Lahko ti ga sposodim pa das fotokopirat? kaj mislis?
mislim da je okol 100 listov...aja pa se to: v nemscini je.
Za benz. v pdf obliki pa v anglescini. (to ti tud lahk posljem)
It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
niti priblizno ni res....
je pa res da je Ford sposodil 1.8 motor od Mazde za C-max.
It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
ni padel noben rekord, ker vsepovsod neki gradijo ali pa renovirajo ceste...v srbiji pa je blo 15 radarskih kontrol !!!! (to je nov rekord)
aja podatki: poraba tokrat, 6.8 l/100km; cas voznje manj kot 10ur, razdalja 907km...
evo se moj sound (branim cast dizelasev)
kaj ce napises davidu pa tomiju: st. objav: error
Evo andraz:
Ne, mam en velik file s podatki o Mazdi 6...bom sporocal zvecer.
Meni je vsec kako si uredil notranjost....res odlicno...edino pa avto-tepih je pa obup od obupa (ime namrec?e je kdo prijavljen na avtomobilizem.com, prosim naj glasuje za moj avto.
http://www.avtomobilizem.com/modules/carsh...php?car_id=3222
Lp

-glasovat pa ne morem ker nisem prijavljen tam
Ja sem razumel da od danes naprej pri OMV-ju ni vec super98 ampak samo 100.
Ce je kaksen starinski motor pol je lahko problem...sam mene realno zanima kok oktanov ma ta benz v resnici? Nekaj mi pravi da 100 jih sigurno nima...no sej bos povedal yavarye ce si opazil kako razliko
Ja, racunaj okoli 40.000sit....(jih bo mal tezje prodat ker so zanic gume)
Probaj dat po oglasih (bolha.com, itd itd)
To bom sel probat..
sam meni ta sprednji del (zracniki spodaj, ki so kromirani) mi sploh ni vsec..
Napisano
he boss pocasi bos spoznal vse finte avta: sicer si prav ugotvu da se klima ugasne ko pospesujes....sem tud opazil da pri 180km/h in visje ni klime
(ne da bi jo rabil amapk vseen)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani