Tudi jaz sem videl več VAG ov in celo audijev rjastih. Moram pa priznati, da ima tudi Peugeot kar dobro pločevino in vsaj stari niso nič rjaveli. Prvaki so pa Alfe, kar se tiče rjavenja.
Sem imel Alfo 156 s 140k km in staro 9 let a ni imela niti pikice rje. Je pa bila garažirana, mogoče zato nimam noben avto rjast. Vsaj tista pva leta 7-10 let nimam opravka z rjo..
Pozna morda kdo tole Mazdo3? Koliko bi se dalo še spustiti ceno? Zanima me tudi, kakšne imate izkušnje zpregledom vozila na pooblaščenem servisu pred nakupom, jih je smiselno izvesti? Vsi odgovori in komentarji dobrodošli, prvič kupujem rabljen avto.
A zdej si pa užaljen... pa sej sem ti samo prepisal kaj na flaški piše.
Sem šel še enkrat prebrat ampak tale bo vseen za bencinarje. Za dizle mamo drugačno, ki zdrži za več kilometrov saj je manjša poraba.
Ma kaka zamera neki,samo nazaj sem malo pičil,saj me poznaš...... Glej teh 6€ dam,če pomaga spucat šobe al ne. Ne vem pa zakaj jih nebi? Tole že uporabljam 20 let in avti predejo kot muce.....
Sam nimam izkušnje s Pelkom ampak do sedaj same hvale tako,da sem razmišljal o servisu tam po 5ih letih garancije. Me prav zanima kaj bo komentiral @Z M A J.
Ma to je relativno, če tako vzdržujemo kot smo se pogovarjali v drugi temi po moje ni bojazni. Kje je pa BMW z N47 motorjem, vsakemu 5temu je verigo odtrgalo na začetku. Za mazde pa tako ali tako vemo gorivo v olju, oljna črpalka (veriga oljne črpalke), pa še to v je bilo v Sloveniji primerov da na prste prešteješ. Tudi tukaj na forumu smo ugotovili da so napakam podvržena vozila ki se vzdržujejo na 20000km+ in še takrat najraje nebi. Po moje to ni relavantno, ker potem bi mazda6 tudi morala bit omenjena saj ima iste motorje in isto tehnologijo. Se mi zdi da ti novinarji počasi več nimajo kaj pisat in nekaj nabijajo v prazno, naj se usmerijo v strokovne članke z opisom tehnologije neeee to pa ne kr niso sposobni.
1000%se strinjam. To so samo neka natolcevanja in mogoče plačani od konkurence,da se malo premešajo karte sedaj v krizi ,ko gre vsem bolj slabo.
Alex samo sprednji barvan pokrov snameš dol, dva krat odpri in zapri ogledala boš videl kje se vrti in kje so kabli, tam imaš zračnost, zatesniš in mirna Bosna. jaz sem zatesnil s takim trakom kot žvečilna. Mi je pa to kolega predlagal ki dela na mazda servisu, on si je isto naredil in ima mir.
Ni malo,baje.Meni so pri montaži sesuli šipo levega ogledala, tako, da so morali nabavit novo šipco. Ni tako enostavno za zamenjati.
Kaj misliš, da niso pri face liftu to do delal, če je bilo toliko okvar? Lahko bi naredili vpoklic in gratis menjali po poteku garancije vsem, ker to ni normalna okvara. Sem razmišljal, da je pozimi verjetno več okvar, ko zmrzne voda v reži ogledala in nosilca.
Jaz jih uporabljam,ko bodo pa fuč jih bom reklamiral,če bojo še v garanciji. Če pa ne, pa preklop na roke,sistem kot ga poznajo tisti,ki ga že sedaj ne uporabljajo!
Hvala za odgovore, vidim da ste precej skeptični in vas razumem. Sicer pa še par mojih komentarjev, bom ravno tako vesel nadaljnjih odgovorov.
Avto ima servisno nalepko iz Ferrare z 69.000 km septembra lani, in recimo da je originalna, kar pomeni, da avtomobil ne bi smel imet bistveno več kot oglaševanih 85.000 km. Poleg tega so mi na A-Cosmosu po telefonu glede na VIN potrdili, da je avtomobil imel ca. 60.000 km leta 2019, ker je bil takrat vpoklican na Mazda servis za neko malenkost. Realnih kilometrov se pa itak nikakor ne da preverit, čeprav računam še na kakšen komentar pooblaščenega servisa naslednje dni.
Hja načeloma bi tudi bolj zaupal uvozu iz Nemčije, ampak res težko zaključit pravilo, ker tudi o Nemčiji vse mogoče slišim. Potem so tudi v Italiji velike razlike med severom in jugom, recimo da je Ferrara v teoriji bolj sigurna od Neaplja. Pa še soli po cestah nimajo!
Ali primerno 1- ali 2-letno jamstvo čemu pomaga? Je namreč "vključeno v ceni".
Naslednje dni imamo dogovorjen enourni pregled vozila na A-Cosmos. Če uradni servis pregleda avto in ne omeni nobenih večjih problemov, kaj mislite, koliko se je za zanest na to?
Če je tako kot pišeš bi se jaz odločil za ta avto saj je cena ok. Kaj vključuje garancija je pomemno,da ne boš pod kakimi skritimi forami dobil mačka v žaklju. Mislim tudi,da je to glede pregleda na AC tudi dobra zamisel. Upam,da se trgovec in ACosmos ne poznata,drugače pelji avto na kak drugi M.servis! Veliko sreče pri nakupu.
Seveda, pa nisem nobenega fural tako dolgo, da bi ugasnil lol. Pravim samo, da 100 km je zame varna vrednost, do katere definitivno najdem črpalko, kjer se natankat da in do sedaj, so takšno razdaljo premagali še vsi avtomobili, katerim dela lučka za gorivo.
Danes denimo je pisalo še 29km, pa tankam in sem stlaču notri 53l.
To pomeni, da ko odšteje na nulo, potem je šele prava rezerva za 100 kil.
Seveda je logika. Z avtom ki ni sposoben zadosti hitrega polnjenja, zaseda polnilnico nekomu, katerega avto pa je mogoče sposoben pozaugat ustrezno koločino energije.
Kar se tiče infrastrukture je pa res da pri nas ne verjamem da bodo v doglednem času postavili zadostno količino polnilnic. (pa 2. blok JE Krško še rabimo)
So se pa švabi pred nekaj časa hvalili, da če pri njih vsi švabi presedlajo na elektriko, da oni so pa sposobni postaviti infrastrukturo ki bi omogočila vsem švabom da ob največji poletni špici vsi napolnijo avte da pridejo do morja. Detajl, kako bodo prišli pa nazaj so zamolčali.
Ne ni logike in to čisto nobene,ker tistih ki hitro polnijo je zelo malo! In zato kasirajo čas ne prodajajo elektriko! Pojdi v gostilno,ne zda drugo leto in naroči pol litra vina ali piva,kaj ti bodo zaračunal? Pijačo ne pa mizo ali čas ki si ga tam presedel,to je logika a ne?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Vem, da nisem v pravi temi, toda po tejle sliki sodeč bi rabili dpf filter!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani