Skoči na vsebino
Gume
Napisano

Ne vem, no. Če je delo na cesti, še ne pomeni, da je slabša. No, prejšni teden se mi ni zdela slabša. 

Pustimo zdaj to... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano
  dne 6. 4. 2025 ob 4:39 je sportman333 napisal:

Proti kakšni AT ali DE so naše AC kar zelo zelo dobre....(sem imel možnost primerjave ravno 14.dni nazaj na poti v Munchen....)

Razširi  

Kaj ti smatraš kot zelo zelo dobre? Še v Bosni je od Banja luke proti Doboju boljša od vseh naših. Da o Bolgariji, Romuniji, Češki in Poljski ne govorim. Povsod so širše in lepše speljane. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Jaz osebno te pireli zimske nebi dal gor. Meni ni všeč profil. Manjka mi vzdolžni kanal... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Meni nikoli ne pobira zunanjega roba. Mogoče zato, ker imam dovolj tlaka not. Pri opriku je vedno debata glede tlaka v gumah. Izpod 2,7 je vse premalo. To govorim za 16 in 17 col na 08 in 09 letniku ter 17 in 19 col na 13 letniku. Mazda 6. RF gume so v startu trde in niso udobne. So kot navadne na 3+ napumpane... 

Imam pa GY, TOYO, DUNLOP gume. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
  dne 2. 4. 2025 ob 7:23 je GregorV napisal:

Danes sem opazil, da je pes polulal moj avto. 😆 Večinoma po plastiki na vratih, čisto malo pa tudi po barvi.

Predvidevam, da je to bolje čim prej očistiti z vodo...?

Čudno, na prejšnjem avtu se to ni nikoli zgodilo. 😂

Hvala

LP

Razširi  

Zamenjaj avto 😋

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Gume so pravilno napumpane, če se obrabljajo po celi površini. Lahko je 2,5 ali pa 2,9. Jaz jih minimalno 2,8. Zdaj sem na turi in s polnim avtom in imam na 3. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.