Zakaj se pa pri nas mekdo ne spomni kaj takega? Verjamem, da bi stvar laufala super in še kupci mazd bi bili bolj zadovoljni z avti.
Stvar bi definitivno laufala, zakaj mazda slovenije to ne spodbuja pa nwm. Npr pri toyoti so nama povedali da ko bo prisla jo bodo spodaj dodatno zascitili, tudi tastu so chr.
Glede izolacije in dodatne zaščite v avstriji. Ko pride nov avto v salon naredijo dodatno zaščito in izolacijo na servisu oziroma ga z avtovleko odpeljejo do partnerske delavnice ki to izvaja, šele potem gre avto k kupcu, to se dela na vseh novih. Info s prve roke mazda Robinson avstrija. Tudi možakar na krownu je povedal da dobi veliko novih mazd ki jih pripeljejo na avtovleki in šele po zaščiti je predana kupcu.
Kolega mi je posredoval fotografije njegove m6 g194 2018 letnik. Ima tezave z odstopanjem laka rdece barve in rjo na podvozju. Servis noce popravljat pod garancijo, avto ima 70000km. Verjetno bo porihtal lak na svoje stroske in prodal. Podvozje se mi zdi nekaj srednjega glede rje, vendar menim da bi z krownom resil, vecina je površinska rja.
Me res zanima koliko bi Selmar zaračunal za to storitev
Sent from my iPhone using Tapatalk
Branko in Emanuel sta že pri Šerbineku bila če se prav spomnim, pa so pametovati da je z premacyjem vse v redu je bila pumpa zjebana.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Emanuel je prisel malo pred stecajem.
pred 5 urami je Scr3am napisal:
Nvem men so to bolane cifre. Rajs imam nov avto in nimam "garancije", kot pa da imam take zneske. Seveda je tudi vprasanje, kako je s tem ko enkrat uveljavljas garancijo. Takrat je 1001 izgovor. Tudi ti bini k prineses svoje olje na servis bo to prva stvar k ti jo bojo naprej vrgli, če bo slučajno kaj narobe z motorjem in bos uveljavljal garancijo. Jest grem na uradni servis samo se po hladilno tekocino, saj jo tezko dobis drugje (FL 22). No ravno danes sem se v lj ustavil po 2l hladilne
Glede garancije, mene so z diski farbali da se ni za menjavo dokler nisem vez na mazdi slovenije uporabil in so oni njim pojasnili da naj menjajo pol sem pa tretjic tak svoje pripeljal. Za volan so se butla delali ko sem omenil, pri Selmarju pa sploh nisem rabil omenit volana so sami rekli da se bo menjal pod garancijo. Je bil kdo pri mazda Kolmanic v ms? Baje so primerljivi s Celjem glede odnosa in cen.
Servisiranje vozil v garancijskem roku pri nepooblaščenih serviserjih
To je teorija v praksi pa je malo drugace. Smo kamione servisirali v neuradnem servisu z vsemi dokazili glede kvalitete olja in filtrov, pa je bil problem uveljavljanja garancije, ces ce so bili oni dobri do sedaj pa naj se zdaj resijo garancijo (kar je nemogoce) no resili smo tako da smo zagrozili da je bil to zaden nakup 20kamionov pa so rade volje resili. Pri osebnih avtih jih pa nimas kaj stiskat. Saj so v Sloveniji pooblasceni servisi ki so korektni, takih ki pa ljudi napiz..... pa se je treba izognit, pa bodo ze pogruntali s casom ampak velikokrat je potem ze prepozno. Jaooo kje so casi ko je imel Šerbinek mazdo v mb vse si resil brez problemov pa kolektiv svetovn.
Pa se odnos v Mariboru tak da ti mine. Saj mehaniki so super, sprejem je pa katastrofa. Zato pa vedno več mazdašev svoje avte vozi na drugo stran Slovenije če je treba. Žalostno in potem se sprašujejo zakaj po koncu garancije servisiramo drugje, ja za tak denar sigurno nebom vec na uradnem servisu jeb.. garancijo ki jo s servisi preplacas petkrat. Meni ima toyotq vsec preden kupis avto imas na njihovi strani cenik vseh servisov ki bodo delani do 10let in točno ves in nobeden ni niti priblizno blizu 500€ kaj sele 700€ pa se pravtako menjuje olje v menjalniku in dvojna hladilna tekocina ena za motor druga za hibrid pa se test hibridnega sistema. Bolano s strano servisa, čudno da mazada nic ne naredi ko je pa vedno vec pritozb cez mb, njih samo dobri mehaniki resujejo, ki pa jih necenijo. Tam pa prosjacijo s tisto anketo da se naj oceno z 9 ali 10 manj ni vredu,bi mogli prvo osnove porihtat pa kaksno solanje za stik s strankami nardit.
Meni se zdi dosti. Odkrito povedano, menjave olja v avtomatskem menjalniku jim jaz nebi zaupal, saj nimajo po servisnih intervalih predvidene menjave tako da tudi nekega pretiranega usposabljanja ni. Menjavo olja v avtomatskem menjalniku (ce si nebi vedel sam naredit) bi prepustil Pogacniku iz Lesc. Cena se mi pa zdi brutalna, material za vse to kar si nastel pride enih 300€ cez palec pa rečmo 400€ z velikim pretiravanjem to pomeni 320€ delo za realne 3ure dela. Bolano
Moja je stara 3leta. Vsake 2leti gres na kontrolo in ti po potrebi se enkrat premazejo. Cena je bila 120€, lahko je pa do okoli 160€ odvisno od stanja in velikosti avtomobila. Traja pa 1uro.
Jaz zmeraj zategnem 110Nm, in do sedaj ni bilo težav. Drugače pa nasvet kateri bi radi imeli na polno: zategneš toliko da potem že gre lahko no ko prideš tako daleč pa greš en navoj nazaj
Jaz sem pa 2leti nazaj, šel po ključ za menjavo pnevmatik v avto in dal gospodu vulkanizerju da mi odtegne. Seveda ni mogel in to mu je bila lekcija da je sel po moment kljuc in zategnil kot je predpisano.
Menjalniku so pri 130.000 na garancijo menjali 3 prestavo. Zobnike požrlo. Bojda prvič, da se jim je to zgodlo. Pa pri 160.000 sem moral baterijo menjat. i-stop in kolone na Šentilju niso ravno najboljša kombinacija.
Motorj je X 186
Uhhh zanimivo glede menjalnika. Važno da zdaj dela kot mora 🙂 .
evo, v 3 mesecih sem s CX-30 naredo 12.000 km. Motor je e-skyactiv-x, potrošnja za preživet... 6.3 l/100. Sem pa med hitrejšimi vozniki.
Do sedaj ni težav, moti pa me, da pri vzvratni vožnji ni dodatnih linij, ki se krivijo glede na zasuk volana (safety paketa s kamerami žal v beli barvni niso imeli).
Muciko pa sem malo "popopral", da ne bodo vse enake.
Dečki včasih so se družine vozile z 40KM in bistvo je bilo da se je lahko kam šlo. Nema veze kdo ima koliko konjev ali je dizel bencinar kerozin hybrid jedrski pogon, vse ima svoje prednosti in slabosti vazno je da v voznji uzivamo in da nam avti služijo pa seveda da nekam gremo 🙂
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Stvar bi definitivno laufala, zakaj mazda slovenije to ne spodbuja pa nwm. Npr pri toyoti so nama povedali da ko bo prisla jo bodo spodaj dodatno zascitili, tudi tastu so chr.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani