Ni čist tko. Danes se opazi malo več avtov na črpalkah. Res pa ni pretirano. Je pa zanimivo; vsa raja na črpalkah s Porschi in Mercedesi. Pa ne vem, če bo poln kesl par evrov dražji.
The ability to speak does not make you intelligent.
Vsaka kitajska guma zdaj je boljša, kot continental pred petimi leti...
Ne se hecat no Shrek
pred 4 urami je Jaka32 napisal:
No, mi kdo obrazlozi kako pride do podatkov da so Kitajske gume slabe? Ali so "slabe" samo zato, ker so Kitajske? Vzemimo na primer Rotallo in Bridgestone, obe gumi imata enako nalepko. Nalepke verjetno da neka strokovna komisija, si jih ne izmislijo sami.
Da ne bomo samo "rekla kazala"...
Lepo sem ti povedal, da primerjal teste na tyresreview, ni to ''rekla kazala''.
Ne, sej tebe nisem imel v mislih, ker vem da imaš vinjete in verjamem, da nisi skovikal kot lisica, da rabiš zastonj., je pa blo očitno zelo veliko tvojih sokrajanov in okolišanov, ki so prepričani , da mora njim pripadat več kot drugim. Največ so pa dejasnko res Italijani profitirali od slovenske neumnosti. Me zanima, kolk Italijanskih AC je za slovence free ride. Haha 😁
Pri njih je še več zastonj, če gledaš Gorizia - Vilesse 😇 Pa še kakšna bi se našla 😜
Pa pozitivno, vsaj z mojega zornega kota, je tudi to, da ima še vedno "normalne" luči, vsako na svoji strani in ne kot veliko drugih, ko letijo te svetlobne letve čez celi avto, da ni ničemu podobno, pa zelo moteče za druge...
Tudi ta trend bo izvenel, upam.
Čeprav tale je kar pojava na cesti, en jo ima na ulici:
Zato sem tukaj spraševal. A dobil samo kontra iz vaše strani.
Brez zamere, ampak vsaka reakcija ima kontra reakcijo. Ti si prišel na Mazda forum našopirjen kako je Opel majka in da ne moreš verjeti kakšne stvari se ti dogajajo na Mazdi. Zato si dobil tudi takšno reakcijo nazaj. Isto reakcijo je dobil pred teboj uporabnik Drago. Gre se za odnos. Mogoče forum včasih ostro reagira, ampak ne do vseh, kar je razvidno iz drugih tem.
Zdaj pa počakajmo na drug teden, da vidimo kaj poreče servis.
Nisem sicer gledal preveč nazaj, ampak servis smo / so ti nekateri predlagali že na začetku decembra, če ne celo prej. Kako je zdaj s tem? Traja viroza že tri mesece?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Zakaj norci? Sej so napisali, da čakajo na boljše vreme. Se pravi junija 😜
Povezava za deljenje
Deli na druge strani