Mi je pa zanimivo, da tega Močnik še kar prodaja. Novembra sem bil pripravljen zanj dat 28.500 EUR pa so se mi sam smejali, da je to prenizka cena in da ga za tok ne morejo dat.
Še malo, da berem te vaše porabe, boste napisali, da ko pridete s poti domov vedno višek benzina stočite v sod. In na koncu meseca prodate sod benzina, ker ga imate viška. 🤪😅
Ja tako nekako... .....
pred 1 uro je NevLado napisal:
Meni gre na AC 140-150 takoj na najmanj 6.5, vozim pa striktno na tempomat. Se pozna, da ni tako aerodinamična cx-3.
Saj pri meni je tu nekje kot pri tebi, ni neke razlike.
Jaz sem do sedaj vedno ponastavil ob tankanju sedaj bom pomoje kar pustil pri miru par mesecev pa da vidimo, kje se ustali.
Ja ,to bo najbolj realno,anpak tu nekje je poraba,ker pri takem prometu niti ne moreš imet 8 lit.če promet nikamor ne gre! Meni se vrti med 6-6,5 pri kratkih relacijah izven mesta,pri dolgih mešanih relacijah z AC ,140-150 pa tudi samo 5.5 lit.95 oct. Npr,zadnjič na srečanje v Idrijo ,polno tankal in naredil 340 kil s porabo 5.8 lit.kar mislim,da je super. Drugače pa delam bolj malo kilometrov in mi je vseeno koliko pije,se ne bom sekiral.....
Okej 170 konjev celo iz tega 2.0? Noro Edin kako je pa pol na tehničnem, a mislte da pokaže, da ma avto večji izpust co2 in to?
Vse je ok kot pri 165 konjski-seveda tisto kar se meri,samo nad 4k obratov bolj potegne in to je to. Malo pobrskajte nazaj po forumu je že vse napisano......
Evo olje za M3 naročen, prav tako tudi letni servis in še zmenjen za celodnevno testno vožnjo s CX30 G 122 pa da vidimo kaj in kako? Ugotovitve in slike sledijo(9.7)
saj glih zaradi različnih prestavnih razmerij me je zanimalo. po eni strani imaš več konjev, po drugi pa krajša razmerja.... kaj bolj paše za autobahn, ker se mi tam res ne ljubi poslušat turiranja motorja ali pa kakšnih 10l/100
Za 140 kil. na uro ne rabiš 165G.Imel boš v 6.okoli 3000 obratov in ne preveliko porabo.
Alex smiri živce, jaz to doživljam vsaki dan in pride v kri pa si miren ko špricer . @SpEkTrto ni zadrga,dva z leve en z desne pa tudi znak pred zožanjem je pomemben. Za zadrgo je poseben znak, tako, da ni vedno izmenično! Jaz pred oviro vedno spustim vsakega ne glede kdo je, ali z ene ali z druge strani. (razen žabara) 😁
oče se je isto navdušil nad CX-3ko, gleda pa 2018 letnik, dizel verzijo.
Najbolj me skrbi prostor na zadnjih sedežih.
Lahko normalno velika oseba (180cm) normalno sedi zadaj?
Point je da oče kdaj pelje "klapco" na izlet
No sej ta teden gremo pogledat, pa da vidimo
Žal ne bo šlo,če spredaj sedi 180cm potem zadaj zelo težko sedi še en 180cm! Ta avto je varianta dva odrasla in dva ali trije otroci do 10 let. Pa še prtljažnik je bolj mali. Za dva penzionista je pa superca
V salonu Mazde v BTC-ju sem se lansko leto na koncu poletja dogovoril in pustil kontakt za testno vožnjo cx 30 ... do danes me še niso poklicali ?!? ...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Prej niso mogli skozi z malim zaslužkom,sedaj bodo lahko pa z zgubo,tak ti je to....
Povezava za deljenje
Deli na druge strani