uvožena iz Italije, dal sem jo pregledati tako kleparju, kot mehaniku (Pelko) - kilometri so se ujemali s "delovnim časom" avtomobila, par prask, pač rabljen avto. Se pa spomnim je bila zglancana v nulo, zdej ne vem al majo kakšenga "detail-erja" tam da jim čisti avtomobile, noter in zunaj se je svetila bolj kot nova.
Kupil sem jo s 60k kilometrov, novembra 2019, dal sem takrat 17k (vse bi dal da bi se vrnili v čase normalnih cen avtomobilov).
Nudijo zavarovanje vitalnih delov za 1 leto (no takrat so), ne vem, meni avto laufa že 5 let, potrkam po lesu.
Jaz jih ne bi s prve metal v koš, saj lepo piše, lahko pelješ avto k svojemu mehaniku na pregled.
All over the place, delalo mi je regeneracije na 90 km, sej po regeneraciji je prišlo oboje do 0, sam pole Gen ful hitreje naraščal, pa pri cca. 3 je kar skočilo na 5 in spet regeneracija.
Pregledal je celotno Mazdo, naredil prisilno regeneracijo, menjal olje in filtre pa EGR off + posodobitev celega sistema.
Po pa potrebno spucati sesalno koleno in vse, ampak za prvo silo je.
Od njega do doma (130km) mi ni naredilo regeneracije, PM DSD je na 1.84, PM Gen 2.25.
Mi je pa desni zvočnik začel hreščati, celo pot si nisem mogel nabijati muzike.
Danes sem razkopal vrata, vzel zvočnik ven in itak, znana napaka, odstopila je tista plastika na zvočniku zadaj - malo superattacka in sedaj dela kot se šika.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
No, sam sem Mazdo kupil pri njih
uvožena iz Italije, dal sem jo pregledati tako kleparju, kot mehaniku (Pelko) - kilometri so se ujemali s "delovnim časom" avtomobila, par prask, pač rabljen avto. Se pa spomnim je bila zglancana v nulo, zdej ne vem al majo kakšenga "detail-erja" tam da jim čisti avtomobile, noter in zunaj se je svetila bolj kot nova.
Kupil sem jo s 60k kilometrov, novembra 2019, dal sem takrat 17k (vse bi dal da bi se vrnili v čase normalnih cen avtomobilov).
Nudijo zavarovanje vitalnih delov za 1 leto (no takrat so), ne vem, meni avto laufa že 5 let, potrkam po lesu.
Jaz jih ne bi s prve metal v koš, saj lepo piše, lahko pelješ avto k svojemu mehaniku na pregled.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani