Skoči na vsebino
Mazda bo izdala nove barve
Napisano
Pred eno uro je Hixxy napisal:

Modra je res lepa!

Upam da bo lak kaj trši :D

Ne. Mazda barva vse nove  avte na debelino barve 75-80 mikronov.  Mazda prve generacije je imela nanos debeline do 150 mikronov. 

Takoj nam je lahko jasno, zakaj se pozna  toliko pikic od kamnov gor. Pa to ni samo pri mazdi. Vse znamke šparajo na barvi.Pri enem avtu ni veliko a pri milijon avtih je kar prihranek. 😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Platišča
Napisano

Sicer nimam 18" a vseeno. 

Pri. meni je bilo podobno, ko sem kupil 8, 5" široka platišča in sem montiral original  gume 225. Sicer gre gor a jo ful raztegne. Feltnin rob je tako izpostavljen, da jo sigurno kaj kmalu podrsaš po robu. 

Na 8" gredo  gume 225 ali 235. Računaj, da imamo mi na 6-kah original širino felten  7,5" pa so gume 225.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano

Moj sistem je tak. Napišem mail. Počakam dan, največ dva. Če ni odgovora-telefonira Če se da, rešim to po telefonu z sladkimi besedami.Če nekaj mutijo, se jim najavim, ampak tokrat brez sladkih besed. 

Se pojavim v prodajalni, delavnici, skladišču... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
pred 25 minutami je Husky1290 napisal:

Trditev velja tudi za ženske in khm tisti del 🤣

Kaki packi... same neumnosti vam gredo po glavi. 🤪

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
pred 31 minutami je Hixxy napisal:

Zgleda je odstranil vendar jo imam še vedno v cache-u

image.png.ac5e66df1dc89f393d5b7310b3c24238.png

Šele sedaj mi je jasno, čemu ste se smejali. Brez slike je bilo namreč čudno vse skupaj. 😋

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano

Če vidiš, da prek mailov in telefonsko dosežeš bolj malo ali nič je edini recept, da se odpelješ tja in malo povišaš ton. Še vedno vljudno, a se ne daš odpraviti na hitro. Vedeti jim moraš dati, da ne boš šel stran, dokler se ti ne posvetijo 100%. V živo, osebno se vedno da več zmenit, kot pa prek mailov. 

Vsaj jaz imam takšne izkušnje. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
pred 2 urama je ignacij napisal:

Tko jaz naredim, sploh pa bi težko gledal petardo brez 19" pozimi

Ali pa 17".😋

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
Pred eno uro je DavidMazda napisal:

Hmm. @Bossek .. tukaj pa bova verjetno morala oba priznat in kar rect, da 16ke malce smesno zgledajo na takem avtu.  No, vsaj jaz bom... zelo so premajhne... ceprav je ta avto crn, kljub temu izstopa tale plasticni odbijac, ki je bistveno vecji kot 16'' kolesa.

@Bini bo verjetno kar prav imel tukaj, in bom raje premislil glede 16 vs 18... moram malo pogledat tudi varnostne napotke, zna se zgoditi da bi pozimi kdaj sel smucat v gore, pa da ne bo problem z 18'', glede na to da nimam AWD. 

In zakaj bi bil problem z 18" zimskimi? Na 6-kah imajo nekateri tudi 19" pa greš po snegu. Važna je širina gume in ne obseg. 😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
pred 2 urama je Hixxy napisal:

Jah ne vem zakaj ne dajo 720p ali 1080p sej ne da je to poceni tehnologija.

Mi je pa všeč pri Mazdi, da kaže črte kam bo avto zavil, to mi je res všeč :)

Veste kako pravijo "slabemu ***** tudi dlaka smeta. 😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano

A ima cx 30 slabšo kamero kot 6-ke?Ker na moji se vidi super(vsaj jaz vidim ostro) in nikoli ni bilo nič kritičnega zaradi kamere. Kaj pa, če ni problem v sami kameri ampak okulist vabi? 🤔

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano
pred 5 minutami je FuManchu napisal:

Kolega iz Bosne bi rekel... svi pametni, a nikog nema:bravo:

Na FB je itak preveč "doktorjev", ki pa v bistvu bolj malo uporabnega povedo. Večinoma mlatijo prazno slamo cele dneve. 

Če bi to silno energijo porabili za kaj bolj pametnega, bi nam šlo veliko bolje. 😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano
pred 28 minutami je Bini napisal:

Sem že mislil napisat, da ni daleč od tebe. Samo lani še ni bilo te mreže tam kolikor se spomnim, ko sem se vozil s kolesom? 

Res je. To so postavili enkrat jeseni. Na začetku je bilo res kar nekaj kreganja med pešci in kolesarji, tudi nekaj vroče krvi, a so se pozneje navadili. 😊

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazde 6
Napisano
pred 1 minuto je Scr3am napisal:

Dobr let nazaj sem na bmw servisu hotel preveriti en avto in sem dobil tak odgovor. Isto se je zgodilo 2 mesece kasneje na škoda servisu. 😕

Za Mazda servise sem že od par njih slišal, da ti znajo ustreči glede tega. Zdaj, ali dobijo vsi te podatke je pa drugo vprašanje. 🤔

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazde 6
Napisano
pred 9 minutami je Scr3am napisal:

Na mazdi ti nebojo nic sprintali dokler nisi lastnik vozila. Zal. GDPR pa te fore. Imas pa nekatere podatke  brezplacno na voljo na spletni strani avtolog.si. Kar se pa dashcama tice pa se malenkost potrudi in kable potegni do varovalke in zvezi na 12V. Meni osebno totalno cesko zgleda, da imas na vticnici.

Meni so ga, čeprav je bil avto še v Nemčiji in nisem bil še jaz lastnik. 🤔

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazde 6
Napisano
pred 5 minutami je gasparri napisal:

Se strinjam, seveda bom konkretno preveril, če se odločim za menjavo avta. Vseeno sem napisal to opazko, mogoče bo to prebral kak drug potencialni kupec in postal pozoren oz. dodatno preveril. 

Tega pa gledam, ker rabim 4x4. Lp

Kaj pa nakup v Nemčiji? Večja izbira in število avtomobilov. 🤔

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazde 6
Napisano
pred 17 minutami je gasparri napisal:

Gledam še ostale oglase prodajalca te Mazde, ki sem jo prilepil. In vidim med prodanimi oglasi ta isti avto, le da je imel 2000km manj. Kot da bi ga kdo vrnil in se spet prodaja. Vem, da je o teh teorijah zarot bz debatirati po forumu, a vseeno... pregledam precej oglasov, a takega primera še nisem videl. 

1047334.jpg
WWW.AVTO.NET

Mazda Mazda6 Karavan CD175 AWD...

Če ti je bilo kaj  sumljivo, preskoči tak oglas. Sicer pa lahko zahtevaš win številko avta in ti na mazda servisu natisnejo celo zgodovino. Pa lahko primerjaš podatke. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazde 6
Napisano
pred 5 minutami je gasparri napisal:

Zdravo, kako bi pokomentirali tole Mazdo? Nisem še tako daleč, da bi se dogovarjal za pregled pri mehaniku, zaenkrat se samo slinim nad fotkami. In se prepričujem, da ne rabim menjat svoje 2 leti starejše Škode, s katero v prihodnje naj ne bi imel nekih izrednih stroškov (je ravno po velikem servisu). Ampak kaj, ko mi je tako dolgočasna in neudobna. 

Pozna kdo prodajalca? Vidim, da je prodal že kar nekaj Mazd. Mi je pa nenavadna linija havbe pri sprednji levi luči. 

1065346.jpg
WWW.AVTO.NET

Mazda Mazda6 Karavan CD175 AWD Revolution Top AUT..LED.NAVI...., letnik:2016,14999 EUR ::...

Izgleda v redu. Vsekakor bo bolj športna vožnja kot v škodi. Tisto pri luči mi tudi meni izgleda malo čudno a je mogoče le "optična  varka". Bi treba videt v živo. 🤔

Ko jo boš šel gledat in se mogoče bolj že odločil, pa poglej nivo olja, če deluje pravilno  avtomatsko zapiranje ogledal, če ni popokane lak na platiščih. To bi bilo to. 😉

pred 4 minutami je Deeyan napisal:

havba pri luči je pri vseh enako narjena, to ni straha :)

Res je. Sem pogledal na sliko moje in je enako. 👍

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.