Haha, avto naj bi bil v garaži med oktobrom in majem a zraven da komplet 15 colskih na zimskih gumah. 🤪 V garaži so zimaki obvezni al kaj?
Vse to tako razlaga, kot bi bil sam lastnik ves čas pol pa vidiš, da je samo zadnje 4 leta. Torej kaj se je prej delalo z avtom se ne ve, sigurno pa ne tako nežno kot razlaga. Razpokane feltne, razpokan odbijač.
Tolk je ročni dober in hiter, da ga majo vse boljše dirkaške serije in športni avtomobili...oh wait...
A veš, da sem pol prov razmišljal, kam bi F1 klasificiral. Ker šalta ročno, ampak vseeno na avtomatski menjalnik. Sklopka je samo za speljevanje, če se ne motim?
Bo treba še prej na en tečaj fotografiranja. Sicer pa se ne sekiraj, meni je v enem intervjuju Arne Hodalič dejal: "Prvih 1000 fotografij je vedno najslabših.". 😃
Tečaj ali ne, vedno me je fasciniralo, da ljudje kupujejo DSLR-je, mirrorless in podobno, fotke so pa potem na nivoju telefona.
Pa ne rečem, da so moje fotke kakšen ekstrem, a vseeno probam čimbolj izkoristiti kaj mi ponuja aparat in sama leča
Za ženske razumem, da imajo šampončke za to, tisto, tretje, četrto, ampak dedci? Za nas je dovolj eden, tisti 7 v 1 al kaj je že in ga uporabljamo za lase, telo, pleh, feltne, mušice na odbijaču ...
Sej je, imenuje se all purpose cleaner, sam mešanico morš spreminjat
Drugače pa za večino stvari sta milo in voda, najboljša stvar
Ti mi raje povej kaj mate tole en izstrelek v obliki belega BMW series 1 E87 s tablco LJ 88... Iz smeri Moravč me je prehitel in z dobro 100-ko direkt v naselje Gorica brez zmanjševanja hitrosti. Se prav 18 pik pa odvzem vozniške.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani