Skoči na vsebino
Gume
Napisano

Turanza T001 je bila OEM guma za mazdo 6 letnika 2015-16 velikosti 19 col (za ostale letnike sicer ne vem). Tudi sam jo imam in ... v bistvu nimam ve?jih pripomb glede oprijema in obrabe, tako po mokrem kot po suhem. Edino glasna je, pa mogo?e ima nekoliko bolj trde bo?nice in je zato malo manj udobna. Res pa je da imam 45 vi?ino gum.

Sam sem precej pregledal tyrereviews pa sem ugotovil, da so ocene precej odvisne tudi od same cene gum. Recimo Nexen je bil na testih vedno za T001 pa ima ocene podobne kot Michelin PS4. Pa? guma je glede na ceno precej dobra in jo vsi ocenijo bolj?e kot recimo bridgestone. Plus nekateri se ne zavedajo, da je T001 touring guma in jo potem primerjajo s CSC in PS4S.

Poleg tega je T001 zamenjala guma T001 evo, ki pa ima precej bolj?e rezultate, sam kaj ko Bridgestone na gumo ni dodal oznake, tako da ne ve? za katero gumo gre. Kot pa so na forumu govoril, naj bi imela ima evo 4 ?lebove, namesto treh. No, evo je zdaj nadomestila T005, ki jo pa ?e bolj hvalijo, predvsem v manj?ih dimenzija, nekje do 17 col.

Sicer pa glede na tvojo velikost felten, bi jaz brez pomisleka vzel ?isto novo GY eagle F1 A5. Odli?en oprijem na testih in sigurno ena od najbolj udobnih in tihih gum. Edini minus bo verjetno nekoliko ve?ja obraba, pa? ne gre za touring gumo.

Lp

ps. pa ?e Point S

Hvala za link za point s gume

Njihove zimske zgledajo odlicne po ocenah

Sam za summerstar 3+ pa se ni nobenih ocen

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mi na firmi pokli?emo kleparju kjer naro?ijo steklo,povedo kdaj pripeljati avto i uredijo vse potrebno glede zavarovanja in stekla. Ali pa car glas pokli?e? in se dogovori?,samo tam obi?ajno menjajo neoriginal ?ipo,je pa hitreje ker imajo za vse avte na zalogi! Lp

In kake cene ima car glass?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Jaz sem jih imel na mazdi, kupil silom prilike,ker so mi ravno pri ?panu rihtali totalno zvito feltno, ?pan pa je uvoznik.

?e se ne motim je to h?erinska firma continentala?

Naredil sem Max 2jurja ,preden sem avto prodal(tako da nimam nikakr?nega mnenja), vem pa da bi za isti denar raje vzel npr Savo intenso hp,pa? cvikam pred nepoznanimi firmami...

Tudi jaz sicer nisem ni? na?el na netu...

Moje so bile sicer made in germany

ja tako je tudi meni prodajalec povedal da je point s h?erinska firma continentala, po taki logiki na?eloma naj nebi ble slabe gume, ampak enako kot ti tudi js malo cvikam pred neznano firmo...zato me zanima ?e je kdo ?e poleg tebe imel te gume na avtu in kako mnenje ima o njih

prodajalec mi je sicer dal zelo dobro ponudbo za gume+premonta?a in centriranje za manj kot 340?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Organizator prtljaznika
Napisano

Kupi si rajsi tisto torbo za v prtljaznik, saj dosti lepse zgleda, kot pa tole. Pride pa cca. 5-10e odvisno od velikosti. To so cene pri nas in na ebayu znajo biti se ceneje.

meni tudi tista zadeva zgleda precej lepo iskreno ( to je vse stvar okus, vsak ima svoje seveda ), druga?e predvidevam da te torbe za prtlja?nik imajo kak velcro trak, da se ne premetavajo po celem prtlja?niku

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

ima kdo izku?nje z gumami point s?

danes sem bil v axlu v kopru in sm se pozanimal za ene gum, vpra?al sem tudi za savo intensa uhp2, pa mi je namesto njih predlagal te point S, mislim, da so ble summerstar ,made in romunia, pa pravi da so dobre gume.

zato spra?ujem ?e ima kdo na forumu izku?nje s temi gumami, na tyre rewievs jih nisem na?u, bom pa ?e malo pobrskal po spletu ?e najdem kaj

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Organizator prtljaznika
Napisano

Pozdravljeni mazdasi/mazdasice, me zanima ce ima kdo izkusnje s tole zadevo

https://www.ebay.com/itm/Universal-Auto-Car-Organizer-Trunk-Rear-Back-Seat-Storage-Bag-Mesh-Net-Pocket/401594690562?hash=item5d80e8ac02:g:INsAAOSwVAZbkK13

Mi deluje kr zanimiva zadeva za lepo organizirat prtljazni prostor, razmisljam o nakupu ker v prtljazniku nimam nobenih mrezic ali cesar koli da bi drzalo zadeve pri miru

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Js bom vseeno probal poklicat na autocommerce in vprasal, probat ni greh :D

Edit: poleg premium contact 6 predlaga se kdo kake gume? Sem slisal dobre zadeve o nexen pa nokian gumah...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

To ne velja ze nekaj let in sicer ce se ne motim je to veljalo samo prvo leto ob sklenitvi pogodbe. Lahko pa poklices in se prepricas. Jest vem da sem klical ene dve leti nazaj. Madona, ce bi bil 42% popust potem se v tej temi nebi kregali na koliko let menjat gume :D

Ob sklenitvi kake pogodbe? Med clanom in klubom ali med klubom in autocommerce, ce je prvo to potem velja zame ker bom letos prvic uradno postal clan kluba :D

In sicer za take fore bi blo fajn da je v temi tudi napisano in razlozeno :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Kako? Toliko popusta kot ?lan Mazda kluba?

Tako sem vidu v temi ponudniki ugodnosti za clane kluba in takoj prva tema

Seveda ce to se vedno velja...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano
Te sem dejansko gledal na autocommerce kjer bi mel na njih 42% popusta kot clan mazda kluba kar bi uredil preden bi gume kupil, sam malo sm bremzal glede njih zaradi porabe goriva ki je ocenjeno na C ampak priznam pa tudi da se ne spoznam tolko na to, zato ce se lahko poda se kaka dodatna razlaga bi bil hvalezen

Edit: sem pa vidu zadnje ocene teh gum in so res zmagovale na skoraj vseh podrocjih

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Letos bom tudi js moral menjat gume iz zimskih na letne, me zanimajo konkretni predlogi za gume v dimenziji 205/50/17 znamka ni tako pomembna bolj mi je vazno da so kvalitetne

Se boljse ce bi kdo dal predlog za gume za mazdo 3 2007 letnik (iz osebnih izkusenj misljeno seveda) pa racunajte da imam malo tezjo nogo vcasih :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano
Tako stevilko sem pa vidu samo nisem bil siguren ce je prava se pa ne spomnem zdej tocno, bom danes po sluzbi spet pogledal
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Kaj na nobenih od ?tirih gum ni DOTa?? si pogledal z obe strani gume??

?e ga nikjer ni ga ne nekdo pobrusil dol, z kakim razlogom pa vpra?anje, drga? profila je ?e zadost.

Sem pogledal na vse stiri gume nikjer ni dota in lih to me malo skrbi da zakaj je bil pobrusen dol

Bom peljal vulkanizerju gume da jih pregleda pa mi bo ze znal povedat kaj pa kako.

Sicer kolko sem gledal na tyre review so te gume kr solidne. Ce pa ima kdo kaksne izkusnje s temi gumami jih z veseljem slisim

Samo svetijo se pa kar dobro, kar pomeni da so verjetno trde....'okamenele'

Je to dobro ali slabo?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Pozdravljeni mazdasi, zanima me vase mnenje glede gum, ki sem jih dobil poleg mazde ki sem jo kupil letos julija, so continental winter contact ts830 p

Vendar me ena zadeva skrbi glede gum, ta je da ne najdem dota

Prilagam tudi sliko kjer menim da bi dot moral bit ampak ni nic tam, kot da bi bil izbrisan.

Vem da so te gume predhodnice continental winter contact ts850

Zdej me zanima vase mnenje glede tega. Kaj svetujete.

Prilagam tudi sliko gum na kateri se vidi da imajo se kar dosti profila

post-10415-0-52298800-1540917476_thumb.jpg

post-10415-0-40487800-1540917625_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.