Skoči na vsebino
Mazda CX-30
Napisano
pred 4 urami je Alex napisal:

Nisem sam ničesar naredil je pa to storil vulkanizer. Zadnja leva guma mi je že od smučanja sem javljala, da se je  izpraznila za 0,5 bar. In to enkrat na teden. In seveda zraven cvili alarm za to  in je napis čez cel ekran. V gumi je bil žebljiček. 😎IMG_20250120_151140.jpg

E...ja sem ti rekel  da imaš verjetno žebelj  v gumi 😉😁.glede na to kaj ti dela in opozarja sistem 😉glavno da si rešil 😁

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
pred 2 urama je Alex napisal:

Z Gelipterjem ga upam, te dni dobiva, da mu dpihava dušo. Naj bi prišel v KP danes ali jutri. 

Res jeee ...čakam da me kolega pokliče 😉😁😁

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba Mazda CX30
Napisano

Jaz sploh ne računam porabe na moji CX30  benzin X motor 🤣🤣🤣🤣😁😁 itak vozit se moreš ne glede koliko porabi 😉😁😁..itak zdaj dela klima non stop in to dela TOP 😁

MA ne se obremenjevat za 0.3 do 0.5 lit...🤣samo gasssss 😁

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
Pred eno uro je SpEkTr napisal:

Sestra je kupila sedaj tole , ki se je prodajala v Novem mestu :) Upam, da bo še dolgo laufal bp, letnik 2021 G150

Opis ni na voljo

Čestitke za nakup cx30 

Lepa 👍👍👍naj uživa v vožnji ....gassss😉😁😁

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
pred 15 minutami je etcho napisal:

X186: Ribnica-Rakek-AC do Izole-Portorož, povprečje 5,4. Po AC tempomat na 135 km/h. Letne gume.

Lepa relacija in poraba solidna 👍👍👍😉😁😁zoom zoom 😁

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
pred 14 urami je Bini napisal:

Seveda imaš to funkcijo pa saj imaš bomba avto.... 👌😉

Res jeee hvalaaaaa tudi tvoj cx30  je TOP😉😉😁

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
dne 29. 2. 2024 ob 14:45 je etcho napisal:

Sem dobil odgovor od uradnega prodajalca. Samo oprema z usnjenimi sedeži in spominsko varianto ima to funkcijo, naknadna vgradnja ni možna.

Lp...jaz na moji CX30 l.2022 benz.X motor max.oprema imam to funkcijo 😉👍..zelo uporabna funkcija..lahko nastavljam na voznikovo ogledalo ali sovoznikovo ogledalo 😉..zoom zoom 😁😁😁

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Ej...drži res te prvovgradne gume na moji CX30 so ratale po 2letih katastrofa po mokrem..pa .naredili približno 30.000km😐🙃🙂zdaj pa bom dal 

Cont.7..pa da vidimo to vem da je TOP guma izprobana😉😄😄

20240214_120641.jpg

20240214_120443.jpg

20240214_120459.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prvi nakup mazde
Napisano

Ok...ni samo tle dolivanje  ..treba kontrolirat koliko kapljic olja steče v 10sek.v sistem ..na vrhu je vijak za nastavljanje 😉saj tako sem jaz imel..novi sistemi imajo novejši sistem😉lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX 5 2018 2.5 AWD
Napisano
pred 10 urami je Malek84 napisal:

Pozdravljeni,

za svojo Mazdo CX 5 2018 2.5 AWD, potrebujem oz. se zanimam za naslednje stvari in prosim za kak predlog, kam se lahko obrnem glede na vaše izkušnje 🙏:

- posodobitev software-a;

- vgradnjo vmesnika, ki omogoča brezžično uporabo Apple Carplay;

- strešne nosilce Thule za Thule Wingbar (avto nima strešnih letev);

- obstaja opcija vgradnje vmesnika, ki omogoča daljinsko odpiranje in zapiranje oken?

- se lahko izklopi zvok ob odpiranju prtljažnika?

Hvala za vsako informacijo 🙏

Imam nosilce za cx5 zs

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.