Evola, novi diski in ploščice zmontirani, očiščen senzor in narejen redni servis. Pa še slika zapackanega senzorja sesalnega kolektorja. 🤗 Zraven je pa slika čistega, ki sem si jo sposodil od soforumaša,da boste dobili predstavo, kako mora izgledati😉
Čez 10 let niti tvoj niti moj ne bo vreden skoraj nič, zato se jaz ne sekiram za pikice. Zame je to enako kot prevleke čez sedeže... Sam bom 10 let sedel na prevlekah, da bom avto potem nekomu prodal z novimi sedeži, hmm. Sicer pa vsakemu svoje, če ti je všeč folija, naštelaj
Sodelavec je kupil Forda S-maxa avtomatika, in potem 3 leta prisegal na avtomatika, da nikoli ne gre nazaj, dokler se mu ni pri cca 190.000 km na počitnicah nekaj zataknilo. Prvo popravilo 1.200€, drugo popravilo 1.500€, potem je avto 1 mesec stal v delavnici, ko so po celi Evropi iskali rabljenega,... Podobno zgodbo sem slišal z Audijevim avtomatskim menjalnikom - strošek 4.500 €. 🥴
Ti sanjaš te tisoče €. 🤣 Vozi avto in uživaj, kot ti je predlagal že scania. Raje preberi kak dober roman namesto, da si kravžlaš možgančke z "kaj bo, če bo". 😉
Alex, pa še to. Pol stvari ne spraviš v tvoj najlepši in najboljši avto, ki jih jaz v češko prikolico, ko grem na dopust. In ja, 4 gremo na dopust. Pa nimam zlate plačilne kartice. Imam pa vse na dopustu, da tistih 14 dni uživam. Če si ti dnevno morje privoščiš, si ga jaz ne morem. Opremo za smučanje pa tudi v strešni kovček spraviš.
Pa ime si zamenjaj...
Na forumu...
Limuzine imajo ponavadi penzionisti. 🤗
pred 3 urami je Shrek napisal:
Oprosti, ampak si primitiven do konca.
Ti si oh in sploh. Najpametnejši, vse imaš najboljše...vsaka ti čast. Zavesice pa glih na tvojo rit pašejo...
Res je. A jaz imam karavana, je skoraj nuja, ker moram velikokrat prevažati glasbeno opremo okoli. (mojo in sinovo). V zadnjih časih je res bolj malo tega. Pa mi je komot, ker lahko vržem zadaj v prtljažnik en kup stvari, brez da bi moral paziti, kje bo kaj stalo. Pa, ko gremo z familijo na smučanje tudi pride zelo prav. In nenazadnje, meni je enostavno karavan lepši kot limuzina.
Ta odbijač je iz leta 2014 ker nima kromiranih letvic od meglenk
Res je. To je odbijač čisto prve serije. Res zna bit sestavljena ta mazda kot lego kocke. Pa kaj mislijo, da ljudje ne opazijo razlike med pozameznimi imačicami? 🤔
Če ni preveč globoko potem bo najbrž šlo, vprašanje pa če bo ročno dovolj, al bo treba z mašino. Jaz imam ene par praskic takih, ki jih tudi 3 stopenjsko poliranje ni čisto 'zakrilo'. Čisto odvisno ja.
Vse, kar ni "skozi" do temeljne barve bo šlo. V bistvu ni toliko važno, da se barva "zravna".
Z poliranjem dosežemo, da se svetloba od površine odbija drugače in tako "prelisičimo" oko, da vidi površino, kot bi bila ravna. Odsvetoval pa bi ti razne scratch remower-je. Tej so za naš tanek lak na Mazdah preagresivni ( debelina barve= 80-90 mikronov) in lahko hitro prideš skozi top clear coat. (prozoren zaključni lak). Ta je debel le 30-40 mikronov!!.
Res je, odvisno koliko globoke so te praske. Po moje bi šlo z polirno pasto menzerna 400(srednje abrasivna polirana pasta). Ima pa to dobro lastnost, da pusti za seboj visok lesk(se pravi dve v eni pasti).
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Jaz sem tudi s svojim zadovoljen. 😉
Povezava za deljenje
Deli na druge strani