Skoči na vsebino
Gume
Napisano
pred 13 minutami je godlike napisal:

Misliš da bojo kdaj testirali 215/40R18, kar jaz potrebujem.

Fora je v tem, da testirajo normalne, nizkoprofilne in mesnato široke (SUV).

Torej ti gledaš mesnato široke.

Jaz pa nizkoprofilne.

Kako sta si različna😁

N7rRRL1.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Testi ostalih avtomobilov
Napisano
pred 40 minutami je Bini napisal:

Druge primerne teme nisem našel.🤔

Svak je te dni kupil v neki akciji -2k€+zimske gume tale avto; MG HS 1.5 Luxsory ,za 26k€ in 7let ali 150kkm garancije!

Moram rečt,da je velik cca kot cx5 Mazda in je vreden vsakega evra glede na velikost opremo in ceno 26k€. Mene je pozitivno presenetil,notri so usnjeni sedeži in vsa tapicirnga po armaturni  in na vratih je mehko in tudi vožnja z njim je zelo,zelo mehka in po slabi cesti tiha in udobna! Izdelava je tudi na visoki ravni.Čez ovinke pa to pomeni,da se ziblje kot kak kombi pa še zelo visoko se sedi....☹️ Zadaj je ogromno prostora in še klop- naslon je pomičen. Prtljažni je pa povprečen,malo večji od cx30.

Motor je v normalnih pogojih kar vredu pri pospeševanju pa 🥴 Motor je od grupacije GM.

Ja hudi časi se bližajo EU avtomobilski industriji......🤔

IMG_20230826_162810~3.jpg

IMG_20230826_162746~2.jpg

IMG_20230826_164633.jpg

IMG_20230826_162843~2.jpg

Ni švoh

N7rRRL1.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
pred 3 urami je MazdaBoy napisal:

Našel sem en zanimiv oglas zase 😊 Je pa iz uvoza, Švedska. Ima kdo izkušnje z vozili, ki so uvoženi iz Švedske? Hvala.

Moj je z Švedske. Bodi vseeno pozoren na rjo, če je kje z severnega dela. Drugače pa so tam avti veliko bolje zaščiteni proti rji.

Nekateri imajo že tovarniško dodatno povoskane karoserijske dele in dele podvozja.

Kr se mene tiče avto z Švedske, da:bravo:

N7rRRL1.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Reality check za mazdo 6 III bencinarja
Napisano
Pred eno uro je Janez007 napisal:

Tole me spominja na nek podoben zaplet v začetku tega leta. Po neizmernem zanimanju za Mazde z nešteto vprašanji na tem forumu, se je človek potem čez noč odločil in kupil Golfa. 😁 A gremo stavit, da tudi v tem primeru ne bo Mazda? 😃

To je tako, ko včasih v štacun gledaš vse možne pire in na koncu vzameš Uniona.

Ni premium a spet ne tako slab, da nebi bil za požret🤣

N7rRRL1.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
Pred eno uro je NevLado napisal:

Še enkrat bom napisal v tej temi, ker je bila govora o garanciji. Do letošnjega leta je imela mazda samo 3 leta garancije + 2 PROTI PLAČILU. In tako skupaj 5 let....

Ko dobiš izpisek iz digitalne servisne knjige ki ga omenja Janez, ti gor piše, če je garancija še veljavna in do kdaj - tako boš najlažje preveril, če je bila ob nakupu doplačana. V slo je bilo to kar samoumevno, bolj na severu pa pač ne.

Potem pa pejdi z VIN na en pooblaščen servis in jim daj za kavo, pa ti bodo pogledali, če je bilo kaj izven garancijsko popravljeno.

Skoraj kot Beko bela tehnika :bravo:

Sam da je zastonj pri Turkih.

N7rRRL1.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 5 urami je hermelin napisal:

Party pooper... Thx :D Torej una rdeča bo januarja iz garancije. Spet: a po preteku furate k pelkotu al ne? :D

Exactly. Ampak točno ta profil mi trenutno odgovarja: anemični econobox pri nižjih obratih, in zabavna zoomy zadeva pri 5k+. :D Pri 4k odreže? Torej dizl? :D 

No, to je to ja! Jasno ne do konca, potem bi pristali pri metalurgiji. :D 

A veš, da to je prva izbira bila! Verjamem, da tribatni heroj leti ko šus. Ampak ima dva velika problema. Najprej, premajhen je. Zahteva je, da lahko dva downhill bicikla spravim v avto in opremo za več kot mesec oz. enega nerazstavljenega. Hodiva kdaj po čudnih krajih in ni šans, da jih imava zunaj obešene. M6 je enkrat res po šivih pokala ampak se je izšlo. Na manjše ne upam. 😕 Drugi problem je pa, da punci ni interior všeč. :D :D Sicer pa hvala, podpišem! Sem imel že izbranega pa si premislil.

Zelo mi je žal zate....:(

N7rRRL1.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.