Skoči na vsebino
Mazda 6e
Napisano

Mislim, da bi lažje prebavljal sanke na strehi, kot krive plastike na blatnikih.

Ampak to je samo moje mnenje, da ne bom kregan :) 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6e
Napisano (urejeno)

Napisal sem kar sem napisal. Nekomu so lahko všeč samo Mazde. Nekomu so lahko in Mazde in Škode. Ampak okusi so različni - kot sem že povedal.

Sicer je pa itak že napisal, zakaj bi Škodo, Mazde pa ne, tako da brezveze fantaziraš :)

Popravljeno od g.Wankel

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6e
Napisano

Oblika seveda ni vse kar se pri avtu gleda. Je pa tako, da lepota je subjektivna. Kar je tebi grdo, je nekomu lahko lepo ;) 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano (urejeno)

Sej ni edini v jamranju. Eni nad zarjavelimi bremzami, eni nad G140 motorji, eni nad krivimi plastičnimi obrobami blatnikov, eni nad prvovgradnimi pnevmatikami, eni pa nad dragimi servisi in svečkami. 

Vsem je skupna pa ena stvar :) 

Popravljeno od g.Wankel

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi
Napisano
pred 29 minutami je Boss napisal:

Aja, a ti si dejansko avto gledal? 😜

Sej vidiš, da sm najprej žensko komentiral pol pa avto 😅

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6e
Napisano (urejeno)
pred 7 minutami je Jaka32 napisal:

Zdaj sem ze dvakrat ta teden videl Suzukija, ki je zelo podoben Corolli.

Mogoce kdo ve zakaj tako delajo? So se zdruzili? Ni nobenih "avtorskih" ipd.?

Toyota ima ene 5% delnic Suzukija. Verjetno je v ozadju tudi kak dogovor o deljenju platform.

Popravljeno od g.Wankel

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6e
Napisano
pred 14 minutami je Bini napisal:

Mogoče pa res kdaj, zdaj ko EU malo pri EKO popušča..... :whatever:

To sem tudi jaz razmišljal. Sam e bodo dol odmontirali pa vrgli not ICE motor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 11 urami je Bini napisal:

Bravo, tole pa ni kar tako.... :jupiii:

Na teh MZR motorjih lahko vsak diplomira iz generalke. Ford in Mazda, sanjska poroka.

pred 5 minutami je x-layer napisal:

Evo, še "nesrečna" svečka...

To je pa kar mal sumljivo?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano
Pred eno uro je Tilen5 napisal:

Sam res že 3 leta poslušamo o tem hotelu in nizkih cenah. Mene tudi zanima kje je to 😅

Bi rekel, da ne obstaja :D 

pred 12 minutami je godlike napisal:

Sport Contact 7.

To gledaš za Hyundai? Sicer so vse naštete dobre, sam imam pa Conti. Zaenkrat presenetljivo vredu, kar sem pač še lahko od septembra jih odvozil ;) (dinamična vožnja)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Meni je pa lih to zanimivo, kako se slovenceljni ubadamo s tem kaj imajo drugi. Kako se ti življenje spremeni, če ima sosed skeširane materialistične dobrine ali pa na kredo? Dobesedno isto ti teče dalje :) 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano
pred 3 minutami je jures napisal:

Tovarniske Bridgestonke so 'končno' nakazale prvič da bodo počasi adijo. Glih pred zimo po cca 60.000km - 2 leti.

Če bi poslušal forumske strokovnjake, bi vedu, da so tovarniške Bridgestone še slabše od Linglong, ker ne omogočajo dinamične vožnje. Karkoli naj bi to pomenilo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano (urejeno)

Mi govorimo o Bookingu in o točno določenem datumu. Potem pa rade volje pokaži predračun za 65€/noč za osebo. Pa fotke tudi.

Popravljeno od g.Wankel

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano
pred 22 minutami je jures napisal:

Kere pa cene okoli Sella Ronde ker prihajajo olimpijske, hocejo tud 50.000€ za 3 osebe za 5 dni.

PROSIM??

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano (urejeno)
pred 23 minutami je Alex napisal:

Precej bolj enostaven za nanašanje kot Tuttle wax,ki sem ga uporabljal do sedaj.

V kakšnem smislu? Jaz imam sicer un vijolični Turtle wax ceramic detailer, pa se mi zdi, da preveč pušča sledi. Glede na ceno, bi probal ta Meguiar.

Popravljeno od g.Wankel

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.