Jaz pa bolj stil stare šole, enakomerno pospeševanje, ne do podna da vse našpana pač pa da se lepo enakomerno razvije moč. Pri silovitem pospeševanju se mi zdi da vse špana, ketno bolj obremenjuje, zobnike itd.. tudi ko ga vžgem počakam zmeraj pol minute do minuto da lepo olje zaokroži po motorju, se temperatura malo dvigne in potem z občutkom da se zagreje, potem naprej pa po pameti.
Mene srce boli če se motor vrti po nepotrebnem na 4000+ , hjaooo kdo bo moj avto kupil, lepše delam z avtom kot s sabo, nwm če sem že kdaj izkoristil vseh 165 konjev 😄😄😄
Huh? Ženin avto, notranja stran gume, 7 let stare..
To imaš ziher dimenzijo 205/55R16, sem imel na mercedesu pred 7 leti in je bilo enako. Po raziskovanju in prerekanju smo ugotovili da je bila ena serija Dunlop blueresponse takšna, mislim da se je začela serija s številko 4 nisem pa siguren ker je od tega že 6let ko se mi je naredilo enako, torej si imel enako serijo gum kot takrat jaz na mercedesu, v glavnem z gumaxom smo imeli kar hard situacijo in na koncu sem dosegel da so mi dali 4nove z nove serije in je bil mir. Dvomim pa da boš sedaj po 7letih kaj dosegel. Pri meni so bile gume stare 1leto.
Naša je bila tudi sephia 1,6 1994 slx oprema. Nikoli nič, nikoli ni spila niti kaplice olja, imela je 380000km ko je šla od hiše pa še to zaradi rje. Ta boljši avtek za tisti čas.
Malo off topic, šipka za avtomatski menjalnim ni več bela ampak rjava, pa hladilnik avtomatskega menjalnika je zelo lepo dostopen spredaj tako da spiranje menjalnika je cist enostaven brez tim ekart masine. G165 ni imel hladilnika avtomatskega menjalnik, te močnejše verzije in dizli pa zgleda imajo vsi.
Evo še malo slikic in igranja. Uspel spravit na 5,8 na relaciji Ptujska Gora - Slovenska Bistrica, po omejitvah in brez oviranja s premišljeno vožnjo. Ampak ok, tega nemores izvajat ker potem ze mozgani pecejo kje pospesevat kje odvzet gas da bos prisel do naselja z 50 itd itd. Za normalno uporabo bi rekel da je realna poraba od 7 do 7,5. Pod črto avto je super 🙂
Danes sem prevzel za vikend test cx5 g194 awd takumi. Povprečna poraba od tankanja 6,9 (250km) poraba zadnji trip 6,5 (Slovenska Bistrica - Murska Sobota - Slovenska Bistrica). Nisem preveč za suv ampak ta cx5 je prvi suv pri katerem sem res res res uzival v vožnji. Koliko bi le bila poraba brez awd.
Smo na servisu debatirali da se da g165 dvignit po novem na 185. Navora baje pridobis 30Nm. Par jih je baje ze dalo in so zadovoljni, je pa res da za obuditev konjenice rabis obrate. Meni je zaenkrat čisto ok g165, čeprav če bi še enkrat novo zbiral bi bila g192, brez deakcivacije batov, in z avtomatskim menjalnikom. 🙂
Nebom trdil ampak mislim da je to ta 6ka ki se je lak lupil, pa so meli pogajanja s mb servisom ker niso garancije priznali. Ne me vzet za besedo, nisem siguren
Baterija za novega yarisa hybrid pride 2400€. Da pa dam za baterijo 10let starega avta 30000€, ga raje v luft spustim. To si lahko komot vsake 10let kupiš novo 6ko.
Ja glej @scania, pred enim letom so ti ponujali 24.000 € - to ti najbolje veš. Od takrat so cene še malenkost narasle, za isti letnik (ne starost). Eden od teh 2 stavkov zelo verjetno ne drži, sam pa bolj verjamem v drugega. 😉
Tista M6 2018 lim za 21.000 se prodaja že celo leto in je očitno za ta denar neprodavljiva. M6 G145 2018 FL karavam s km okoli 50.000 je bila pred mesecem prodana za 19.000 oziroma 21.500 €.
Težko je rečt, dokler je ne poskušaš prodati. Po mojem bi dobil okoli 18.000, dokler ne minejo popolnoma zlati-nori časi rabljenih vozil. Meni so za G165 z vso opremo 2018 FL in 60.000 km pred 2 mescema po telefonu ponujali dobrih 20.000.
Zadnjič se je ene 2 meseca prodajala premijska Mazda CX-30 G122 kristalno rdeča l. 2020 z okoli 40.000 km. Lastnik je začel s 24.800, po 2 mesecih, ko je postopoma spuščal ceno, sem jo nazadnje videl za 21.000 . Nekaj so nastavljene cene, nekaj pa cene sklenjenih poslov.
Danes berem, da se na trgu avtomobilov v Nemčiji razmere in obeti slabšajo, slabšajo za trgovce. Imam občutek, da gre trenutno za nek prenapihnjen cenovni balon. Inflacija v povezavi z energetsko draginjo se bo poznala v kupni moči ljudi, ki kupujejo take stare avte, kot ga prodajaš ti.
Verjameš čemu želiš, če si ti tvojega pod ceno prodal ti jaz nisem kriv. Meni ni sila avta prodat, prihaja corolla cross in čakam na testno vožnjo, zato sem v precepu ali menjati ali ne. Baje pa prihaja po besedah Selmarja tudi mazda 6 s hybridno tehnologijo, zdaj pa samo kaj je bolje za koga. Glede na zdajšnje cene če bi že šel v menjavo razmišljam o 20000€. Saj vem da vse kar si vložil nikogar ne zanima servisi na 8000-10000km zascita krown.... ampak meni tudi ni sile za prodat avto mi suzi in je super, ce se najde kupec v primeru menjave hvala bogu drugace pa pac vozis dalje.
Zdravo, nevem v katero temo bi nalepil post, pa bom kar sem. Da slišim mnenja koliko je po vaše danes vredna moja mazda?
Mazda 6 karavan G165 letnik 2018 (ni zadnji facelift) oprema revolution, prevoženih 96000km. Gledal sem na mobile.de in je približek moji samo ena pa še ta ima bord computer staro varianto, nima HUD-a, letnik je pa 2016 s kilometri 98000km cena 19500€. Na avto net sta pa dve limo. Obe sta letnik 2018, obe G165 revolution, ena s kilometri 44000 in ceno 21000€ druga ima 115000km in ceno 18000€. Da slišim vaša mnenja in ocene kakšno ceno bi dali mojemu avtomobilu za prodajo.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Se mi je zdelo da bo nekaj takega, al pa za pol sezone 🙂 . Jaooo kaj vse folk kupi, dal bi 50€ zraven za komplet pa bi dobil nekaj normalnega...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani