Skoči na vsebino
Sprememba cene goriv
Napisano

Hmm ja... sem napovedal dva dni nazaj :whatever:

Kolk je pa zdej na Verov?kovi... ne verjamem, da so oni pa kr imuni na podra?itve. :ne vem:

Je pa zanimivo, da ob zadnji podra?itvi goriv niso spet kokodakali, kako mamo med najdra?jimi gorivi v EU. AMZS je namre? popravil cenike v drugih dr?avah na novej?i datum in glej ga zlomka diesel je pri nas takoj za Luxemburgom najcenej?i v EU. Ubogi novinarski pisun?ki le s ?im bodo zdaj primerjali in nergali - z recesijskim padcem goriv leta 2008?

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Bencin OMV ali Petrol
Napisano

Za plin ni? ne re?em, ker ga nimam... za diesel v slu?benega ne dajem nobenga aditiva pa gre presenetljivo dobro, ?eprav je TDI 2.0 (tist motor, k naj bi mel najve? te?av pri VAG-u).

V svojega pa vsak drugi al pa tretji tank ruknem 10ml (en zama?ek) tko, da ne vem :ne vem: Sicer je pa res, da sem enkrat (en tank) mel rahlo pocukavanje na Petrolu ampak sem ga me en tankl tud na OMV-ju in na Agipu. Edin pri MOL-u ni blo nikol ni? nepredvidenega. Zdej pa nej bo ?lovek pameten, ?e je lohka. :closedeyes:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?ri?ki M6 4vrata
Napisano

Ma sej se ve? al manj vsem to dogaja - to so extremen temperature in je plastika trda ter nevoljna se zvijat pa ?klopota, vibrira, tol?e ipd.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Simon mi je povedal - velik servis, ?e makina nima DPF je 550 ?.

?e zraven dela ?e menjavo bakrenih podlo?k in pa ?i??enje "mre?ice" karterja je skupaj 700 ?. :bravo:

Na koncu da ra?un in pa podpi?e garancijo! :jupiii:

?e kdo rabi cifro, mu jo po?ljem na Zasebno sporo?ilo. Aja kdor ?e ne ve, govora je o podjetju Avto Pelko d.o.o.

LP!

B.

Kolk pa ?e ma DPF? Oziroma kaj je druga? pri jermenu al je z DPF al brez :ne vem:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

Pomislil, da bi opral BT-50. Nato sem po?akal, da me je minilo... sramezljiv ?e vedno upam, da bo leto?nja zima postregla s snegom, ki bi odmo?il blato, prah in ostalo umazanijo, ki je na avtu. Upanje umre zadnje... :ne vem:

sej ?e dost dolg ?asa nepremi?no strmi? v svinjarijo baje, da sama dol pade - sam nisem imel tolk ?asa, da bi sprobal tko, da so to le hipoteze :ne vem:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

Boss, toliko enih besed o manipuliranju oz. zavajanju s strani novinarjev, potem pa to isto po?ne? ti.

Oemvejeva cisterna na fotki ni pripeljala goriva na Petrol pumpo, tja je ?la tankat ker ima Petrol bolj?e gorivo. :P

A si opazil, da poleg slikic nisem napisal nobene trditve - namenoma :harhar: ampak sem samo dodal slikice potem naj si pa vsak sam razlaga kako in kaj. :hudicek:

Ja valda je na OMV bolj?e, a ne vidi? jim na Petrolu kurilca to?ijo... :D

No, no ne more? bit tak... to je samo tank za webasto napolnu. Webasto, ?e ima? posebej tank lahko tanka? kurilca pa ti noben ni? ne more saj gre za gorivo za ogrevanje :hudicek::hudicek:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.