Hehe, pa drugače jez niti ne kupujem. Sam vsake tolko pofirbcam, kaj se dobi za cca 10.jurjev, da ni starejše od 10.let, karavan in nima četrt miljona kilometrov
Sej tist s temi opozorili je imela že novejša dizelska uštiman, k maš na eno tipki vse za izklopit. Bencinske Oz plug ina so pa povedal, da so posneli test več kot leto nazaj. In če se ne motim so vmes tudi že neki popravkov naredili.
Če se ne motim je motor od mitsubishija. 1.5 128kw ni nič posebnega v teh časih. Moj bivši civic VTI 1.6 ,118kw je imel 370 000km , ko je šel od hiše. Pa mi je tolk olja popila, kot sedanja mazda 6gh, 2.0 bencinar ( liter/100km).
Jaz nimam takih predsodkov okol kitajskih avtov. Glede na to, kako sem gledal na huawei mobi, dokler si ga nisem sam lastil in še vedno mislim, da je to najboljši mobitel, ki sem si jih lastil. Škoda, da so jih zje*al z googlom. Mislim, da je z avti podobno.
Mene pa zanima, kaj zajema tistih njihovih 5.let jamstva? Če so notri zajete vse stvari okrog motorja, pol bi to moglo biti ok. Če je karkoli narobe z avtom, se ti bo itak prej pokazalo, kot v petih letih.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=19744090&display=Mazda -
Zanimiva
Povezava za deljenje
Deli na druge strani