Gigi naj ti povem samo to da Slovenija (in vse juzno od Slovenije) nima ustreznega goriva niti za CD120, kaj sele za CD110. Ceprav cez eno leto naj bi blo bolje (so they say)
(kot primer: filter goriva ki stane okol 15.000SIT zamenjajo vsakih 20.000km, predvideno je pa da se zamenja vsakih 60.000km. In moj primer ko je blo v filtru razen vode se en pesek noter...)
Je pa pohvalno da te skrbijo izpusni plini. Ampak to kar navaja tovarna je eno kaj je v resnici je drugo. Po testih sodec 1.6 CD110 nima bistveno manjse porabe od 2.0CD120(ali136), kar pomeni da tudi emisija izpuhov ni toliko manjsa...
It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Nisem napisal natan?no glede porabe: ?e se vozim po?asneje (manj kot 140km/h) potem je poraba ista kot prej. Ampak glede na to da sem ve?inoma na avtocesti (se pravi okoli 160-170) opazil sem ta porast porabe.
Te felnte ven gledajo za 2.9 cm ve? kot original jeklo; meni se zdi da je to razlog za pove?anje porabe (in zra?nega upora).
To da bi dal blatnike modificirat nekako m ne di?i preve?. Bom probal feltne prodat. A se vam zdi 80.000 SIT fer cena?
lp, labi
It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
No v zadnjem mesecu sem 4 krat vozil do prishtine in nazaj v LJ (900 km, 9 ur, ko ni problemov na mejah), z novimi feltnami.
Na mojo zalost ne pasejo na Mazdo 6! So OZ Titan 16x7.5 ET 40, gume pa GY Eagle F1 205/55 16W. Zadnje gume strugajo (se posebej leva), parkrat na Hrvaskem (blizu meje s srbijo), in velikrat v srbiji (se posebej blizu meje s kosovom). obup.
Opazil pa sem se eno stvar:
ker se veliko vozim na omenjeni relaciji sem opazil drasticen skok v porabi goriva, prej (195/65 15) je bilo povprecje od 6.6 l/100km do 7.7l/100km, zdaj je pa 8.3 do 8.7 l/100km.
Tole se mi zdi prevec.
Izgleda da imajo gume velik "rolling resistance", da feltne prevec navzven strlijo (no shit) in mogoce da je to kar tezka kombinacija...
A ma kdo kaksne podobne probleme??
Kaj narest?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Gigi naj ti povem samo to da Slovenija (in vse juzno od Slovenije) nima ustreznega goriva niti za CD120, kaj sele za CD110. Ceprav cez eno leto naj bi blo bolje (so they say)
(kot primer: filter goriva ki stane okol 15.000SIT zamenjajo vsakih 20.000km, predvideno je pa da se zamenja vsakih 60.000km. In moj primer ko je blo v filtru razen vode se en pesek noter...)
Je pa pohvalno da te skrbijo izpusni plini. Ampak to kar navaja tovarna je eno kaj je v resnici je drugo. Po testih sodec 1.6 CD110 nima bistveno manjse porabe od 2.0CD120(ali136), kar pomeni da tudi emisija izpuhov ni toliko manjsa...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani