Sem slikal polico, poglej eno stran nazaj, zdajšnja je enaka samo da je pri kasko PR1 in cena na koncu je 622€. Drugače osnova na kasko je pri meni 29640€ in dodatna oprema 1230€.
- Avtomobilski kasko z 1% odbitne franšize v primeru prometne nesreče (če ste povzročitelj), brez odbitne franšize na točo, objestnost in poškodovanje vozila
- Tatvina brez odbitne franšize
- Divjad in domače živali brez odbitne franšize
- Parkirišče brez odbitne franšize
- Svetlobna telesa, stekla in ogledala brez odbitne franšize
- Tatvine in uničenje osebnih predmetov
- Nadomestno vozilo
Cena za celo leto na 1x plačilo je787EUR.
Vi pa vsi po 600 🙂 Razen, če nimamo enakih postavk..
Jaz glih danes podaljšujem zavarovanje na Savi z enakimi pogoji le da je odbitna franšiza 0,5% Premijski razred na Ao je PR3 torej maximum, Premijski razred na kasko je pa PR1, tudi na ful in me pride 622€
Pa še jaz, najprej je bila pri hiši Kia Sephia 1994 z mazdinim motorjem 1,5 B6 motor, takrat se je začela ljubezen do mazd in prišla je mazda 323f 1,5, vmes je bil nemec s204, ampak sem se spametoval in spet je pri hiši mazda in sicer mazda 6
Jaz sem mojo 6ko g165 spravil na 4,7 z res nežno vožnjo in z predvidevanjem in razmišljanjem da me je že glava pekla 😆😆😆. Drugače pa imam sedaj povprečje 6,5.
9-3 TTiD (stage 1 tune) Zaenkrat (štiri leta ga imam) BP.
Dobra zadeva meni so bili zelo všeč. Ne vidiš jih veliko na cesti, so prava redkost tako da ga čuvaj in seveda naj ti služi tako dobro še naprej (kar ni dvoma)
Zanimivo se je razvil ta tema. Kakšno opcijo zavarovanja priporočate naprimer v mojem primeru avto star 3 leta prevozenih ima 65000km zdaj bo malenkost manj letno računam okrog 17000km letno.
Pri meni je bilo enako v MB niso hteli spustit, pa sem se zahvalil in povedal da niso edini. Potem smo se pa v MS zmenili če bi se pa v KP bi pa tam kupil. V skrajni sili bi pa uvozil, kar zdaj malo obžalujem ker ko sem ga odpeljal je cena padla za par 1000€ 🙃🙃🙃🙃.
Jaz se tukaj podpišem pod Alessovo objavo. Oba sta dobra tako bencinar kot dizel. S tem da pri dizlu je več užitka v pospeševanju če primerjaš z g145 in g165.
Se vsaj kaj dogaja v teh neobičajnih časih Sprašujem se, koliko bi stal ta avto, če bi bil odlično ohranjen .... 20.000 ???, oz. ali ne bi bila za ta avto bolj primerna cena 14.000 ???
Se popolnoma strinjam, cena definitivno previsoka.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Odlično, zdaj pa lahko greš na zasluženo pivo (do hladilnika).
Povezava za deljenje
Deli na druge strani