Hja glej... samo letos sem v dodatni dve sobi, pohi?tvo, teraso in ostalo fuknil do danes ?e skoraj 20k?. ?e pa bi mi delali majstri bi ?lo pa ?e kakih 5k-6k?. Je pa res, ker sem vse delal sam je ?el dopust za to in ne za zabavo in po?itek. Pa? prioritete - a ne
To je vse lepo in prav.Jaz sem moral kupiti stanovanje sam (in ve? dobro,kak?ne so cene tukaj na obali),ga renovirat,ker je ?e kar staro in ga v kompletu opremit. Vse (razen zidarije) sem delal sam. Verjetno ni potrebno nobenemu razlagati, da brez kredita bi bilo to -no way. ?e bi samo ta denar, ki gre za obroke, pri?paral vsak mesec po tvojih izra?unih , bi se vozil po petih letih v vi?jem "premium"razredu avtov.
Samo to sem hotel povedati, da je razlika, kako ?tarta? na za?etku v stvar.
Boss,ta matematika o 300?/mesec pri?paranih so za ve?ino samo lepe sanje.To bi ?e ?lo, ?e ima? sre?o, da podeduje? stanovanje od star?ev, ki so se preselili v hi?o in ti se lepo "vgnezdi?" noter in kupi? samo kak?no malenkost.Druga?e je ni ra?unice,da gre? skozi mesec li?o skozi in pri?para? ta denar,?e ima? ?oloobvezne otroke.
Jap.Spet smo tam.Zakaj hodimo na dopuste, zakaj hobiji...
Jaz si kupim avto,ko imam kaj vi?ka denarja (skoraj nikoli ) in to za zmerno ceno,vedno iz druge roke.
Ve? kot polovico cene novega ne bi dal in se vozim z njim,dokler gre.Meni ni to neki presti? (imam druge va?nej?e stvari v ?ivljenju),va?no je ,da imam avto,ki mi je v?e? in dostopen.Kredita za to ?im manj,?e je le mogo?e.
VW oziroma passat ima pa? image, kateri pa imajo seveda svojo ceno.
Opreme nima skoraj ni?, medtem ko jo ima M6 toliko, da bi ti jo lahko na?teval do jutri.
?e le malo pogledate na na?e ceste, boste opazili, da Passate vozijo ve?inoma mladci in tisti ki radi izstopajo.
Z Mazdo pa se za zelo nizko ceno pelje? odli?no, ter si korak pred drugimi brez da bi se dokazoval.
M6 je, ?e ste opazili zelo priljubljena tudi pri taksistih(6ko Combi si lasti znan taksist Marin iz Ljubljane->znan ljubitelj na?e znamke, 5komadov ima Metro, dosti taksistov jo ima tudi v Celju in Mariboru).
Mislim,da pri nas pasate ve?inoma furaju fantje v ?u?kavi telovadni opremi in kak?en obrtnik in nikakor se nimajo s ?im postavljati,ker so totalno neopazni z temi avti.
?e gre mimo ta nova 6-ka pa se marsikdo obrne za njo.Tako,da mislim,da ni primerjave v zunanjosti in ravni opreme za isto ceno.
O ceni pa mislim, da ni treba razpravljat. Mi smo 4/5 AC-jev izgradili v zadnjih 15 letih in to ni bilo glih poceni tako, da je to glavni razlog zakaj je na?a vinjeta pa? dra?ja od avstrijske in je ?e vedno mnogo bolje, kot pa da nas opalijo spet s kak?nim satelitskim cestninjenjem, kjer bo za marsikoga bistveno bistveno dra?je kot je danes in se nam bo ?e kolcalo za 95?.
Minil so tisti ?asi, ko je bil Hyundai al pa Kia pocenska znamka. To so korejci napovedali ?e sredi devedesetih, da ciljajo preboj v vi?ji cenovni razred kot so takrat za?eli s pony-em pa prvo lantro in sonato al pa kia s pridom in sefijo. Danes, ?e ho?e? pocensko znamko je pa? treba pogledat k Dacia-i al pa bohnedaj k ka?ni Tati oziroma kitajcem.
...in se bo zgodba o uspe?ni prodaji ustavila.Do sedaj je folk prvenstveno gledal ti dve znamki zaradi cen (no pri Kii je tudi dizajn lep),bo pa zaradi vi?jih cen to zgodovina.
se ne spomnem, da bi se kdaj ukvarjal z modelarstvom
nikoli ne ve?,kdaj bo za?el z avion?ki.
Se podpi?em. Eni forumi so res za to da nekateri modelatorji igrajo bogove. tukaj tega ?e nisem za?util in naj tko ostane
?ista resnica.Na enem drugem forumu sem samo odgovarjal na en post in ker so bile tudi slike gor,so se te podvojile (v odgovoru) in je bil takoj cel halo.Kak?ni pacijenti.
Tukaj je pa res zakon in so moderatorji (modelarji) res pridni.
kia ma 7 let garancije. ?e bi si kupoval nov avto DANES za fijakanje bi si kupil kio za 10?ukov z 7 let garancije. Majkemi. Vse ostalo je preve? ljubiteljsko da bi metal ke? notr za furanje iz ljubljane do velenja vsak vikend... pa servisi pa ono pa ovo. Tu ma? garancijo, pokli?e? pa se ti jebe...
Samo bi jo moral vozit 7 let na uradni servis.In znano je,da so redni servisi tam kar dragi .
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
To je vse lepo in prav.Jaz sem moral kupiti stanovanje sam (in ve? dobro,kak?ne so cene tukaj na obali),ga renovirat,ker je ?e kar staro in ga v kompletu opremit. Vse (razen zidarije) sem delal sam. Verjetno ni potrebno nobenemu razlagati, da brez kredita bi bilo to -no way. ?e bi samo ta denar, ki gre za obroke, pri?paral vsak mesec po tvojih izra?unih , bi se vozil po petih letih v vi?jem "premium"razredu avtov.
Samo to sem hotel povedati, da je razlika, kako ?tarta? na za?etku v stvar.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani