Skoči na vsebino
Kak?na vozila kupujemo
Napisano

Hja glej... samo letos sem v dodatni dve sobi, pohi?tvo, teraso in ostalo fuknil do danes ?e skoraj 20k?. ?e pa bi mi delali majstri bi ?lo pa ?e kakih 5k-6k?. Je pa res, ker sem vse delal sam je ?el dopust za to in ne za zabavo in po?itek. Pa? prioritete - a ne :P

To je vse lepo in prav.Jaz sem moral kupiti stanovanje sam (in ve? dobro,kak?ne so cene tukaj na obali),ga renovirat,ker je ?e kar staro in ga v kompletu opremit. Vse (razen zidarije) sem delal sam. Verjetno ni potrebno nobenemu razlagati, da brez kredita bi bilo to -no way. ?e bi samo ta denar, ki gre za obroke, pri?paral vsak mesec po tvojih izra?unih , bi se vozil po petih letih v vi?jem "premium"razredu avtov.

Samo to sem hotel povedati, da je razlika, kako ?tarta? na za?etku v stvar. ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kak?na vozila kupujemo
Napisano

Boss,ta matematika o 300?/mesec pri?paranih so za ve?ino samo lepe sanje.To bi ?e ?lo, ?e ima? sre?o, da podeduje? stanovanje od star?ev, ki so se preselili v hi?o in ti se lepo "vgnezdi?" noter in kupi? samo kak?no malenkost.Druga?e je ni ra?unice,da gre? skozi mesec li?o skozi in pri?para? ta denar,?e ima? ?oloobvezne otroke.

Jap.Spet smo tam.Zakaj hodimo na dopuste, zakaj hobiji... :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kak?na vozila kupujemo
Napisano

Jaz si kupim avto,ko imam kaj vi?ka denarja (skoraj nikoli :P ) in to za zmerno ceno,vedno iz druge roke.

Ve? kot polovico cene novega ne bi dal in se vozim z njim,dokler gre.Meni ni to neki presti? (imam druge va?nej?e stvari v ?ivljenju),va?no je ,da imam avto,ki mi je v?e? in dostopen.Kredita za to ?im manj,?e je le mogo?e.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

M6 CD SportCombi vs Passat Variant TDI
Napisano

Res odli?no sestavljen ?lanek oziroma prispevek.

VW oziroma passat ima pa? image, kateri pa imajo seveda svojo ceno.

Opreme nima skoraj ni?, medtem ko jo ima M6 toliko, da bi ti jo lahko na?teval do jutri.

?e le malo pogledate na na?e ceste, boste opazili, da Passate vozijo ve?inoma mladci in tisti ki radi izstopajo.

Z Mazdo pa se za zelo nizko ceno pelje? odli?no, ter si korak pred drugimi brez da bi se dokazoval.

M6 je, ?e ste opazili zelo priljubljena tudi pri taksistih(6ko Combi si lasti znan taksist Marin iz Ljubljane->znan ljubitelj na?e znamke, 5komadov ima Metro, dosti taksistov jo ima tudi v Celju in Mariboru).

Mislim,da pri nas pasate ve?inoma furaju fantje v ?u?kavi telovadni opremi in kak?en obrtnik in nikakor se nimajo s ?im postavljati,ker so totalno neopazni z temi avti.

?e gre mimo ta nova 6-ka pa se marsikdo obrne za njo.Tako,da mislim,da ni primerjave v zunanjosti in ravni opreme za isto ceno. ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Garmin NUVI 30
Napisano

O.k.Garmina nabavil zdej je pa cajt,da ga vgradim v prostor?ek nad armaturko.

Zanima me:

1.kaj je za steno (plastiko) tega predal?ka zadaj?ali bi lahko zvrtal vanjo dve luknjici in privija?il to garmin stojalo gor?

2.ali bi se dalo to nekako povezati(po notranjosto konzole seveda) z vti?nico za cigarete in ali je ?e kdo tako naredil?

3.ali bo v predal?ku zadovoljivo lovil satelite?

Thanks.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Garmin NUVI 30
Napisano

a to un iz sparove akcije?

ce je ze moj stari nuvi 2xx bolj ali manj zelo dober, pol bo ta sam se boljsi...

glede kart pa itak ni problem

o.k,potem grem v akcijo. ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Garmin NUVI 30
Napisano

Evo,tudi jaz bi imel navigacijo pa me zanima,ali se spla?a kupit ta model garmin NUVI 30 za 89? novo iz ?katlice.

Naj povem,da rabim navigacijo in ni? drgega in ?e je ta to?na in ?e ima gor tudi Adria mapo?

Txs za odgovore.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jankovičevi raubarji
Napisano

Ne vem kaj vidi na JJ, res ne.

Mogo?e ni?.Kaj pa vidite vi na t.i. levakih,ki naj bi kao delali druga?e?

Druga?e so delali kaj za narod?A je v teh treh letih kaj ?la pla?a gor?Nop.A je mogo?e manj brezposelnih? Nop.

A so mogo?e kraj?e ?akalne vrste pri zdravnikih? Nop.A mogo?e ni bilo nobene afere?Nop.

A so ljudje bili vsi hepi in zadovoljni?Nop. A so sve?ano odprli kak?no novotovarno?Nop....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vinjeta
Napisano

Glede na to kolko je ?lo denarja za AC, bi mogla bit cela SLO asfaltirana, ne pa da se vali? iz kolone v kolono po wanabe avtocesti.

...pa tudi vsa dvori??a in kolovozi. ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vinjeta
Napisano

A nisi vedel tega? Sej je tako ?e nekaj ?asa.

O ceni pa mislim, da ni treba razpravljat. Mi smo 4/5 AC-jev izgradili v zadnjih 15 letih in to ni bilo glih poceni tako, da je to glavni razlog zakaj je na?a vinjeta pa? dra?ja od avstrijske in je ?e vedno mnogo bolje, kot pa da nas opalijo spet s kak?nim satelitskim cestninjenjem, kjer bo za marsikoga bistveno bistveno dra?je kot je danes in se nam bo ?e kolcalo za 95?.

Meni se ne bo. :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi
Napisano

Minil so tisti ?asi, ko je bil Hyundai al pa Kia pocenska znamka. To so korejci napovedali ?e sredi devedesetih, da ciljajo preboj v vi?ji cenovni razred kot so takrat za?eli s pony-em pa prvo lantro in sonato al pa kia s pridom in sefijo. Danes, ?e ho?e? pocensko znamko je pa? treba pogledat k Dacia-i al pa bohnedaj k ka?ni Tati oziroma kitajcem.

...in se bo zgodba o uspe?ni prodaji ustavila.Do sedaj je folk prvenstveno gledal ti dve znamki zaradi cen (no pri Kii je tudi dizajn lep),bo pa zaradi vi?jih cen to zgodovina.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ivar legenda
Napisano

se ne spomnem, da bi se kdaj ukvarjal z modelarstvom :D

:hohoho: nikoli ne ve?,kdaj bo za?el z avion?ki. :P

Se podpi?em. Eni forumi so res za to da nekateri modelatorji igrajo bogove. tukaj tega ?e nisem za?util in naj tko ostane :P

?ista resnica.Na enem drugem forumu sem samo odgovarjal na en post in ker so bile tudi slike gor,so se te podvojile (v odgovoru) in je bil takoj cel halo.Kak?ni pacijenti. <_<

Tukaj je pa res zakon in so moderatorji (modelarji) res pridni. :rolleyes:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

zadnji tank popolnoma nadpovpre?no dinami?ne vo?nje in pospe?evanja... (ne ?param :) )

7.34 l/100km

za traktor s "136 KM" niti ni tako pretirano, u?itek v vo?nji turba?a pa zakon ;)

Tle nekje se jaz vrtim zadnje ?ase.Samo gasa in ?ur. :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zimske gume 2011
Napisano

Glej no - sej jaz tudi, ampak enkrat se ti pa tudi gume znucajo in jih mora? dol pa druge nove gor in takrat na?eloma brez vulkanizerja ne gre.

No,ja,pri meni je to vsake 4 leta,pa ?e kolega mi to naredi poceni. :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zimske gume 2011
Napisano

niti ne. js sm bolj hepi ko slisim od enih ko dajo po 70? za menjavo gum.

Jaz recimo jm ne dam ni?,ker imam druge feltne z zimaki.No,edino centriranje,?e...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zimske gume 2011
Napisano

js pustim avto tam in grem v cityparka notri tko da ubijem 3 muhe na en mah:

- js ne cakam tam kot budala

- zenska je vsa hepi k sopingira

- avto ima drugo obutev

tko da nazajgrede se vsi smejimo. :)

...?e najbolj pa verjetno gumist. :hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

hja, v?asih je blo samo to glavn kdo ma ve?jega, dons pa ?e to komu manj porabi :D

Ne se sekirat...to je eno samo mu?enje. ;) ...in ne u?ivanje v vo?nji. :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

Odli?na ideja, pa da se jo naslovi v stilu "kako ekonomi?no je kupiti novo vozilo" :bravo:

To je dobra ideja.

Ali pa:"koliko izgubi? z nakupom novega vozila". :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

yugo je awesome :bravo:

kia ma 7 let garancije. ?e bi si kupoval nov avto DANES za fijakanje bi si kupil kio za 10?ukov z 7 let garancije. Majkemi. Vse ostalo je preve? ljubiteljsko da bi metal ke? notr za furanje iz ljubljane do velenja vsak vikend... <_< pa servisi pa ono pa ovo. Tu ma? garancijo, pokli?e? pa se ti jebe... :bravo:

Samo bi jo moral vozit 7 let na uradni servis.In znano je,da so redni servisi tam kar dragi .

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.