Izredno poskočna žvad.
Renault 4 GTL mi je pil 10l, ko sem ga podedoval. S teranjem in servisi, sem ga spravil na 9l.
Jaz se držim ZKP-ja. Torej večja kot je kobikatura, bolj je poraba enakomerna. Če je pri istih konjih turbah, je pri nežni nogi nižja, pri preganjanju višja. Seveda tudi krepko bolj leti.
Torej, ker ni odgovora, na servisu še nisi bil?
Kaj pa z @NevLado si se dobil na kavi in šel na en krog z njim?
Ker je polno nejevolje nad avtom in porabo. Reševat pa še nisi začel. Za to pa normalno, da se uporablja sarkazem.
Jaz sem bil na i20n 3x na tedn na telefonu, pa vsaki teden tam, dokler niso garancijsko uredili.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani