Precej zihr, izpuh je sicer bil pri prej?nji 3 sebring, ?e se ne motim. Ne vem kako je pri novi, nisem pa se ulegel pod tuj avto. Morda je online kak?na informacija ve?.
Je dolga ravnina, a recimo pri svoji G145 s 4. ?ez 200, v 5. ?e lepo pridobiva hitrost, v 6. pa kon?ne niti ne more vzdr?evati. Zato sem mislil, da prihodnji? poizkusi s 5. 6. Je samo za var?evanje.
Tudi meni se je zadnji? mudilo in sem 40 km vozil med 170 in 210 km/h, povpre?na poraba pa se je dvignila za en deci na 6.9. Kaj pove ta podatek? Popolnoma ni?esar.
Sicer mazda 6, ampak ravnokar sem tankal 53 litrov ob range 0, avto pa naj bi imel 62 litrov veliko posodo za gorivo. Ko tankam polno, mi ka?e ve? kot polno, pa neham tankat takoj, ko pi?tola prvi? vr?e ven. Neka ?udna japonska logika o?itno.
Tisti, ki obvladajo, pa? obvladajo. Meni so tudi barvali cel desni bok na perla beli, pa se ne vidi nobene razlike. Samo stro?ek materiala (barva za tri plasti + lak) 900 EUR, tako pi?e na ra?unu. Skoraj ne verjamem, a ?e pla?a zavarovalnica, je itak vseeno.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ne, nimajo. Dodatna oprema je, ?eprav na uradnih straneh ?e ni ni?esar objavljenega.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani