Skoči na vsebino
Zanimivi oglasi!
Napisano

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5247929&show=1

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5192637&show=1

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5163358&show=1

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5101407&show=1

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3878632&show=1

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4175485&show=1

predzadnji- cena pada :blush:

zadnji- cabrio je generalno obnovljen in je v super stanju.s svojimi 140 KM daje temu avtu poseben ?ar in ?e volan na desni strani ?aka le pogumnega kupca ,ki bo v vo?nji z njim u?ival

?e se ne motim je ?e v UK.....

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

OEM deli iz JAP
Napisano

Zakaj nam pa kar direktno ne posreduje? kontakta? :danzoman:

pa biznis je biznis brate :)

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zimske gume 2011
Napisano

Kaj bi izbrali med telimi dvemi (Sava vem da je legenda za v in zgolj za v SNEG);

http://www.a3m-tuningshop.com/Article.asp?articleid=30770

http://www.a3m-tuningshop.com/Article.asp?articleid=23326

Ti bo? ?el na 15? pol bo? ?e feltne moral kupiti....pa bo? na istem po moje.

?e ?e kaj od teh dveh pol savo

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

?e je motor obremenjen (vo?nja v hrib) bo v ni?ji prestavi p***** manj?a tako, ker se bo? ve?ino ?asa vozil v obmo?ju najve?jega navora. V kolikor je pa prestava previsoka bo p***** enaka samo efekta ni, ?emur sledi ?e ve? oziroma dalj?e pritiskanje na pedal za plin, kar posledi?no pomeni vi?jo prestavo.

Sicer se Don ne bo strinjal z mano ampak tako je v teoriji - praksa je pa pa? sprobat v ?ivo pa primerjat.

a je tezko re?i prosim?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

Jaz tudi jutri tankam, gremo spet v Hungaricum.

ko pridem nazaj bo 183.000km treba bo olje nabavt pa filter...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

nakup ?parov?ka
Napisano

Ajde da ima? neko eksotiko, ali pa Cabrio ipd., potem je fino da si kot drugi avto nekaj za ?ez zimo kupi?, druga?e se pa pomoje ne spla?a. Ima? pa 2x servis, popustov ne dobiva? ve?, ker mora biti avto zavarovan vsaj 11 mesecev, potem ima? s stro?ke s prijavami in odjavami 2x letno za oba avta, na dveh avtih na leto naenrat izgublja? ceno, mah ne vem ?e se spla?a to...

ziher ne - povem iz prve roke (ni ?parovc ampak stro?ki okol tega so podobni (MX5)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

minimum oz. ?tantgas M6
Napisano

M6 100kw

Sedaj ko se je ohladilo mi je za?el nihati minimum, kot bi hotel crknit.

Opazil sem, da se sli?i tak zvok kot bi sesalo zrak med posodo za servo in posodo za zavorno teko?ino, (ali je ta zvok normalen,ker prej nisem opazil) zdaj a je kaj na temu, ali se poslavlja IMV.

Pa zdi se mi, da ni va?no ali je ma?ina mrzla ali topla.

Vsak nasvet dobrodo?el

imv.....?e samo v stantgasu

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

To je ?e lepa cena ja :) , v paketu mi je preve? kraja pa tista zavarovanja, nezgodna ipd., je par postavk notri, katere ne potrebujem ampak ok..mi je dal dobro ceno, za 800 eur vse skupaj, pa imam 30% na osnovno, 10% kasko, nov avto pa je bil 21t eur, 110kw.

Sva iz teme - se tole zadnje. AS ima v osnovi krajo in vandalizem, torej samo + parkplac, stekla, mogo?e svetlobne stvari = to je to.

Parkplac in vandalizem pokrijeta vse :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Sva z agentom ra?unala, da bi me dost manj stvari pri?lo par EUR razlike, tako da komplet vzamem, pa? popusti na popuste ipd. ipd. Sem hotel datu krajo ven, ker mi je brezvezna, pa res nebi bilo veliko razlike ker ?e tudi popust na polni kasko spu?i?. Ne vem no, sej kakor komu pa?e :)

to je namen, ampak ?e vzame? samo kar rabi? - 3-4 stvari, ki lahko krijejo ostalo (ala parkplac :) ) me je 400? ceneje pri?lo

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Jaz imam samo nekatere kombinacije, nimam pa ful kasko.

Enako

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Jaz lahko re?em, da kupujem avte z namenom, CX7 je bil dobesedno preve? za potrebe, Exeo in Mazda6 pa sta idealen paket, ?e bolj slu?i namenu Swift....s tem seveda da se enkrat poudarjam novi zgolj zarad leasinga, ki mi je vsak dan bolj v?e? - letno dam za nov avto cca 3.000? po 2-h, 3-h letih pa je prodajna cena min 5.000? ve?ja od odkupa...ima? pa povrhu garancijo vsa leta.

Labi kaka je sedaj tvoja izku?nja prvi? na liziko??

Se da privo??iti ?e vse dobro prera?una? in se ne zaleti?. Je pa danes v SLO trapasto kupiti nekaj kar ima ve? kot 120-140 konjev, kateregakoli benz al nafta....(kazni, guzve...) ne govorim o benzu.

?e kupi? MPSko, V6, 3.0...itd pa? kupi? zver...ki ima vse dele ve?je in dra?je - avta ne kupi? zaradi osnovnih potreb :)

nova Mazda6 Cd129 se zdi podhranjena ampak v bistvu nudi preve? kar rabi? danes......

pomiri se :D

tudi tisti, ki sedaj tako prosto govorijo o porabi, bodo prej ali slej ob?utili, kaj pomeni 2l manj na 100km ;):)

Ko se ti enkrat odpre, in za?ne? razmi?ljati, da ni nujno razmetavati z denarjem, tudi ?ivljenjske prioritete se menjajo, potem pri?ne? tudi o porabi razmi?ljati, pa o cigaretih, pa ?okoladi, pa o kavici v bli?njem lokalu, itd., ?e posebej ?e dela? veliko kilometrov letno... ampak, nekateri se pa? ne vozijo toliko :)

to je bistvo vsega, le da je pred tem pogoj da te ata in mama ne podpirata ve? in za?ne? ob?ititi realnost.

Jaz sem 'downgrade-al' trenutno avte ker so druge prioritete ampak tale Mazda6 je ve? kot bi si ?elel - bojim se le da bodo kmji kmalu pojedli ekonomsko ra?unico...200k pred novim letom o?itno, pa sem ?tartal 170k julija :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zimske gume 2011
Napisano

Jaz se pa smejim....

Pri takih avtih, najboljsih gumah je pol centriranje problem? Ja pol si kupte rabljen komplet jeklenih pa sami menjajte?

:ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Ze 14 dni mam porabo 0....

placam pa vec, a se vedno manj kot taxi! Proklet Brnik

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zimske gume 2011
Napisano

V?eraj sem naro?il Badyear Ultra Pimp 8... aja, ne, tisto je za drugi avto... za Mazdo pa GY Ultragrip 8. Dal sem cca 260? z dostavo vred. Bom poro?al, kako se bodo obnesle.

a si ti 15ke naro?il za to ceno al samo 2? Ta guma je 100? kos druga? :huh:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

M6 CD SportCombi vs Passat Variant TDI
Napisano

Tule je primerjava omenjenih avtov iz Dnevnika:

http://narocanje.dnevnik.si/tiskane_izdaje...vnik/1042431664

ma?ini nista ravno na enakem nivoju.... <_< ker ima passat 105 ali 140km....luknja, maza pa luknjo drugje 129 - 163....

zanimivo bi bilo videti Cd163 proti TDI170....cenovne predvsem :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.