Nisem sam ničesar naredil je pa to storil vulkanizer. Zadnja leva guma mi je že od smučanja sem javljala, da se je izpraznila za 0,5 bar. In to enkrat na teden. In seveda zraven cvili alarm za to in je napis čez cel ekran. V gumi je bil žebljiček. 😎
Evo, pravkar narejena slika porabe dinota 2,5 G194 AT Mazde 6 na 30 km relaciji Grosuplje - Ljubljana. V avtu 3 odrasli, mrzel štart.
In kaj hočeš s tem povedati? Ta podatek je čisto nerelevanten, saj ne vemo, ali si vozil 60,80,100 ali 130/uro. Tudi sam lahko prevozim trideset kilometrov z porabo 3, l/100. Kako, to je padruga pesem. Če bi recimo napisal, da si prevozil 500 kilometrov, s povprečno hitrostjo 140/ uro, bi bil ta rezultat fantastičen.
Zanima me kako rešit problem z stranskimi ogledali na mazdi 3 2019 letnik. Ta se namrec ob zaklepu avtomobila ne poklopijo zadosti, ob odklepu se pa ne odprejo zadosti in niso fiksna. Sicer imam funkcijo poklapljanja ogledal izklopljeno vendar me vseeno to moti.
Za rešit zadevo do servisa, pošpricaš malo silikonskega spreja noter v ogledalo in na spoj, kjer se vrti. Ponavadi pomaga.
Razlika v moči med tvojo Mazdo 6 dizelco CD150 in CX-5 G165 je 15 KM, v prid bencinske CX-5. 165-150 ...
Še vedno vam nekaterim niso jasni nekateri pojmi. Ni vse v konjih, ampak tudi v navoru. In tukaj ga dizelca enostavno poje, saj ima dvakrat več navora pri nizkih obratih (od 1800 obratov navzgor) , medtem ko je benzinar brez turbine pri teh nizkih obratih mrtva priroda.
Takšno cx5 je imel Gelipter, dokler ni kupil boljše Mazde. Tako, da bo on pravi naslov, koliko realno pije pri normalnih brzinah(ne 90,ne 110 in ne 120/uro po avtocesti. Ko sva se vsedla iz moje 6-ke dizelce v njegovo cx5 sva odprla vrata in pogledala ven, ali se sploh premikava, takšna razlika je v moči.
Drugače pa dobrodošel - (letnik 1983 predvidevam) med mazdaši.
Moj kolega, je cenilec na Triglavu. Verjemite, da če se malo spredaj zaletiš ne bi hoteli sami plačevati iz svojega žepa popravil. Cene popravil gredo v tisoče € zelo hitro in z lahkoto.
Liter bencina pa se bo po oceni Financ podražil za dobra dva centa in bi lahko stal 1,52 evra. To bi bila najvišja cena v zadnjih osmih mesecih. Cena polnjenja 50-litrskega rezervoarja bi se v tem primeru zvišala za 1,25 evra na76 evrov.
Cena dizla bi se pooceni Financpo osrednji napovedi povzpela s sedanjih 1,554 evra na1,58 evra. S tem bi bila najvišja v zadnjih 14 mesecih. To bi polnjenje 50-litrskega rezervoarja podražilo za 1,3 evra, po novem bi stalo79 evrov
Yugec ni bil nikol premium, tako da ne moreš primerjat. Baje, da je tuki čist drug filing in da ko enkrat porivaš (cx-30 mislim) ti rata tolk všeč, da hočeš še.
A si že kdaj videl v živo, da bi sploh kakšno mazdo porivali? Ne? No, ko (če) bodo kako porivali, to zagotovo ne bo cx30. 😉
Janez je vozil le podhranjenega dinozavra. Naj si sposodi cx30 z motorjem, kot se za ta avto spodobi. Že dinozaver ni bog ve kaj, ta oskubljena varianta je k neki. 😊
Meni je še bolj važno, da je notri v avtu dober občutek vožnje, vodljivosti, stabilnosti ... na avtocesti se malo gunca tale CX-30, ali se samo meni zdi? Je pa res, da se mi je zdela podobna vožnja tudi s CX-5.
Na avtocesti se gunca? Kdaj? Ko Greš ravno ali tudi v ovinkih? 😊 Nič bolj se ne "gunca" kot 6-ka.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Nisem sam ničesar naredil je pa to storil vulkanizer. Zadnja leva guma mi je že od smučanja sem javljala, da se je izpraznila za 0,5 bar. In to enkrat na teden. In seveda zraven cvili alarm za to in je napis čez cel ekran. V gumi je bil žebljiček. 😎
Povezava za deljenje
Deli na druge strani