Opral sem stroja in se spet sveti k zmaj, zadnje dni je bila res zasvinjana, ampa? pa? cestam primerno (med Dubrovnikom in Splitom je trenutno makadam zelo pogosta zadeva).
Grega, ko bomo klub odprli, ga bom tega mladeni?a hitro kontaktiral (?e kak?en % popousta za ?lane kluba pomoje), pa da ?imve? folku omogo?imo optimalno zavarovanje vozila, ker se mi zdi res dec na mestu!
Kolikor sem danes (Gregovega) agenta zastopu, s kerim sem ?e v fazi priprave police in optimiziranja zadeve za moje potrebe, mi je rekel, da edino pri TILI-I gre bonifikacija po 10% letno gor, kar je zame precej pomembno, ?e mislim drug let takle cajt orng poja?at konjenico oz. zamenjat ponija za ?vau (Halo, kdo se pa ?e danes vozi s strojem izpod 130 KW, lepo vas prosim)?
Ju3 bo glavna udarna novica pri poro?ilih CENA BENCINA SE POVZPELA V VI?AVE! Ni ?udno da je folk total zamorjen, ?e ga 20x v enem dnevu spomni? na nek negativen dogodek, jao.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Si se na Mljetu v Golfe zaljubu, a?
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani