Pustimo se presenetit..... 🤔😉
Razširi
Očitno se tudi števec porabe pri CX-30 lahko pokvari. 😁
Sicer pa naša Mazda 3 G120 MT l. 2018 ima na računalniku povprečno porabo 6.0l /100 km. 90% avtocesta - pogosto hitrost 0 km/h.
Mazda 6 G165 MT l. 2018 ima na računalniku povprečno porabo 6.5l /100 km. 90% avtocesta - pogosto hitrost 0 km/h.
Tudi ok... 🤗😉
DONGFENG BOX 01 test – CARSKI AVTO TEST
Tole stvarco je pa moja seka kupla... 🫣Moram rečt, da se lepo pelje..... 👍
Ps, ne vem pa še koliko časa.... 🤔😂😉
Za 3ko je ta čist ok.... 😁😉
Tudi kitajci se med seboj že koljejo. Je že kar nekaj tovarn zaprlo svoja vrata....
RazširiTud z dačijo lahko nabereš pike.
Novi radarji?
Zakaj jih ne preizkušajo v Mariboru?
Bi bli takoj "gotifi".... 😂🫣😉
Saj ga niso umaknili.... 🤔
Škoda, da niso naredili še "X 2.5" bi imel verjetno kakih 220KM in malo manjšo porabo. A verjetno je ceneje in z manjšo težavo narediti običen preizkušen, trpežen motor za vse večne čase....
Bistvo je to, da z enako hitro vožnjo je manjša poraba!
A res eni mislite, da bi se Mazda zapletala s tem X motorjem in ga dala na trg,če nebi imela dobrih razlogov za to..... 🤔🤗😉
Ja, skoraj deset, če še malo zaokrožimo navzgor ali pa 8,če smo bolj natančni.... 🤔
Je čisto dovolj za tak avto in je nadpovprečna. Večina avtov je nekje med 8 in 11 za ta razred.
Mislim pa, da nihče pri vsakodnevni vožnji tako ne vozi... Je še pa tudi kaj drugega pomembno pri vožnj
Vsak kupi kar mu paše a ne.... 🤗😉
5.5 do 6.5 imam porabe, večino pa 6.0 l/100 v povprečju....🤗😉
Res ste bogi pri tako visokih cenah goriva... 🫣😉
Razširi
Je že moj, tudi ta barva ji je na kožo pisana.... 🤗
Sam ne verjamem, da bo v resnici tako TOP avto.... 🤔😉
Liči pa malo na Toyotino oblikovanje.... 😉
RazširiUaaaaauuuu..to pa bo stroj 😉😁😁samo treba videt kakšen motor bojo dali not...upam da bo tudi za EU to 😉😁😁😁
Aku-electric plus Wenkel motorček.... 🤔
Kaj pa je bil ta artikel?
Jaz tudi nisem imel problema z njimi....
Ja, nekam bo treba božičnico pospravit..... 😁😉
Uf, tiste Dunlopke za 130 so pa stare ko svet.... 😵💫Je bolje Hankook vzet za dobro ceno...
RazširiHvala za odgovore. Saj zelo uživam samo kdaj pa res ko lavfa po dveh cilindrih ropota bolj kot pa moja stara yariska 3V. Še posebej na AC me moti ko želiš umiriti vožnjo in potem preklopi na 2 valja.
Čudno je, da se tako zelo sliši, ko sem jaz vozil takšno cx-30 sem komaj kaj opazil.... 🤔Jaz bi jo dal malo pregledat sploh, če je še v garanciji... 😉
Napisano
Meni je pa med ELEKTRIČNIMI tale zanimiv...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani