če smo zelo zelo odkriti in realni noben od teh motorjev ni hudpresežek, pa lahko še veliko napišete o G ali X verziji (je veliko konkurence ki ima boljše motorje, žal, ampak tako to je....JAP je malo zadaj zadnja leta vsaj kar ponujajo v EU......že samo ZDA je povsem druga pesem 👍)
Bog ne daj da to crkne, verjetno kakih 30%vrednosti avta....(enkrat sem bral da pri enem ta hudem mb - eqs, ki ima ukrivljen display čez celo armaturko, da samo tisto stane nekaj čez 10k€ 😵🤣)
V osnovi ne, nekako redno spremljam in imam letne nekje na 2.5 kot je zapisano....no kakorkoli nekaj se bo že našlo....bo še kdo kaj povedal ki ima GoodYearke zdaj ta zadnji model....
Evo , jaz sem tudi zamenjal z novimi Alpin7 (dot 3125 in celo made in germany)....sem se pogovarjal malo za letne v dimenziji 225/45R18 in mojster pravi Nexen nfera sport -> ima kdo na forumu ? (da je zelo dobra guma - price&performance in da so imeli do sedaj samo 1 reklamacijo, vse ostalo bp), sam z letnimi michelin ps4 nisem bil zadovoljen v smislu obrabe, saj so zdržale samo 3 letne sezone, kar se mi zdi malo ob normalni vožnji.....je pa razlagal, da imajo sedaj z iskanjem čim boljših ocen vsi proizvajalci - predvsem premium težave z hitro obrabo (predvsem robov zaradi mehkih bočnic), tako michelin, conti, goodyear....tako da.....no nekaj časa je še do marca 26 in novih letnih gum
a ni bilo govora da je CX-30 pa vendarle premium, očitno je Mazda naredila downsizing pri kvaliteti in ne pri motorju (mogoče so pa Japončki zamešali pojme).....
zato pa so možne tako nizke cene Mazd, pa tudi ni logično, da bi bila mazda ki je sedaj na trgu G140 cenejša kot pa leta 2021 ko je ven prišel X186 motor, nekje so očitno morali "šparati" da so lahko spustili cene in očitno pri takih segmentih (torej če bi bilo vse isto, iste kvalitete, potem bi bila nova CX-30 kvečjemu dražja....).
Ja to je pa najbolje, ker vsi mislite, da ste profi racerboyi z merodajnimi mnenji. Potem pa ratajo šank debate kjera guma je dobra in kjera ne.
Se ne bi mogel bolj strinjati, manjka samo še debata s katerimi je nižja poraba za 0,1l 🤣😵💫😂....in koliko greš lahko s katero gumo v vrhniški klanec🤔🤓
Jaz imam trenutno Michelin alpin 5 in sem full zadovoljen in bom letos vzel kar naprej Alpin 7....(ne bom ekspirementiral in iskal nekaj za 20-30eur cenejsih variant, se mi niti ne da🤣😏)...
Uradno ti bodo odgovorili da je v mejah tolerance, potem pa lahko doktoriraš in se ne bo nič spremenilo....čez čas bo barval ubledela in čez 5 let ne bo nihče tega opazil....
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
če smo zelo zelo odkriti in realni noben od teh motorjev ni hudpresežek, pa lahko še veliko napišete o G ali X verziji
(je veliko konkurence ki ima boljše motorje, žal, ampak tako to je....JAP je malo zadaj zadnja leta vsaj kar ponujajo v EU......že samo ZDA je povsem druga pesem 👍)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani