Premium vozila nasploh... 😇
Hmm...
Ja...cca 15 centov je vedno ceneje
Uf...
Roman bi lahko napisal, kar se SŽ tiče, ampak ni za v to temo...
Eni lahko
Za status športnika se gre zdaj... Tam so ugodnosti.
Ne vem, no. Če je delo na cesti, še ne pomeni, da je slabša. No, prejšni teden se mi ni zdela slabša.
Pustimo zdaj to...
RazširiProti kakšni AT ali DE so naše AC kar zelo zelo dobre....(sem imel možnost primerjave ravno 14.dni nazaj na poti v Munchen....)
Kaj ti smatraš kot zelo zelo dobre? Še v Bosni je od Banja luke proti Doboju boljša od vseh naših. Da o Bolgariji, Romuniji, Češki in Poljski ne govorim. Povsod so širše in lepše speljane.
....Boss, na železnici dobre plače...? Eni že mogoče... Ti pokažem plačilno listo?
🤣 Saj ti pravim da zamenjaj avto 😂
Jaz osebno te pireli zimske nebi dal gor. Meni ni všeč profil. Manjka mi vzdolžni kanal...
Meni nikoli ne pobira zunanjega roba. Mogoče zato, ker imam dovolj tlaka not. Pri opriku je vedno debata glede tlaka v gumah. Izpod 2,7 je vse premalo. To govorim za 16 in 17 col na 08 in 09 letniku ter 17 in 19 col na 13 letniku. Mazda 6. RF gume so v startu trde in niso udobne. So kot navadne na 3+ napumpane...
Imam pa GY, TOYO, DUNLOP gume.
Tole pa ne vem, če je kriva guma... Mislim, da je optika.
Avtovleko za spremstvo 😇😇
Gume so pravilno napumpane, če se obrabljajo po celi površini. Lahko je 2,5 ali pa 2,9. Jaz jih minimalno 2,8. Zdaj sem na turi in s polnim avtom in imam na 3.
To ford na avtovleki s tako porabo? 😇
EV ne more biti edino vozilo pri hiši...pika. Lahko je prvo ali drugo ali tretje.
Pa krivulja tudi ceste pobira...
Tapravi kolega...
Barva je premium 😁
Dobro, da nisi zamenjal tašče... 😋
Jaz imel na shranu prve generacije...na carat opremi...
To, kar ti potrebuješ, ima VW. Zamenjaj znamko avta.
Napisano
To si ti napisal...
Lopata...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani