Sej ni edini v jamranju. Eni nad zarjavelimi bremzami, eni nad G140 motorji, eni nad krivimi plastičnimi obrobami blatnikov, eni nad prvovgradnimi pnevmatikami, eni pa nad dragimi servisi in svečkami.
Sam res že 3 leta poslušamo o tem hotelu in nizkih cenah. Mene tudi zanima kje je to 😅
Bi rekel, da ne obstaja
pred 12 minutami je godlike napisal:
Sport Contact 7.
To gledaš za Hyundai? Sicer so vse naštete dobre, sam imam pa Conti. Zaenkrat presenetljivo vredu, kar sem pač še lahko od septembra jih odvozil (dinamična vožnja)
Meni je pa lih to zanimivo, kako se slovenceljni ubadamo s tem kaj imajo drugi. Kako se ti življenje spremeni, če ima sosed skeširane materialistične dobrine ali pa na kredo? Dobesedno isto ti teče dalje
Tovarniske Bridgestonke so 'končno' nakazale prvič da bodo počasi adijo. Glih pred zimo po cca 60.000km - 2 leti.
Če bi poslušal forumske strokovnjake, bi vedu, da so tovarniške Bridgestone še slabše od Linglong, ker ne omogočajo dinamične vožnje. Karkoli naj bi to pomenilo.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Mislim, da bi lažje prebavljal sanke na strehi, kot krive plastike na blatnikih.
Ampak to je samo moje mnenje, da ne bom kregan
Povezava za deljenje
Deli na druge strani