velja za tiste ki so se spustili na njegov nivo.
20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Kako to misli?,........ok ?e ne vidi? fotke potem res malo te?je do komentarja,ampak ker vem kak?na izgleda lahka komentiram, in ja crom nalepke so ki?Lahko je komentirat.

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!
?e en dokaz da je iphone en navaden SHIT
jaz sem naro?il 2 morda ti jo prodam@Grega: ja zato sem naredil to temo in dal linke.
Lahko pa kdo z mojim vmesnikom prej proba kako izgleda in, ?e dela. Oziroma ?e bo uklopko imel ?as in bo za ti lahko tudi on poka?e.
@Turbo Lumpi: ja ?al res, v?eraj sem naro?il.
Saj glede na to, da bodo imeli kamerco ZMAJ in nekateri pomoje ne bo problem, ?e ti jo posodi. ?e ne bom pa kasneje izrecno naro?il ?e kak komad.

Amm za probat pa spljoh ni problema!
ma sj vem ,oba sta trmasta in vle?eta vsak svoj prav-sj razumem,ampak vseeno ?koda ?ivcevuklopko, kdo pa vedno za?ne, ravno zato ne maram takih ljudi, kot je Boss, ker ne prestano samo i??e konflikte, tako kot njegov stric z brki, ki ga je omenjal.

Ravno Stanovnik, ki je sam hlapec. Si ?e pozabil kako je na kolenih ?el prosit tvojega ljubega Zokija naj kandidira. To je vsaj same hlap?evsko dejanje, ?e se ima ?e za tako sposobnega in bi si res iskreno ?elel kaj bolj?ega za dr?avo, bi lahko storil kaj bol dr?avotvornega kot pa to, da ne prestano razdvaja lastne dr?avljane, samo zato ker je hlapec ene politi?ne opcije,ki mu omogo?a vse privilegije, ki mu jih je podarila in to se lepo ve, da je tebi Boss ljuba leva opcija.
In Boss za konec, upam, da si dojel, da barva v kateri pi?em samo tebi, da je rde?a in upam, da ti je jasno zakaj, ker mislim, da je to zate edina barva, ki ti je blizu po tvojem prepri?anju.

odvisno ka?no ?irino feltne ma?!
Jaz imam 7J ET 45 in imam gor gume 225/45/17 pa na moji spu??eni mazdi 3 ne rajsa nikjer,razen spredaj ?e res usekam v kako lukno
So pa te plati??a prav tako bila na mazdi 6 katera je prav tako imela ?portne fedre in ni imel te?av
Toliko za info.
poglej kaj se dogaja s senzorjem na zadni premi!Je ?e kdo imel podoben problem z nastavljanjem xenon lu?i?
Ko v?gem avto, uklju?im lu?i, te pa se nastavijo in ostanejo v zgornji legi tako da slepim nasproti voze?e. na armaturni mi gori lu?ka o nastavljanju lu?i.
To se ne dogaja vedno oz. po nekaj km (10, 20 km) se lu?i postarijo v pravilno lego. Opa?am da je v toplej?ih dneh ta problem manj prisoten.
Ta uravnava in nastavlja vi?ino lu?i na podlagi te?e tovora zadaj. (bol ko avto je nalo?en bol se morajo lu?i spustit in obratno!
Napisano
Lojz eno pra?anje(resno spra?ujem) kaj po?ne? potem ko te povsod banajo in ne more? objavlati postov ?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani