Skoči na vsebino
NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano

Precej zihr, izpuh je sicer bil pri prej?nji 3 sebring, ?e se ne motim. Ne vem kako je pri novi, nisem pa se ulegel pod tuj avto. :) Morda je online kak?na informacija ve?.

Edit: typo

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba Skyactiv G - bencin
Napisano

Je dolga ravnina, a recimo pri svoji G145 s 4. ?ez 200, v 5. ?e lepo pridobiva hitrost, v 6. pa kon?ne niti ne more vzdr?evati. Zato sem mislil, da prihodnji? poizkusi s 5. 6. Je samo za var?evanje.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano

Prvi plan koliko se spomnim je bil, da bi X bil v mazdah ?e leta 2017. ?e ne druga, bi za?asno v novi M3 ponudli vsaj 2.5 motor.

Res sme?no, da prodajajo avto s karakterjem ?portnega vozilo, motorizacija pa nikakva. 

x2

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX 3
Napisano

Sicer mazda 6, ampak ravnokar sem tankal 53 litrov ob range 0, avto pa naj bi imel 62 litrov veliko posodo za gorivo. Ko tankam polno, mi ka?e ve? kot polno, pa neham tankat takoj, ko pi?tola prvi? vr?e ven. Neka ?udna japonska logika o?itno.

post-5919-0-39855300-1554891869_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tisti, ki obvladajo, pa? obvladajo. Meni so tudi barvali cel desni bok na perla beli, pa se ne vidi nobene razlike. Samo stro?ek materiala (barva za tri plasti + lak) 900 EUR, tako pi?e na ra?unu. Skoraj ne verjamem, a ?e pla?a zavarovalnica, je itak vseeno.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.