Bom kar tule napisal mojo izku?njo z AVTO ?KOFLJICA, upam da ?im ve? ljudi to prebere!!!
Danes smo dne 9.6.2012 (zapomnite si ta datum).
Dne 5.5.2011 sem pri omenjenem trgovcu kupil Mazdo6 2.3i GT, 2003 letnik. Ker klima ni delovala, se je trgovec oz. prodajalec (pisno) zavezal, da bo opravil popravilo (rok 1 mesec, torej 5.6.2011) in bo klima delovala kot se spodobi kot da? kar nekaj ? za avto in je razmeroma visokega avtomobilskega ranga.
Parkrat so posku?ali zadevo sanirat (vmes so mi sicer kupili nov kompresor, v vrednosti cca. 700?), kasneje je bilo ?e par stvari za po?timat. Vmes mi je klima po vsakem polnjenju delovala cca. teden ali max 2. No tako lahko mirno ugotovimo, da sem celo lansko poletje bolj kot ne "prekuhal" saj sem pa? spet ?akal, da se ugotovi kaj je tokrat spet za zamenjat, itd.
Vmes, ko sem jim pisal meil (imam shranjene, ker sledi od?kodninski postopek, najverjetneje), da jih opozorim kaj pi?e v njihovi izjavi in kaj se dejansko dogaja, sem naletel na TOTALNO IGNORANCO, se pravi na meile nisem prejel NOBENEGA odgovora in iz tega razloga sem se odlo?il, da najmanj kar predam zadevo naprej na ZPS ali Tr?ni in?pektorat RS, nameravam pa tudi zahtevati dolo?eno od?kodnino, ker to je pa vi?ek, kot re?eno, danes je datum 9.6.2012, torej VE? KOT LETO PO IZTEKU ROKA NA IZJAVI! NE ME HECAT - KATASTROFA! :twisted:
Za svojmi navedbami stojim in imam ustrezne dokaze pa tudi pri?e, ni tole pisanje nekam v tri dni, samo da pritegnem pozornost in se mi nekaj dogaja, na?alost!
No pa vi povejte, kaj bi naredili na mojem mestu ali bi kar ?akali v nedogled kot totalni loleki, nekdo bi vas pa imel za norca!
@Vid, sredstev od ob?ine ni klub dobil NOBENIH (uboga kamni?ka ob?ina ?e za obnovo osnovnih ?ol nima, po pravic povedan, hehe). Pol je pa ?e tako da smo ustanovni ?lani na razmeroma dobrih delovnih mestih v slu?bah, tako da bi bila dost nenavadna ra?unica, da bi se okoristili na ra?un ?lanov, jao. Recimo ?lanarine od 20-ih oseb nanasejo 400? - jake pare, zlasti ?e gre? sestavljat statut, ki ima 43 ?lenov, kodeks, pa ?e vse mo?no ostalo, uf res so denarci (od nas osmih ?e nih?e ni dr?al v ?ivljenju tako velike vsote v rokah), mislim da si grem danes rezervirat enga Astona DBS-a s 518konji!
Prodajalec pa o?itno pol-pismen, sicer pa kake stvari je spesnil (lahko pa da niti nisem zastopu ?ist dobr kaj ?eli povedat); "najbolj raz?irjena na svetu???" Mo?no dvomim v resni?nost tega podatka, jao!
Moje osebno mnenje, da bi raj?i imel 323F kakor C, je namre? precej bolj uporaben avto, pa da ne re?em da je tudi delov kar nekaj na voljo, za C izvedbo je pa tu precej te?je vse skupaj. Aja, pa tistale po letniku 98 ni karavan, ampak je pa? tak?ne oblike, nekoliko nenavadne, ampak se ?e ne smatra za karavana.
Jaz bi ?el tole gledat, ker ima ?e kar spodoben agregat, pa ni po?re?na zadeva, zanesljivo;
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Pozdravljeni!
Bom kar tule napisal mojo izku?njo z AVTO ?KOFLJICA, upam da ?im ve? ljudi to prebere!!!
Danes smo dne 9.6.2012 (zapomnite si ta datum).
Dne 5.5.2011 sem pri omenjenem trgovcu kupil Mazdo6 2.3i GT, 2003 letnik. Ker klima ni delovala, se je trgovec oz. prodajalec (pisno) zavezal, da bo opravil popravilo (rok 1 mesec, torej 5.6.2011) in bo klima delovala kot se spodobi kot da? kar nekaj ? za avto in je razmeroma visokega avtomobilskega ranga.
Parkrat so posku?ali zadevo sanirat (vmes so mi sicer kupili nov kompresor, v vrednosti cca. 700?), kasneje je bilo ?e par stvari za po?timat. Vmes mi je klima po vsakem polnjenju delovala cca. teden ali max 2. No tako lahko mirno ugotovimo, da sem celo lansko poletje bolj kot ne "prekuhal" saj sem pa? spet ?akal, da se ugotovi kaj je tokrat spet za zamenjat, itd.
Vmes, ko sem jim pisal meil (imam shranjene, ker sledi od?kodninski postopek, najverjetneje), da jih opozorim kaj pi?e v njihovi izjavi in kaj se dejansko dogaja, sem naletel na TOTALNO IGNORANCO, se pravi na meile nisem prejel NOBENEGA odgovora in iz tega razloga sem se odlo?il, da najmanj kar predam zadevo naprej na ZPS ali Tr?ni in?pektorat RS, nameravam pa tudi zahtevati dolo?eno od?kodnino, ker to je pa vi?ek, kot re?eno, danes je datum 9.6.2012, torej VE? KOT LETO PO IZTEKU ROKA NA IZJAVI! NE ME HECAT - KATASTROFA! :twisted:
Za svojmi navedbami stojim in imam ustrezne dokaze pa tudi pri?e, ni tole pisanje nekam v tri dni, samo da pritegnem pozornost in se mi nekaj dogaja, na?alost!

No pa vi povejte, kaj bi naredili na mojem mestu ali bi kar ?akali v nedogled kot totalni loleki, nekdo bi vas pa imel za norca!
Pa lep wikend!
Borut
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani