Bakrena metalik al pa zlata metalik se meni zdi nekak najbolj primerna za titabium flash barvo. Kaj mislis Alex?
Meni tudi. Tudi sam sem mislil najprej dati zlato na mojega. A na titanium bi pasala še bolj. Saj v bistvu na avtu ne pride živo zlata ampak zelo lepa. Sem jo že videl na enem bmw-ju titanium barve.
O, sem gledal malo vreme za naprej za obalo. In sem prišel do zaključka, da zime pri nas ne bo več. Vsaj na obali ne. 🤗
Zato bom počasi, najbrž že konec drugega tedna, dal gor letne gume. Da bo mazda z 19" zopet takšna, kot mora bit. Ob tem moram pobarvati še zavorne čeljusti.
Žal ne pomaga kej dosti, al si hitr al pa počasn...
Kako, da ne. Probaj voziti v četrti nad 2000 obratov. Boš videl, koliko prej se dokonča regeneracija. Če greš pa ekstra prehitro, pa preskočiš kakšno. Baje. 🤔
Dejansko se da. Ključ sem imel v jakni, jakno sem dal v prtljažnik. Avta nisem odklenil, odprl sem le prtljažnik.
Nato prtljažnik zaprem in ker se zaradi robe ni čisto dobro zaprl, so vrata prtljažnika ostala na pol zaprta.. Ravno toliko da je bil mehanski del na polovico zaklenjen mislim da... In to je to.
Če bi se vrata zaprla do konca, bi avto začel piskat in se ne zaklene. Ker se pa niso, oz so se samo na polovico, je pa potem tako ostalo..
Poslano z mojega SM-G780F z uporabo Tapatalk
Aja. Samo to moraš res skoraj zanalašč narediti, da se vse poklopi. Zato pa imam ključe vedno v žepu in jih ne odlagam nikamor. Sigurno je sigurno. 😁
Ko smo ravo pri olju,ne vem če si opazi,da ti nekje olje pušča ! Se na novi profilni sliki vidi,da tam nekje pri luči. Ne vem pa,če ma to kaj veze s tem,da je dizel.
He, He... to ni olje. To so "odtisi krempljev" zveri. 😎
Predvsem je pa potrebno redno kontrolirati nivo olja. In, če opaziš porast olja proti oznaki 'X ga je potrebno menjati še prej. Ne čakati na redni servis, saj olje postane zaradi goriva v njem neustrezno.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Kamenček razbije prozorno plastiko, ki je del luči. In zamenjati moraš komplet luč. Če je ta LED si ga nasrkal.😬
Povezava za deljenje
Deli na druge strani