Hočem povedat, da se mora tlak v gumah spreminjat glede na obremenitev. Če na priklopu neseš 4 kolesa, je 2,8 absolutno premalo. Če si pa sam v avtu je pa 2,5 preveč.
Če bi ljudje kupovali samo tisto kar bi res nujno rabili, bi bilo življenje res dolgočasno. Meni je avto užitek in ne nuja. Prav tako kot igranje na mojih 7 kitar. Pa bi lahko imel samo eno. Tudi tam so stroški z menjavo strun.
Pač eni ne preračunavamo vsakega stroška in €, ampak uživamo v življenju takem, kot je. 😉
Zato uživaj življenje in ne ponižuj in ne devaj v nič stvari, ki jih ti nimaš, imajo jih pa drugi...
Se pravi, da se bom z lahkoto spoprijateljil z njim glede na to, da nisem problematičen in se prilagodim vsakemu. Tudi meni je BTC spotoma med Koprom in nakupovalnim centrom,kjer bova z ženo prebila čas, medtem, ko bo Jure šraufal mojo premiumko. 🤗
Če si bolj agresiven bo zadeva jasno hitro šla po gobe.
V devetih letih 85 000 km...umirjene vožnje...
Tud prikolica kdaj pa kdaj...
Češka...
pred 2 urama je Boss napisal:
Točno zato je najbolj pomemben podatek, kako se guma stara, ker verjetno so redki, ki zgonijo zimske v dveh ali treh letih. Moje osebno mnenje je da je najbolj relativen podatek, kako je v petem ali šestem letu uporabe in če takrat še opravljajo svoje poslanstvo tako kot treba. Kar je pa 7 ali več pa tako ali tako mislim, da bi moralo it iz uporabe, ker takrat guma pač ni več ustrezna pa ne glede od katerega proizvajalca.
So gume, ko že po treh letih drsijo...al pa prej...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Sploh, ko se s tovornjakom pelješ
Povezava za deljenje
Deli na druge strani