Skoči na vsebino
Mazda CX-30
Napisano

če smo zelo zelo odkriti in realni noben od teh motorjev ni hudpresežek, pa lahko še veliko napišete o G ali X verziji :) (je veliko konkurence ki ima boljše motorje, žal, ampak tako to je....JAP je malo zadaj zadnja leta vsaj kar ponujajo v EU......že samo ZDA je povsem druga pesem 👍)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Terenec
Napisano
pred 16 minutami je NevLado napisal:

Servis 2 leti ali 30k?

Glava me boli ko to berem :D

Res ne računajo, da naredi avto več kot 150kkm

Boli te tudi ob ceni🤓🤣

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6e
Napisano (urejeno)

Bog ne daj da to crkne, verjetno kakih 30%vrednosti avta....(enkrat sem bral da pri enem ta hudem mb - eqs, ki ima ukrivljen display čez celo armaturko, da samo tisto stane nekaj čez 10k€ 😵🤣)

Popravljeno od sportman333
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano
dne 10. 11. 2025 ob 22:03 je NevLado napisal:

preveri tu, dokaj omejen seznam

drugač pa probej za foro vseen se prijavit, mogoče sprejmejo @sportman333

Sem, dobil kupon za 50eur👍 in ga uspešno tudi že porabil v supernovi😏🤣

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano (urejeno)
pred 6 urami je NevLado napisal:

image.png

Pa še 40 eur vrnejo keša nazaj, jaz mislim da je nobrainer, potem je razlike samo še 48,2 eur

WWW.MICHELIN.SI

A za Michelin velja nakup kjerkoli ali pri njihovih uradnih prodajalcih? Oz. Vidim da si odgovoril v naslednjem poste-u👍....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano
pred 12 urami je jacques33 napisal:

Kaj pa če si vozil s prenizkim tlakom?

V osnovi ne, nekako redno spremljam in imam letne nekje na 2.5 kot je zapisano....no kakorkoli nekaj se bo že našlo....bo še kdo kaj povedal ki ima GoodYearke zdaj ta zadnji model....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano (urejeno)

Evo , jaz sem tudi zamenjal z novimi Alpin7 (dot 3125 in celo made in germany)....sem se pogovarjal malo za letne v dimenziji 225/45R18 in mojster pravi Nexen nfera sport -> ima kdo na forumu ? (da je zelo dobra guma - price&performance in da so imeli do sedaj samo 1 reklamacijo, vse ostalo bp), sam z letnimi michelin ps4 nisem bil zadovoljen v smislu obrabe, saj so zdržale samo 3 letne sezone, kar se mi zdi malo ob normalni vožnji.....je pa razlagal, da imajo sedaj z iskanjem čim boljših ocen vsi proizvajalci - predvsem premium težave z hitro obrabo (predvsem robov zaradi mehkih bočnic), tako michelin, conti, goodyear....tako da.....no nekaj časa je še do marca 26 in novih letnih gum :)

image.png

image.png

image.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
pred 3 minutami je Valh napisal:

Ne se kregat. 

👍

pred 3 minutami je Valh napisal:

Dajmo raje organizirat en drag race na 500m, 3xG140 vs 3xX186, da dokončno rešimo ta trenja v kali. 

to pa pejte raje na pir in ne na dragrace :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano

zato pa so možne tako nizke cene Mazd, pa tudi ni logično, da bi bila mazda ki je sedaj na trgu G140 cenejša kot pa leta 2021 ko je ven prišel X186 motor, nekje so očitno morali "šparati" da so lahko spustili cene in očitno pri takih segmentih (torej če bi bilo vse isto, iste kvalitete, potem bi bila nova CX-30 kvečjemu dražja....).

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano
pred 3 urami je g.Wankel napisal:

Ja to je pa najbolje, ker vsi mislite, da ste profi racerboyi z merodajnimi mnenji. Potem pa ratajo šank debate kjera guma je dobra in kjera ne.

Se ne bi mogel bolj strinjati, manjka samo še debata s katerimi je nižja poraba za 0,1l 🤣😵‍💫😂....in koliko greš lahko s katero gumo v vrhniški klanec🤔🤓

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano

Jaz imam trenutno Michelin alpin 5 in sem full zadovoljen in bom letos vzel kar naprej Alpin 7....(ne bom ekspirementiral in iskal nekaj za 20-30eur cenejsih variant, se mi niti ne da🤣😏)...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.