Jaz mam to zadevo ene 3 leta.Fajn je,ker ti G senor vklopi snemanje 15s preden se zgodi bum.Pa gps pozicijo in hitrost ka?e.Ko je kartica polna prepisuje od zadaj.
Danes sem se mal igral z rikverc lu?jo.Ta novi avti imajo skoraj vsi samo na desni rikverc lu? in ?e ta sveti kar nekaj.V desnem vzvratnem ogledalu je nekaj videt v levem pa ni?.
Ker sem hotel,da bo vse skupaj ?im manj vpadno sem naro?il 2x10w ledici,2 driverja,hladilna rebra in nastalo je to:
Prevozil sem 30km,tudi po suhem skozi tunel in nekaj po pesku na asfaltu in nogavice se niso obrable skoraj ni?.Je pa znavadnimi verigami bolj?i ob?utek po snegu.
Peljat mora? manj kot 40 sicer spu??a neke glasove kot,da opleta.Naenkrat je kolona zadaj kmjoni pa veselo gas mimo.
?e je avto namazan z voskom se umazanija in mu?ice ne primejo tako mo?no.?ampon blag,da ne spere voska tako hitro.
Perem 1x do 2x na mesec z krpo z mikro vlaken ve?je posu?im z silikonskim brisalcem ostalo z mikro vlakni.Enkrat letno ga pre?istim z glino,z voskom vsake tri mesece,star vosek enkrat na 1.5 let odstranim z blago polir pasto ro?no.
?e je na sprednjem delu veliko mu?ic ?e vmes na hitro nama?em z voskom.V pralnico ne peljem nikoli.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Jaz mam to zadevo ene 3 leta.Fajn je,ker ti G senor vklopi snemanje 15s preden se zgodi bum.Pa gps pozicijo in hitrost ka?e.Ko je kartica polna prepisuje od zadaj.
Posnel sem pa tole.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani