-na zacetku mi je crknila visokotlacna crpalka...popravilo (oz. da so dobili novo) je trajalo 15dni in ne 1 teden kot so obljubili na acosmosu). So mi pa rekli, da je to edini primer in je bla neka napaka v materialu...
-takoj zatem je zacel curljat nafta po motornem prostoru...razlog: geniji v acosmosu niso dobor zategnili tisto novo crpalko in je pol smrdel po dizlu po celem avtu...tle sem dokonco nehal "sodelovat" z acosmosom..
-dvakrat so mi zamenjali sencnike (zdaj so povsem ok)
-dvakrat sem bil vpoklican
-crknil je LMM merilec pretoka zraka (pohvala Gami, ker so mi brezplacno zamenjali izven garancije)
-crknila sta oba motorcka za dvig luci (spet isto kot zgoraj)
-crknil je motorcek za dvig/spust sipe (garancija)
-crknil je senzor sovoznikovega airbaga (garancija)
-akumulator mi je crknl pri 110.000km (je dal znake, stevci kar naekrat skocijo kot zmesani do konca)
kilometrov imam 145000 in suma sumarum sem zadovoljen z avtom, ce gledam kam vse potuje...po najbolj nemogocih cestah, takih kjer je kraljuje golfII
aja meni sploh ni glasen ta avto...do 170km/h se peljes cisto v redu in ni cutiti nekih motecih zvokov iz motorja ali zraka
It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Sej sej, ampak si skoz govoru tam nekje 2,5-2,6 ampak tele je pa treba konkretno nabutat, da pravilno ?ivijo. Do zdaj sem bil z gumami sicer zadovoljen venadar ne toliko, da bi se od sre?e ob tla metal ampak, ko sem jih pa dirka?ko napolnil pa samo
aja, pa sej ve?, da nisem hud pa tud tebe tud prbli?no ne krivim, ker je to ?ist moja krivda, ker se nisem pozanimal. Kupil gume in pozabil nanje dokler mi ni bilo ?udno zakaj mi robove pobira ampak takrat je bilo pa ?e malce pozno . ?evapi bi se pa vseeno prilegli
sam, ce sem jih napumpal na vec kot 2.8 sem imel tezave na mokrem z odnasanjem zadka...
pa z 2.6 mi tud ni pobralo robov :ne vem:
a je mozno, da so novejsi letnik se bolj "softic" !?
It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
no pa se jaz
-na zacetku mi je crknila visokotlacna crpalka...popravilo (oz. da so dobili novo) je trajalo 15dni in ne 1 teden kot so obljubili na acosmosu). So mi pa rekli, da je to edini primer in je bla neka napaka v materialu...
-takoj zatem je zacel curljat nafta po motornem prostoru...razlog: geniji v acosmosu niso dobor zategnili tisto novo crpalko in je pol smrdel po dizlu po celem avtu...tle sem dokonco nehal "sodelovat" z acosmosom..
-dvakrat so mi zamenjali sencnike (zdaj so povsem ok)
-dvakrat sem bil vpoklican
-crknil je LMM merilec pretoka zraka (pohvala Gami, ker so mi brezplacno zamenjali izven garancije)
-crknila sta oba motorcka za dvig luci (spet isto kot zgoraj)
-crknil je motorcek za dvig/spust sipe (garancija)
-crknil je senzor sovoznikovega airbaga (garancija)
-akumulator mi je crknl pri 110.000km (je dal znake, stevci kar naekrat skocijo kot zmesani do konca)
kilometrov imam 145000 in suma sumarum sem zadovoljen z avtom, ce gledam kam vse potuje...po najbolj nemogocih cestah, takih kjer je kraljuje golfII
aja meni sploh ni glasen ta avto...do 170km/h se peljes cisto v redu in ni cutiti nekih motecih zvokov iz motorja ali zraka
Povezava za deljenje
Deli na druge strani