Skoči na vsebino
Kera zavarovalnica je po va?e najbolj?a?
Napisano

Kolikor sem danes (Gregovega) agenta zastopu, s kerim sem ?e v fazi priprave police in optimiziranja zadeve za moje potrebe, mi je rekel, da edino pri TILI-I gre bonifikacija po 10% letno gor, kar je zame precej pomembno, ?e mislim drug let takle cajt orng poja?at konjenico oz. zamenjat ponija za ?vau (Halo, kdo se pa ?e danes vozi s strojem izpod 130 KW, lepo vas prosim)? :dudek::aaaaa::hudicek:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

Ju3 bo glavna udarna novica pri poro?ilih CENA BENCINA SE POVZPELA V VI?AVE! Ni ?udno da je folk total zamorjen, ?e ga 20x v enem dnevu spomni? na nek negativen dogodek, jao. :aaaaa:<_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazde 6
Napisano

Uff, tale mi je pa ?al malo predrga, ker s sabo potegne precej?no registracijo :)

?e primerja? z 2.0 benz motorjem smo ?e pred ?asom ugotovili, da je isti rang (tako po KW-jih kot tudi po kubaturi). :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazde 6
Napisano

To je dobr, pol je vrjetno servis z originalnimi deli kaj ene 600?? Hmm A ste dans taglavni kje na lep?em da samo jo?a odgovorja :D

Mali otrok ?e skoraj 3 urce drema, pa mal firbcam po netu, hehe. :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazde 6
Napisano

Gorjup se je odlo?il postati pravi mazda?! :cheers:

Tistole 2. od na?tetih bi ?el jaz na tvojem mestu kar takoj pogledat, ker cena je STRA?NO ugodna, pa da vidi? ?e je okej stroj. :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Aha, jaz sem pa? generacija Golfa III (ki ga jasno ne maram in mi je grd za popizdit), ampak Verice pa imajo ubijalski zvok, Han?o bi rekel "sonarni" zvok! :hohoho::jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.