Skladoscim pri vulkanizerju. Guma na gumi. N? kun?tnega.Jaz jih skladi??im v kleti hi?e, kjer ni vlage in tudi ni son?e svetlobe (razen kadar zra?im). Sem imel tole stojalo in mi sploh ni bilo v?e?.
Bolj ?voh narejeno vse skup. Pa tudi je samo do 17 col velikosti(?e se ne mottim).
Imam raje kolesa zlo?ene eno na drugem. Ker imam ve? kompletov doma.
Treba imeti zalogo koles za hude ?ase
Meni to stojalo ni odgovarjalo in sem ga par let nazaj prodal.
Poslano z mojega STF-L09 z uporabo Tapatalk
Ok se na?eloma strinjam. A jih je tolko za sprobat da raje po?ekiram teste in iz parih ven potegnem optimalno re?itev.. Letos so bile to Hankook rs2 w452 za 75? komad. Letna pa morm priznat da je Sava intensa UHP2 super guma in me je zlo zlo presentla. Tut na testih je bla v 1/3 po ocenah. Tko da neki ?e more bit na testih ane?Treba je gume probat,pol pa komentirati. Kar nekaj strank mi je gume zelo pohvalilo,definitivno bolj?e od Save in ostalih mid. class pnevmatik. Imajo pri Aeolus precej doterano tehnologijo .
Ewo najdu perfect zadevo zame.
Hankook Winter i*cept RS2 W452 205/55 R16 94H XL
Sam zanimiv. To dimenzijo se dobi samo preko interneta. Ima kdo kake izkusnje z naro?anjem preko novegume.si, pop.gom, gume-ditekt.com in podobno?
Nordman je v bistvu Nokian wr a2 guma. Star vzorec in zmes a ?e vedno dobra guma za kitajski denar. Tko kt Dacia od Renaulta...Pomoje ni za riskirat in se spustit v nakup. Je pa kolega nabavil za Volva V70 neko zimsko gumo Nordman (ali nekaj podobnega) in jih ima ?e tretjo sezono gor. Zadovoljen zelo.
https://www.volan.si/novosti/novice/5144-pomerilo-se-je-35-pnevmatik-v-dveh-velikostih//
Hehe.. Ob sre?anju z njimi se poberite v beg.. Ok. Je pa res 3 leta mimo in znajo tut kej popravit. Sam ce gledam zna bit pol Kumho wp71 bistveno boljsa pa tm tm s ceno.
Sailun... Run Forest run :-)
http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Aeolus/SnowACE2-HP.htm
Ceprav na ADAC zaviralnem testu je bla na 22 mestu od 50ih. Zj je pa res kako se obnasa med voznjo. Odzivnost, aqvaplaning in podobno.
Aeolus je bol low budget zadeva. Tut po testih. Scer tovorni program majo ok. Osebni pa bl tko tko.
Ampak tud slab?e pobiranje finih tresljajev.
Ko smo ?e v indijanskem poletju eno vpra?anje. Kdaj vi zabri?ete zimske gume stran, ko so stare ali ko imajo profila 3mm. Baje da ?e pri 4mm niso ni? vredne https://siol.net/avtomoto/nasveti/nove-proti-rabljenim-zimskim-gumam-neposredna-primerjava-pokaze-vse-pasti-video-450940
Osebno imam zimske gume 3 leta in potem menjam pa tut ?e majo ?e 5 mm profila al pa tam okoli. Sem mi je ?e zgodilo, da sem drsel z 3 leta staro gumo, k je mela manj profila in sem jo eliminiral takoj, ko je bilo mo?no. Kdaj menjam tut po dveh sezonah, ?e majo gume ?e cca. 4mm. Iskreno, marsikdo jih bo kupil in se vozil tistih 10tkm ?e eno leto z njimi, jaz mam pa raje nove gor
tut jaz vpoklican z 5ko in 6ko...
To?n to. Rabim za Mazdo5 in na navadnih 16kah se mi je pelala kt na ?unga lunga balonu. Na 17 in vi?ini 50 pa xl je ?ist drug avto. Tko da tut 55 pa xl bi mogl bit bistveno boljsi obcutek kot pa na 16 col 55 brez xl.
Skoda k ni xl z robom. Al pa vsaj xl.
No dej. Yokohama 205 55 16 xl pa z robom? Cena?
Ja to sm mislu ja. Pardon.. Na adac testi je bla blizu eskimo hp2. Je pa edim razlika da je v xl z robom..eskimota hp2 ni v tej izvedbi.
Ja to sm mislu ja. Pardon.. Na adac testi je bla blizu eskimo hp2. Je pa edim razlika da je v xl z robom..eskimota hp2 ni v tej izvedbi.
Zato mi je zanimiva.
Labi kaj pa Fulda snowcontrol hp?
Mojster za gume...LabiGT...
Zanimam se za nakup LETNIH gum...pa me zanima, ?e je TOYO dobra izbira za dimenzijo 215/50/17...
Hvala.
LP
Jst sem dal v tej dimenziji na M6 Sava intensa UHP2 letos pa nimam neke kritike. Edin filing na volanu ni tolk dober pa direkten kot pri Dunlop SportMaxx RT, ki sem jih imel prej. Se pa dobr pele v vseh pogojih, pa nisem neki zelo ne?en voznik Cena komad pa pod 80?,
?e izbira? med temi, bi vzel Dunlop. Mene pa Goodyear ni preve? prepri?al.
Napisano
Jst kr vedno k mojmu vulkanizerju v Velikih la??ah Perhaj.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani