Takemu direkt v faco rečeš, " ok hvala, bom pa drugje kupil,
Tako se vozim z i20n in ne s Pumo.
Ker mi je isti, ki je dal popust za Focusa, zabrusil da sem lahko srečen, da mi ceno drži. Hvala. Pač štofirim po trgu naprej, če je boljša ponudba, se obrnem.
Dele za kitajski EV pa verjetno čakaš podobno dolgo/kratko kot za Mazdo oziroma katerikoli EU-voz, saj je vedno več komponent za vsa vozila narejenih na Kitajskem. Zastarevanja pa bodo deležni vsi - ne razumem, česa bi se moral tu bati? Baterija zlepa ne crkne, el. motor tudi ne, če ti pa crkne zaslon v kabini po 10 letih, ga boš pa tudi na Aliexpress dobil
2 mesca je čakal kolega na MG dele, ko ga je včehnil.... 😉
Prej pride šipa iz japonske za M2 2010. 3-4 tedne je rabla nazadnje.
Meni tudi manjka turbina v njem, če bi imel recimo 320 Nm navora, bi bil bomba.
Turbobencinc s 320 Nm je pa že žvad.
Moja raketa ima na overboost 304Nm. Torej ti primerjaš atmosferca s 2.0 turbo bencincom? Seveda je svet drugačn. To bi potem ene 3.6 atmosferc za primerjavo.
Zato ker sem imel moznost izkusnje ziveti dlje v Italiji, Spaniji, Franciji, Nemciji dobim kr pikce ko mi nekdo rece, blagor se tebi....mi se ne zavedamo kaj imamo tu. slovenija je zeleni otok, imamo vse in smo med bolje placanimi drzavami!! Drzava vsaj zaenkrat zaposluje svoje, imamo svojo proizvodnjo hrane itd itd, pustimo davke, to je povsod.
Lokalno imam enega, ko je oče bil gastarbajter, firma v Nemčiji.
Z ženo, nemko, se je preselil v Slovenijo, da je boljše tukaj....
Ne me spominjat na tiste komunistične čase, ko NiCd akuji od "gnile" Trepče pri kapaciteti 2Ah in porabi 500mA zdržali več kot 4,5 ure in to pri minus 10 v zelo kritični situaciji.
Samo Trepčo smo imeli doma. Sem moal game boy posekat, ker je imela tako veliki + pol.
Sem jo vozil tudi "na pes mater" v orng dežju...in pri meni sam auspuh vidiš...bi kdo rekel,da sem🤪...mogoče res malo😄...res zimska "adijo pamet" ...po moje boljša od Conti...mogoče je Michelin malenkost boljši pri oprijemu,a nimam izkušnje z "miškotom",tako,da ne morem trditi...bi ti moral dati za peljati...
Če bi jo dobil za cca.200€/kom,takoj vzamem,tako pa...
Pilot Alpin 5 so leta v vsamem vrhu, se pa jim je lansko zimo približal Pirelli PZero Winter II (čisto nova lani).
Na sploh opažam zadnji 2 leti, da je Pirelli naredil nori skok in je čisto ob "Miškah" 😉, cena pa nižja.
Pohvalno, ampak komercialno v reklamne namene (izjemna gesta!!) so mu zamenjali kompletno vse pri 580.000 ne samo baterijo - vseeno lepa številka res pa da zgolj v 2-3h letih. Bencinar ali dizel tega ne bi potrebovala. V Barceloni in Nemčiji težko najdeš taxi ki ima manj kot 500.000km, večinoma toyote, tud hibridi. Tako da novinarji so malo izpustili detajle. Youtube se mu je izplačal, opazili so ga in mu šli z gesto nasproti.
Popolnoma se strinjam z vsem.
Mene je bolj fasciniral, ker če bi bila Tesla S, bi se menjalo že 7 motorjev.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano (urejeno)
Tako se vozim z i20n in ne s Pumo.
Ker mi je isti, ki je dal popust za Focusa, zabrusil da sem lahko srečen, da mi ceno drži. Hvala. Pač štofirim po trgu naprej, če je boljša ponudba, se obrnem.
Sem tak bolj vesel z i20n kot bi bil s Pumo.
Popravljeno od godlikePovezava za deljenje
Deli na druge strani